• Dimisi

    Hans släkt

    Jag är faktiskt i samma situation. Jag trodde det var ett missförstånd när min särbos släkt försökte förklara för min kille att jag inte var medbjuden när släkten skulle träffas. Däremot var exet det.

    Vi dubbelkollade och det stämde. Då avstod även min kille. Hans barn är stora nog att träffa släkten utan pappa. Äldsta barnet kan skjutsa de yngre.

    Släktingarna säger att de vill lära känna mig mer innan jag blir medbjuden. Samtidigt träffas de aldrig förutom på den typen av tillställningar som jag inte blir medbjuden på.

    De spelar högt. Min kille är lillebror som alltid har ställt upp. De tror nog att de kan hålla kvar honom i den rollen genom tvinga honom att välja mellan dem och mig. Helst vill de att han ska gå tillbaka till exet, som är mamman till hans barn. Det är 12 år sedan de skildes.

    Först blev jag lite ledsen, men jag har egentligen inget behov av dem. Det är mest synd om min kille, som i och med detta har börjat se tillbaka på sitt liv med sorg. Han inser att de har motarbetat alla relationer han har haft sedan han skilsmässan.

Svar på tråden Hans släkt