Inlägg från: Anonym (Åsa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Åsa)

    Butik kräver betalt för kläderna

    Anonym (M) skrev 2024-10-15 16:51:40 följande:
    Så är det väl i rättegångarna. Den anklagade får försvara sig mot anklagelserna 
    Det man får försvara sig mot är bevisningen som åklagaren lägga fram. Ett fall går inte ens till rättegång om det inte finns något som pekar mot att man är skyldig. 
  • Anonym (Åsa)
    Anonym (Mamma) skrev 2024-10-15 17:09:07 följande:
    Vad är det som säger att de inte "betett sig som folk"?
    Att de har "provat massa kläder utan att ha för avsikt att köpa något. De fotar och lägger upp på insta etc... " Dessutom har de upprepat det trots tillsägelse.

    Förutsatt att det du skrev i trådstarten stämmer så har de definitivt gjort fel. Dock ska du förstås inte acceptera påståendet att din dotter förstört deras varor, ifall de inte kan bevisa att så är fallet. 
  • Anonym (Åsa)
    Anonym (Mamma) skrev 2024-10-15 17:25:15 följande:

    Jag säger inte att det är omöjligt att de kan ha stört, men det behöver inte vara så. De fotar för sitt instakonto, inga tiktokgrejer eller dyl. Det är enligt dottern samma person som klagat båda gångerna. Var förbi där efter jobbet och personen jag pratade med kände inte ens till det hela, men visste vilka tjejer det gäller. Hon ryckte bara på axlarna och sa att hon ska höra med sin chef, men att hon själv inte blivit informerad om det här.


    Ni har alltså inte haft någon kontakt med butikschefen, utan det är någon annan i personalen som har krävt er på pengar? Det låter ju lite skumt...

    Vore jag du hade jag ringt och bett att få prata med butikschefen.
Svar på tråden Butik kräver betalt för kläderna