• Anonym (J)

    Är grannar så inbundna överallt?

    Vår granne säger hej varje gång man går ut, även om det är på samma dag och en timme sedan sist. Sen vill hon gärna prata också. Håller koll på precis allt. 

    Så det där med att hålla koll förstår jag inte, det har man ju ändå. Omedvetet vet man ju vad grannen kör för bil och ibland hur ofta den klipper gräset osv. Vilka bilar som brukar vara där. Vilket folk som brukar vara där. Det är inte att man står och glor, utan det är svårt att undvika. Så jag förstår inte varför man ska nämna att de behöver ha koll. Folk har redan koll. Den enda av våra grannar som möjligtvis inte har koll är en gubbe på 80+. Han skiter i vilket. Han hälsar och sen är det bra. Hämtar sin tidning, kör runt på sin dotter flera ggr om dagen. 


    Så ska det vara. 

  • Anonym (J)

    Hggrannen precis bredvid är ju skitjobbigt, man kan int sticks ut näsan förrän det sägs HALLÅÅÅÅÅJA, HEJ, HALLÅ, , FINT VÄDER IDAG, NU SKA JAG GÅ MED HUNDEN, 

    Liksom, okej. 

  • Anonym (J)

    Nog kan det verka som att jag håller koll då. Men jag är sån, jag snappar upp allt. Regnr, folks namn, vad de har för bilar och vänner som brukar vara där, när de brukar göra olla saker. Men jag pratar ju inte med grannarna om det (som våra grannar gör, tex NU ÅKTE DE OCH HÄMTWDE PIZZA! Jag såg allt dig äta pizza igår! eller, JASÅ NI RENOVERAR, vad gör ni nu? Tyckte jag såg en nu vägg! Vart ska den vara? Får man kolla? 


    Orkar bara inte 

Svar på tråden Är grannar så inbundna överallt?