Inlägg från: Anonym (Halvsvensk man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Halvsvensk man)

    Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?

    JAG TYCKER svenska kvinnor har bra förutsättningar för att se riktigt attraktiva och hälsosamma ut. JAG TYCKER svenska kvinnor är vackra, blonda och blåa ögon, långa, söta. 

    Men JAG TYCKER också att fler och fler svenska kvinnor inte ser ut att riktigt ta hand om sig själva och sin skönhet. Speciellt efter en viss ålder. Blir mulliga, småfeta och ser allmänt oslimmade ut. Att dessutom strunta i att sminka sig gör inte saken bättre. 

    Nu menar jag inte att svenska kvinnor ska bli som brasilianskor och börja skönhetsoperera sig för det behövs verkligen inte. Men varför är inte kvinnor mer benägna att vilja vårda sig själva? Hålla sig trimmade, sminka sig och ge den bäst bilden av sig själva? Om jag var kvinna hade jag nog velat skapa pa den bästa versionen av mig själv, inte en version som är mycket sämre. 

    Jag förstår att kvinnor inte ska behöva passa upp på män och se bra ut för deras skull. Jag tänker mer för deras egna skull. 

  • Svar på tråden Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ok??) skrev 2024-10-14 20:27:05 följande:

    Jag jobbar i vården och tjänar 23k före skatt. Jag jobbar heltid, har två hundar, tränar, träffar vänner, är ute i naturen. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att lägga mängder av pengar och tid på något för att män ska ha någonting vackert att titta på. Jag är övertygad om att jag är snygg ändå. 


    Du saknar självrespekt ser jag. Tråkigt. 

    Självklart handlar det inte enbart att se fin ut inför män. Det handlar om att  vara hälsosam, presentabel och att inte vara en slusk. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Vccvvv) skrev 2024-10-14 13:01:39 följande:

    Antagligen för att männen i det här landet inte är nåt att ha så vad finns det för motivation att inte äta potatisgratängen och chokladkakan under myskvällen med tjejkompisarna och skita i sminket den trista grå morgonen på väg till jobbet eller ica? Det är inte som att svenska män har bollar nog att uppvakta kvinnor ändå. De håller blicken rakt fram, frågar aldrig ut nån på riktig dejt (nej be om snap eller skicka ett meddelande på nätet om att ligga räknas inte), vet inte vad romantik är, förstår inte syftet med gentlemannahandlingar, ber om swish för en piggelin hon åt på första dejten, vill inte gifta sig och är aldrig redo för barn. Kvinnor håller sig mer och mer från män för det finns ingen anledning att beblanda sig med dem längre, så varför skulle man då prioritera att se bra och slimmad ut? Det är ingen skillnad i upplevelsen att gå ut i samhället som osminkad med flottigt hår i mjukiskläder mot att ha genomtänkt outfit, sminkning och stylat hår. Inte en jävel tittar eller säger nåt oavsett.


    Du inbillar dig nog. Klart som fan man tittar och direkt lägger märke till en presentabel och vacker kvinna, jämfört med en slusk. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Eli) skrev 2024-10-14 23:12:36 följande:
    ... Hon skrev ju att hon tränar och brukar vara ute i naturen? På vilket sätt är det att sakna självrespekt? På vilket sätt är det ohälsosamt?
    Är man mer hälsosam om man sminkar sig menar du?
    Jag slarvade när jag läste igenom det. 

    Men man bör se presentabel ut. Om man ser vältränad ut utan att träna, då behöver man inte träna. Om man ser vacker och presentabel ut utan smink, då behöver man ingen smink. Men så är det inte för 90%. 

    Så att man är ute och går med hunden räcker liksom inte. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Matcha) skrev 2024-10-14 23:13:29 följande:

    För att matcha en del män


    Är det inte bättre att matcha män som tar hand om sig? 
    Jag är man. Jag försöker inte matcha er slunskar utan de kvinnor som är presentabla och uppträder med värdighet. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ronny) skrev 2024-10-14 23:23:49 följande:

    Se dig omkring.
    Både dina ögon och SCB vittnar om att medelålders män blir allt fetare.


    Det där är bara en jävla massa whataboutism. 

    Jag har inte sagt att svenska män är perfekta. Jag har inte ens nämnt svenska män alls. Varför tar du upp det? Och på vilket sätt bortförklarar det den svenska kvinnans förfall? 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ronny) skrev 2024-10-14 23:24:35 följande:
    Vad menar du?
    Jag menar att om man som kvinna inte bär smink, inte tar hand om sin kropp och hälsa, då saknar man respekt för sig själv. 

    Självklart är det samma sak med alla män som lever likadant. Men nu vill jag prata om kvinnor eftersom min uppfattning är att svenska kvinnor börjar avvika starkt från kvinnor i andra länder. 

    Sen finn s det alltid undantag överallt. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Lever inte för män) skrev 2024-10-14 23:35:46 följande:

    Därför att vi inte lever för män, eller för det enkla syftet med att vara ögongodis åt er. Nu kommer du tala om för mig. att jag inte är attraktiv. Ingen man vill ha mig, alla möjliga scenarion du hittar som innebär att jag ska känna mig som en totalt värdelös kvinna. Seriöst?

    Vad bra, tänker jag. Då kanske det äntligen blir lite lugn och ro istället. Och man får vara ifred från sådant slem.

    Det är det enda män har att använda emot kvinnor. Men när ni stöter på kvinnor, där ni verkligen inte kan köra den utpressnings skiten på. Där det inte fungerar. Då blir det problem för er på riktigt. Väldigt förutsägbart när det gäller män dessvärre. 


    Men det handlar inte om att vara ögongodis. 
    Det handlar om att vara presentabel och visa upp respekt för både sig själv och sin omgivning. 

    Varför går inte en jurist eller mäklare klädd som en slusk i mjukisbyxor och okammat hår? För att det handlar om att vara presentabel i det offentliga rummet. 

    Människan och naturen strävar åt det som är vackert, Biologiskt gillar människan det som är vacker, luktar gott, låter bra. Och OGILLAR det som är motsatsen. Det är naturens lagar. Varför går du emot naturen och skapar en dålig miljö? Varför är du en slusk? 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Lever inte för män) skrev 2024-10-14 23:41:20 följande:
     "Saknar respekt" eller respekterar sig själv nog att göra det som känns bäst för en och det man trivs med. Snälla du, kom på något bättre. Den där ursäkten är tunnare än ozon lagret.
    Det handlar inte endast om att du ska trivas. Utan vi andra normala ska också trivas. 

    Varför får inte människor gå runt nakna? 

    Uppskattar du när någon går runt på din arbetsplats och luktar bajs utan att ha duschat på 6 månader? 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ronny) skrev 2024-10-14 23:46:57 följande:
    Biologiskt gillar man svett och kön i dofter, det får igång djuret i oss. Vad ogillar vi då som motsats?
    Gillar svett? 
    Är du uteliggare eller nått? 

    Vem fan gillar när någon luktar svett? 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ok??) skrev 2024-10-14 23:46:52 följande:
    Om någon saknar självrespekt så är det väl ändå du? Som sitter på FL och är så upprörd för att kvinnor inte ser ut som du vill att de ska se ut. Finns slusk till män också. Jag har iaf bättre för mig än att bli upprörd över det. Alla får se ut precis som de vill, jag har inget behov av att attraheras av alla jag ser. Gå och köp dig en realdoll. Du får sminka henne hur mycket du vill och kan lämna oss vanliga kvinnor ifred. Win win! 

    Om du ursäktar så ska jag kränga av mig mjukisbyxorna och gå och ha sex med min sambo nu. Hoppas att du också får ligga en vacker dag.
    Kram
    Jag är inte upprörd. 

    Jag har en frågeställning som jag undrar över. Och det är inte bara jag som undrar. Många utländska kvinnor undrar, många män undrar, finns till och med svenska kvinnor som undrar. 

    Vad är det som driver dig att att se miserabel ut? Förstår inte det? 
    Bor du i en hydda i skogen? Skrattande
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ronny) skrev 2024-10-14 23:53:36 följande:
    Aha, så du VILL diskutera män också ändå?
    Nej kvinnor. Sluta prata om män. Du får gärna skapa en tråd om män om du vill, lovar att diskutera det där. Men håll dig till ämnet. 

    I övrigt så tror jag bara det är du och och alkis-Pecka på parkbänken som tycker att människor som luktar svett är bra och går igång på det. 
  • Anonym (Halvsvensk man)
    Anonym (Ronny) skrev 2024-10-14 23:58:13 följande:
    Glömde du vad du skrev? Det handlade ju inte om ögongodis utan nåt slags kollektivt ansvar att vara presentabel, alltså måste det gälla alla.
    Anonym (Halvsvensk man) skrev 2024-10-14 23:55:48 följande:
    I övrigt så tror jag bara det är du och och alkis-Pecka på parkbänken som tycker att människor som luktar svett är bra och går igång på det.
    Du tar upp biologi utan att ha nån jävla koll på det? Men bara säg det då.
    Så här är det alkis-Pecka. 

    Alla människor gillar musik som låter bra. Alla människor gillar vackra platser. Alla människor gillar vackra människor. 
    Gillar du själv när en treåring försöker spela piano genom att slå på det, eller gillar du när någon som kan spela en melodi spelar? 
    Gillar du en kvinna som luktar avföring, väger 150 kg och har tappat håret eller gillar du en kvinna som är vältränad, har vackert hår och vackra ögon? 

    Sluta dumma dig nu alkis. Ingen gillar svett. 
Svar på tråden Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?