Inlägg från: Anonym (Ok??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ok??)

    Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?

    Jag jobbar i vården och tjänar 23k före skatt. Jag jobbar heltid, har två hundar, tränar, träffar vänner, är ute i naturen. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att lägga mängder av pengar och tid på något för att män ska ha någonting vackert att titta på. Jag är övertygad om att jag är snygg ändå. 

    Det utesluter inte att jag tycker om att göra mig fin för min sambo då och då, för att han är bra man som behandlar mig som en prinsessa.

    Men varför skulle jag vilja göra mig fin för okända män som inte ens bemödar sig hålla upp dörren för en kvinna längre? Vill du ha en sminkad och fixad kvinna att titta på så föreslår jag att du blir en man som kvinnan vill fixa sig för. Ta ut henne på dejter, ge presenter, blommor. Va en gentleman.

  • Anonym (Ok??)
    Anonym (Halvsvensk man) skrev 2024-10-14 23:07:02 följande:
    Du saknar självrespekt ser jag. Tråkigt. 

    Självklart handlar det inte enbart att se fin ut inför män. Det handlar om att  vara hälsosam, presentabel och att inte vara en slusk. 
    Om någon saknar självrespekt så är det väl ändå du? Som sitter på FL och är så upprörd för att kvinnor inte ser ut som du vill att de ska se ut. Finns slusk till män också. Jag har iaf bättre för mig än att bli upprörd över det. Alla får se ut precis som de vill, jag har inget behov av att attraheras av alla jag ser. Gå och köp dig en realdoll. Du får sminka henne hur mycket du vill och kan lämna oss vanliga kvinnor ifred. Win win! 

    Om du ursäktar så ska jag kränga av mig mjukisbyxorna och gå och ha sex med min sambo nu. Hoppas att du också får ligga en vacker dag.
    Kram
Svar på tråden Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?