Inlägg från: Anonym (Whiskypinne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Whiskypinne)

    Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?

    Min man har redan varit gravt överviktig i tio år, så varför skulle jag fortsätta anstränga mig då (om jag tänker ha honom kvar, vill säga)?

    Betydligt fler män är överviktiga och feta så de förtjänar inte att kvinnor ska neka sig allt gott då, i synnerhet som det finns flera metaboliskt mätbara skäl till att kvinnor har svårare än män att hålla vikten i medelåldern.

    Så trots att män har det lättare att kontrollera vikten och kan trycka i sig mer utan att gå upp, så misslyckas de mer än kvinnor.

  • Anonym (Whiskypinne)
    Anonym (Halvsvensk man) skrev 2024-10-14 23:44:31 följande:
    Det handlar inte endast om att du ska trivas. Utan vi andra normala ska också trivas. 

    Uppskattar du när någon går runt på din arbetsplats och luktar bajs utan att ha duschat på 6 månader? 
    Om någon gör det så är det alltid en man, så kvinnor känner sig inte träffade av ett sånt påstående. Jag har flera exempel från mitt arbetsliv, det var t.ex. en entreprenör som blev avhyst på mitt förra jobb för han luktade så man blev orolig för renrummets status om han skulle vara där ens några timmar.

    När man frågar flera hundra kvinnor så sa de i en nätenkät att 24% av män faller igenom på personlig hygien. Var fjärde vuxen man kan alltså inte ens tvätta sig, det är där en kvinna får börja med att få er att bete er som något mindre efterblivna.

    Och sen undrar män varför kvinnor inte pallar med dem längre.
Svar på tråden Varför är svenska kvinnor ofta tjocka och oslimmade - slutat ta hand om sig själva?