Inlägg från: Anonym (Hh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hh)

    Sexlust efter skilsmässa - kvinna

    Jag gick helt bananas när jag separerade. Var dock aldrig gift men sambo utan barn under (för) många år med obefintligt sexliv. 
    Jag flyttade, skaffade Tinder och har legat så det räcker för en åtminstone en halv livstid. Har haft mer sex under mina två år som singel än totalt under mitt förhållande. Nu har jag dock lugnat mig lite, lusten är kvar men vill ha en fast partner igen. 

  • Anonym (Hh)
    Anonym (Terapeuten) skrev 2024-10-10 20:51:49 följande:
    Här en fråga till dig. Jag har en väninna, singel och dejtande, attraktiv, hög sexuell drift som upplever att trots att hon är tillgänglig, har kontakt med flera män på dejtingsidor så faller till skillnad från dina erfarenheter, hennes dejter ut i blindo. Män som inte dyker upp på avtalade tider eller som gohstar henne efter 2 dejter och av våra samtal så är väl min uppfattning att män hon möter vill binda henne snabbt och när hon gör klart för dem att hon vill vara fri just nu, då tystnar de trots att de själva utger sig för att söka kk relationer, vara gifta, sambos etc. Vad är dina erfarenheter där? Har du upplevt något speciellt som skrämmer män? Viljestarka kvinnor etc?
    Nja, har blandade erfarenheter. Jag låg runt ganska mycket ett tag, och visst blev det en hel del enstaka möten. Många har dragit sig ur, eller slutat svara inför planerad dejt men jag ska ärligt säga att även jag har också gjort så. Vissa hade jag önskat det blev något mer med, andra har velat mer med mig. En hel del som utger sig för att vara players och bara vilja ha sex blir skrämda när även jag har velat så. Kanske för att de vill ha ett övertag.

    Nu skulle jag vilja träffa min forever man men det verkar svårt, kanske också för att jag blev ordentligt bränd av en jag trodde var det och inte är riktigt mottaglig för att våga prova igen. 

    Men de som ärligt har velat ha bara en kk och varit reko killar har varit just det också - bara en kk utan några spel inblandade. Där är det jag som har avslutat för att jag nu vill ha sex mer med känslor istället för lust. Att sova tillsammans, laga mat tillsammans och lösa världsproblem tillsammans. Inte bara en kk. 
Svar på tråden Sexlust efter skilsmässa - kvinna