• Tukt

    Han släppte sig under samlaget

    Jag förstår att det kan vara jobbigt. Men krävs det så lite så bör du nog fundera på om du ska ha en partner och än mindre leva med den.

  • Tukt
    Anonym (anonym) skrev 2024-10-09 20:10:10 följande:
    Jag blev faktiskt själv förvånad över min kraftiga reaktion. Det är naturligt och alla gör det men det tog bort något hos mig 
    Det är ju bra att du är insiktsfull. Men det är något du behöver arbeta med. För ska man leva i hop, vare sig man bor tillsammans eller ej, så kommer det alltid sådana där grejor från båda parterna. Så länge det är oavsiktligt så måste det fungera. 
  • Tukt
    Anonym (Obalans i kroppen?) skrev 2024-10-09 20:46:31 följande:

    Inte för att jag tar tråden för en seriös sådan men svarar iallafall.

    Det är inte normalt att släppa väder i tid och otid. De flesta vuxna med normal knipförmåga (med undantag för äldre) brukar kunna kontrollera sånt. 


    På en frisk person med en god kosthållning och tarmflora så ska det heller inte lukta illa när luft behöver komma ut.


    Är din pojkvän hälsosam med sin kost? Onyttig mat eller mat som ger illaluktande gasbildningar bör man avstå ifrån. Kan handla om allergi eller överkänslighet också.

    Hade även jag blivit äcklad faktiskt. Tror dock inte att det hade hänt varken mig eller en partner. Skulle bara dejta någon som har koll på sin kost och för sig med sunda vanor i livet.


    Läste du ens trådstarten? Var står det där om "tid och otid"?
  • Tukt
    Anonym (Obalans i kroppen?) skrev 2024-10-09 21:52:04 följande:
    Skit i det du viktigpetter.

    Jag talade inte enbart om Ts utan rent allmänt. Nåt sol tydligen gick rakt över ditt lilla lilla huvud.

    Sen vill jag besvara personen rakt ovan här att om dessa livsmedel ger dig gaser i magen så är det din mages sätt att säga att den inte vill ha sånt.

    Jag äter ofta lök men upplever inte att löken ger mig några magbesvär. Bönor undviker man dock. Får bara magvärk av dem.
    Diskutera i stället för att göra omdömen och förolämpa.
    Du börjar med att ifrågasätta TS motiv. Sedan påstår du att pojkvännen släpper sig "i tid och otid". Sedan efterkonstruerar du att att det skulle handla om något generellt. Efter det går du OT och börja prata om matvanor, snarare än det problem TS vill ha hjälp med.
    .
Svar på tråden Han släppte sig under samlaget