Inlägg från: Anonym (JJ) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JJ)

    Vaginal orgasm

    Anonym (Matilda) skrev 2024-10-04 17:02:24 följande:
    Penetrationen är ju en helt annan skön känsla än den sköna känsla man får nära orgasmen

    Håller med. Jag är 36 år gammal och väntar mitt fjärde barn men jag har aldrig kommit genom penetration. Det är inget jag tycker är ?sorgligt? som nån annan skrev eftersom jag tycker sex kan vara skönt ändå fast på ett annat sätt. Kommer oftast själv med vibrator. 


    Visst finns det kvinnor som kommer genom penetration men eftersom din kille inte verkar anstränga sig alls är det väl ganska troligt att flera har fejkat med honom, jag har själv gjort det när jag var yngre tyvärr.. när jag var med killar som nästan krävde att man skulle komma för att de inte ska känna sig dåliga, skulle aldrig göra misstaget att dejta en sån kille igen om jag blev singel. 

  • Anonym (JJ)
    XDX skrev 2024-10-05 15:50:50 följande:
    Vad vill du med denna tråd och vad förväntar du dig eller hoppas på av den? 
    Kanske lite förståelse men det känns som att tråden blir kapad av att andra ska tipsa varandra om sexställningar när det inte var det TS var ute efter.
    Hon vill väl att killen ska inse att sex (samlag) kan vara skönt utan att man kommer. Känns som att en del män har svårt att förstå det. Man ska ju inte behöva känna press att man måste komma för hans skull. 
  • Anonym (JJ)
    Anonym (Njut) skrev 2024-10-05 16:51:18 följande:
    Fast detta är ju ett diskussionsforum så då borde det väl vara fritt fram att diskutera ämnet i sig, alla måste inte klappa ts på ryggen bara för att det kanske är det hon är ute efter. Dock så är det ju de de flesta i tråden gjort så hon borde ändå vara nöjd.

    Sen håller jag helt och fullt med om att mannen ts legat med tycks vara en riktig knöl som inte lyssnar på vad ts säger. Behöver hon mer än penetration och dessutom säger det så får han snällt acceptera att det är så.

    Jag blev mest förundrad av att det verkade vara ett faktum att det absolut inte går att få orgasm av enbart penetration och att många män är korkade som inte fattar det. Så konstigt att många kvinnor verkar anse att männen ska fatta vad som fungerar för just dem men hur ska de veta det när alla är olika? Det är inte enbart mannens ansvar att se till att kvinnan får orgasm, ofta hjälps man ju åt att ge mannen sitt och såklart gäller detsamma för kvinnan, man hjälps åt och har själv ett ansvar för sin egen njutning.

    Det är ingen som har sagt att det inte går att komma på det sättet, jag vet att många kvinnor kan det. Men inte alla och alla som inte gör det tycker inte det är viktigt att slå knut på sig själva för att försöka heller .. Har man aldrig gjort det och vill försöka så visst , då är det ju jättebra att man kan få tips av andra.. men tolkade det inte som att det var det TS var ute efter i den här tråden så då kanske det är bättre att starta en egen tråd? 


    Jag har aldrig gjort det och känner till exempel absolut inget behov av att försöka göra det nu.. jag är gravid och glad att vi ens kan ha sex utan att det gör för ont , det ger mig mycket (närhet osv) även om jag inte kommer. Man vet aldrig , när barnen är vuxna kanske jag kommer känna ett större behov av att prova nya saker (eller så blir det tvärtom) men just nu är det verkligen inte nummer ett i mitt liv, jag njuter av sexet som det är och skulle tycka det var väldigt jobbigt om min sambo skulle ?kräva? att jag kommer för att göra honom nöjd. 


    Jag förstod det som att hon vill att killen ska förstå att alla kvinnor inte kommer av vaginalt samlag och att man kan njuta av det även om man inte kommer. Det är inte så att det är meningslöst att ha sex för att man inte kommer , jag skulle bli väldigt ledsen om min sambo hade sagt så till mig, att han inte tycker det är nån mening om jag inte kommer. Jag tycker inte om att bli slickad heller utan jag tycker mest om vanligt sex ..och jag kan komma själv med vibrator. Jag är nöjd med det och det jag tror är viktigt är att både kvinnor och män förstår att alla inte vill samma sak. 

Svar på tråden Vaginal orgasm