Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Den här regering är hemsk

    Anonym (T) skrev 2024-10-01 13:20:52 följande:

    Nu sänker regeringen skatten för vanliga löntagare vilket kommer att spara åtskilliga tusenlappar om året för ett vanligt hushåll, förutsatt att du inte bor i Stockholm. Här ska den rödgröna majoriteten som styr staden istället höja skatten.


    Vanliga löntagare får begränsad skattesänkning  och samtidigt har regeringen bestämt att folk ska betala mer för mediciner och att unga under 30 ska betala mer för tandläkarbesök. Att regeringen  inte stöttar regionerna och kommunerna tillräckligt leder till att  olika typer av avgifter eller skatter kan öka där. Bla. vill SD, M och KD som styr i Blekinge genomföra kraftiga höjningar av avgiften för besök på vårdcentaler..

    Det finns många förlorare med regeringens politik.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Lägre skatt på arbete) skrev 2024-10-03 21:22:30 följande:
    På vilket sätt är något av det du skriver regeringens fel? Inflationen har inte med regeringens politik att göra och skulle de istället kompensera för inflation så får det motsatt effekt till Riksbankens höjning av styrräntan....

    Jag tycker regeringen gör ett bra jobb.
    Nu är det så att Ebba Busch inför förra valet viftade med en falukorv och påstod att den förra regeringen var orsaken till de höga matpriserna men med Ebba Busch vid makten har matpriserna ökat ännu mer..
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
Svar på tråden Den här regering är hemsk