Inlägg från: NyfiknaAstrid92 |Visa alla inlägg
  • NyfiknaAstrid92

    Borde min man få ha fritidsintressen?

    Är du hemma och är föräldraledig? Jag tycker också det är magstarkt av honom att kräva att få åka iväg när du knappt hinner ta en dusch. Varför jobbar han så mycket? Låter snarare som att han flyr dig och barnen.

  • NyfiknaAstrid92
    Anonym (Charlotte) skrev 2024-09-29 14:41:34 följande:

    Inte föräldraledig men får jobba deltid för att få livet att gå ihop med småbarn. Men det är ju mycket med barn, laga mat, aktivera barnen och så vidare. 


    Mitt yngsta har inte heller klarat av längre dagar på förskolan då det blivit för tufft både för henne, personalen och de andra barnen så det är också en orsak till att jag får arbeta deltid. 


    Men min man slänger gärna ur sig kommentarer som att jag är arbetsskygg och inte vill jobba?. Frågan är väl mer när jag ska få tid att arbeta?? Eller raka benen eller måla naglarna. 


    Han säger att han behöver jobba. 


    Kompenserar han dig ekonomiskt eftersom du arbetar deltid? Annars är det läge att börja ställa krav på honom.
  • NyfiknaAstrid92
    Anonym (Charlotte) skrev 2024-09-29 15:07:55 följande:
    Ja men säger jag detta så tar det hus i helvete. Har provat?. När något går dåligt är det aldrig hans fel. Han gör aldrig något ordentligt utan hoppar mer runt? påbörjar något som blir halvdant men avslutar inte. 
    Du bör nog fundera på om det är honom du vill leva tillsammans med eller inte. Särar ni på er så är han tvungen att ta sitt ansvar och du får lite respit.
Svar på tråden Borde min man få ha fritidsintressen?