Inlägg från: Anonym (också i samma värld) |Visa alla inlägg
  • Anonym (också i samma värld)

    Flersamhet som extra krydda

    Hej på er!
    Gissar att det är HL ni tänker på angående att många lägger ut bilder.. Det verkar vara en bra sida för att fylla sitt bekräftelsebehov
    Tänker på det här med rädslan för att bli igenkänd. Vi bor också i en mindre stad och har faktiskt nyligen varit med om precis det ni är rädda för. Vi hade en väldigt fin kontakt med ett par och när vi efter ett tag visade ansiktsbilder så visade det sig att vi kände igen varandra.. inte nära bekanta på något vis men ändå. Fördelen är då att alla sitter i samma båt. Vill man själv vara anonym så kan man inte outa några andra utan att outa sig själv.. Så det kan väl vara ett tips då. Håll er bara till par som likt er också lever det här livet anonymt.

  • Anonym (också i samma värld)
    Anonym (Flersamhet?????) skrev 2024-09-20 08:13:33 följande:
    Ja bland annat ????

    Hur blev det efter ni visat bilder på varandra? Backade ni? Jo fördelen är att både blir outade och förhoppningsvis är man på samma nivå att detta är något privat man inte pratar om med andra, men man vet aldrig hur andra tänker i detta så därav den jobbiga osäkerheten.

    Jo anonymiteten är så viktig!
    Jo vi backade, gemensamt beslut från båda sidor. Som någon tidigare skrivit. Vill ni vara så säkra som möjligt på att inte bli igenkända så får ni ju söka er längre bort. Vi tänkte själva så i början men har efterhand börjat öppna upp för närmare kontakt. Det är ju så väldigt mycket smidigare att bo relativt nära om man vill kunna ses spontant en helg o.s.v..
Svar på tråden Flersamhet som extra krydda