Inlägg från: Cathariiina |Visa alla inlägg
  • Cathariiina

    Någon kvinna som kan förklara det där med big Dick energy?

    Core skrev 2024-09-19 13:53:34 följande:

    Det handlar inte om erkännandet. Men visst blir det paradoxalt att ens måla upp en bild av någon som inte har ett behov av en bild, eller ens har en egenbild på det sättet. Vi pratar nu från ett utifrånperspektiv. 


    Ungdomarna kallar storkukslugn för sigma, så har jag tolkat det iallafall 😎

    Att ens stå för swiftie är ett bildbygge, man har ett behov av att sälja in sig själv, vilket i min värld är motsatsen till begreppet

    Då skulle jag hellre säga att Löfven hade storkulslugn, även om det är en karaktär jag inte gillar. 


    Nä. Löfven var enormt osäker, han gav hela tiden efter för andras vilja. Organisationen för ensaminseminerande t.ex., när de krävde att förslaget på att ensamma kvinnor som ville inseminera sig skulle utredas mer än par (på samma sätt som man gör med ensamstående kvinnor som vill adoptera, för att säkerställa att kvinnan inte kommer att isolera barnet samt att det kommer att få träffa människor av båda könen). Han blev rädd för dem och sa "det behövs ingen extra utredning" - och detta har förmodligen skadat många barn som sitter fast i en lägenhet med en konstig, ensam och isolerad kvinna nu. 

    Eller när han höjde lärarlönerna när det var ett storbråk om det, utan att utreda något eller tänka till. Lärarna är absolut inte värda de lönerna som de har nu, med den låga kompetens som krävs. 

    Men allra värst var det under pandemin, där han gömde sig bakom Tegnell och gjorde allt som denne rekommenderade. Många påpekade att det egentligen var Tegnell som VAR statsminister under denna tid. I andra länder hade regeringscheferna också medicinska rådgivare, men de var just bara det - rådgivare. Regeringscheferna gick även emot råden om de inte verkade vettiga. 

    Kristersson är självsäker, men jag skulle ändå inte kalla det "storkukslugn" för detta innefattar en självklar, inneboende maskulinitet som Kristersson inte besitter. Jag menar: även kvinnor kan vara självsäkra, men de måste också grunda detta i något annat än... ja. Drömmer
Svar på tråden Någon kvinna som kan förklara det där med big Dick energy?