• Nanathalie

    BIM Oktober 2024

    Augustilejon skrev 2024-10-13 11:30:09 följande:
    Det ska kunna vara ett tecken att tempen gör en extra höjning när man är gravid. Dvs tempen har tre faser (före ägglossning, efter ägglossning, höjning 2) istället för två ☺️
    Får googla och se om jag hittar någon bild 😀 tack för info!
  • Nanathalie
    MammaIda00 skrev 2024-10-13 14:55:37 följande:

    Har bil nu på söndag (20/10) och känner ingenting. Hoppas inte hoppet är ute.


    Äsch, det är ju en hel vecka dit! Det är inte ovanligt att inte känna någonting förrän bim närmar sig eller ens passerat! Jag har bim ungefär samtidigt och förväntar mig inga symtom än på ett gäng dagar!
  • Nanathalie

    Min "peak" blev ju helt oväntat dagen efter då jag hade solklart utslag på ältest. Plötsligt var teststrecket starkare än kontrollstrecket. Bara några timmar senare var teststrecket svagt 😅 så min peak blev snabb och passerade.

  • Nanathalie
    Anonym (En till) skrev 2024-10-14 12:53:10 följande:

    Någon som haft svullenhet som gravidsymptom förut/sväller upp före mens? Jag fick typ slita av mina ringar imorse 😅 fick t.o.m. sår


    Jag är på äl+6 men svullen som en kokt gris 😂 vågar inte röra min vigselring kommer kännas som tortyr.
  • Nanathalie

    Jag har fått mitt första symtom! Mina bröstvårtor är JÄTTEKÄNSLIGA! Alltså deluxe. Kul med ett symtom 🤣 äl+6!

  • Nanathalie
    Tilclah skrev 2024-10-14 18:31:37 följande:

    Dagens symtom för mig är konstig smak i munnen, ömma bröst samt kissar ofta. Har inte uvi då jag hade det för 1,5 vecka sen då jag fortfarande äter antibiotika. 


    Tog test idag efter 2 h i blåsan som var negativt. BIM på fredag. 


    Såhär tidigt är det viktigt med morgonurin 😄 testa imorgonbitti!
  • Nanathalie
    Tilclah skrev 2024-10-14 18:58:27 följande:
    Jag vet! Bara jag som har världens sämsta tålamod och vill testa direkt. Hehe 
    Förstår dig fullt ut ville bara inte du skulle bli besviken ❤️
  • Nanathalie
    Emzor1 skrev 2024-10-14 19:13:14 följande:

    Nu bör det närma sig ägglossning för mig, och för första gången tänkte jag testa clearblue advanced ägglossningstest☺️ Jag började på dag 10 i cykeln för min mens har varit lite oregelbunden (29-32 dagar) så inget extremt. Hittills bara negativa resultat. 

    Jag följer instruktionerna på testerna och testar med morgonurin, men lh är väl ?bäst? att mäta mellan 10-20? Hur går det ihop? När vi försökte med sonen körde jag stickor och hade en kort stegring bara på eftermiddagen 1 dag, på förmiddagen samma dag var det ganska svagt, morgonen efter peak var det ett svagt streck igen.. Är nu lite orolig över att testet Inte kommer bli positivt utifrån att min peak är ganska kortvarig?

    Kan jag testa på eftermiddagen istället för morgonen med detta test trots att jag inte fått blinkande gubbe, eller blir det felaktigt resultat?????


    Vill bara säga att jag läst det du skrivit men vet inte svaret på din fråga. Dock vet jag att LH är som högst mellan 10-20 och när jag testat har det varit 2 ggr dagligen (med vanliga hederliga stickor) och när jag sett att det stegrar har jag faktiskt testat 3 ggr, även morgonen! Min stegring var typ över på mindre än 2 dygn och jag tror jag kan ha missat den tidigare cyklar just pga det. Timingen är ju allt!

    Vet inte om det var till någon hjälp ❤️
  • Nanathalie
    EJT skrev 2024-10-14 20:46:15 följande:

    Och mina ÄL-tedt börjar mirkalulöst att stegra, sannolikt helt positivt imorgon! 

    Men tycker ÄL-flytningarna lyser helt med sin frånvaro och tempen är fortsatt ca 0,2-0,3 grader högre än vanligt. Är kanske lite täppt och småförkyld så kanske inverkar det. Känns vilket som att ägglossningen inte är så kvalitativ denna cykel... 


    Jag hade inga direkta flytningar att tala om denna månad. Men fullt utslag på ältest och bekräftad ägglossning med nc. Så för mig har det blivit äl ändå 😂
  • Nanathalie
    Emzor1 skrev 2024-10-14 21:42:50 följande:
    Tack snälla för ditt svar❤️

    vet inte om det var ett misstag att köpa clearblue advanced för det känns som det rört till det för mig mer än vad hederliga stickor gör.. 

    blir det inget denna månad ska jag köra 2-3 test nästa månad! Hur går det för dig?☺️ du väntar på plus nu va? 🤩
    Jag förstår känslan, föreslår älstickor från easy@home! De ger riktigt fina utslag! Jag tycker också du ska börja testa tidigare än dag 10! Börja så fort mensen är borta, alltså dagen efter. Man kan ha äl tidigare än man tror ❤️

    Jag är på äl+7 idag! Extremt spännande! Hoppas så mycket på ett plus 🥹
  • Nanathalie

    Här har hoppet litegrann dippat lite. Min temp är helknäpp jämfört med förra månaden såhär dags. Då var den jämn. Fattar ingenting. Vet att man inte ska titta på tempen så långt från bim men tycker den gör så stora hopp jämfört med senast. 

    Någon med erfarenhet av detta? Äl+7 idag.



  • Nanathalie
    Yasen skrev 2024-10-15 15:08:22 följande:
    Jag har också slutat testa, slänger bara massa pengar i sjön. Man lovar sig själv varje månad att inte testa förrens BIM men så gör man det ändå. Det är väl det desperata i en som kommer till känna. Nu är 3 månader sv aktivt försök inte alls länge, men när man egentligen i hjärnan varit redo i över två års tid men respekterat mannens beslut att vänta så känns det längeeee. Man trodde att det skulle ta sig snabbt , men icke. 
    Yasen I feel u ❤️
  • Nanathalie
    27186 skrev 2024-10-15 18:26:35 följande:

    Hej på er! 


    Min mens har fortfarande inte visat sig. 
    Hade enligt app BIM igår, men då den varit lite oregelbunden så kunde de lika väl varit idag. 
    Men lyser ännu med sin frånvaro. 

    Kan ju visserligen vara absolut senast imorgon till och med? så imorgon bitti har jag bestämt mig för att testa! Söndags va de negativt, så vi får se vad som blir imorgon. 


    Har väldigt ömma bröst, mått illa till och från sedan igår och ?saknar? mitt PMS humör  Så kan ju inte annat än att hoppas!!! 


    Men omg såååå spännande! Nu jäklar kommer ett plus!!
  • Nanathalie
    Emzor1 skrev 2024-10-15 18:43:10 följande:
    en bekant till mig fick så, vet inte vilket datum men hon trodde att det var implantationsdip för hon blev gravid den månaden ❤️ har dock ingen koll på grafer själv och inte sett hennes, utan hon berättade bara om det och sa att hennes temp sjönk ca. 1 vecka efter ägglossning och att det var konstigt om hon skulle få så kort menscykel🥰
    Häftigt om så är fallet. Fick lite rosa på pappret förut. Kanske kan vara från en implantation. Eller så är det bara ett sprucket blodkärl? Denna djungel.. 

    Ska testa senare under veckan så märker vi väl. Minns du när din vän plussade i förhållande till tempdippen?
  • Nanathalie
    maluta skrev 2024-10-15 19:20:27 följande:

    Förlååååt för hijack av tråden men ni är så många här inne så tänkte om nån varit med om samma. 


    Idag råkade jag äta sobresada och jag är gravid! Om ni inte vet är det en bredbar fläskkorv, rå. Åt två små brödbitar med detta på (inte jättemkt alltså) men tänkte inte alls på det!!


    Blev nervös nu. Någon som varit med om liknande där allt gått bra? Vet att jag inget kan göra men blir orolig :(


    Hej! Grattis till graviditeten. Hur långt gången är du?

    Jag kan inte tänka mig att det är någon fara. Tänk vad mycket man gör som man inte borde innan man förstått att man är gravid. Och det är inte alltid man går och räknar dagar från en ägglossning som jag gör just nu. Min son blev till på ppiller för 12 år sedan och jag fick veta graviditeten i v12 ungefär. Han har alla fingrar och tår där dem ska vara liksom.

    Tror du kan vara lugn ❤️ kram
  • Nanathalie
    Anonym (En till) skrev 2024-10-15 23:09:44 följande:
    Siripiri skrev 2024-10-15 18:05:10 följande:


    Kan vara en implantationsdip♥️ 


    Visst gör man 😒
    Nä samma här.. önskar man har börjat försöka tidigare igen i somras. 
    japp jag tänkte att eftersom jag fick en kemisk gravidet i vintras på första försöket + gynekologen sade att om en mamma är väldigt fertil bör man inte oroa sig heller. 



    Jag hade en dipp på ÄL+7 eller nåt sånt denna månad!! Vet ännu inte om jag är gravid dock 🤪
    Men wooho spännande då kanske vi 3 kan bidra till statistiken! Tempdipp=implantation!! Håller tummarna.
  • Nanathalie

    Tjejer. Tempen har gått uppåt och jag har nu fått det bekräftat att jag har ljus rosa flytning. Igår hade jag lite på kvällen, idag kom det igen när jag torkade mig. Holy shit! Tempdipp OCH potentiell nidis? Hur spännande 😂 det enda negativa är ju att det inte  finns hcg i kroppen än. Får ha mer tålamod med testandet och vänta mig plus senare.

  • Nanathalie
    Siripiri skrev 2024-10-16 08:43:13 följande:
    Kul 😍 
    själv så fick tempen ner ännu mer. så mensen kommer nog på fredag. Hade så gärna velat haft en juni-bebis 😫 vill helst inte föda mitt i semestrarna om man skulle lyckas nästa månad.. sen är det ju typ två försök till sen kommer vi hålla uppe med försöken för jag är ett höstbarn och vill inte ha ett höstbarn😂 
    Jag förstår precis. Min rädsla är rs. Vill helst inte föda under virustider. 😥 Jag föredrar under semestern framför det! Så går det inte denna månad, hoppas jag på nästa. Juli/augisti/september känns rimligt. Senare än så kommer vi inte aktivt försöka.. Så hoppas innerligt det tar sig innan.
  • Nanathalie

    Ja det känns spännande men också helt orimligt att just Jag får tempdipp följt av ljusrosa flytning och vara gravid. Tror inte på det 😂 Men ändå coolt!

Svar på tråden BIM Oktober 2024