Inlägg från: Anonym (En till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En till)

    BIM Oktober 2024

    Emlan93 skrev 2024-10-09 09:52:25 följande:
    Men mys, då har vi ungefär lika gamla barn hemma. Jag är så tacksam för mina små men åh vad jag vill uppleva allt det här en gång till och längtan efter att det ska vara en till i familjen är där. Alltid drömt om en trio 🥹
    Samma här! Det enda barnen pratar om är hur mycket de vill ha en lillasyster så hoppas att vi kan leverera det inom kort 🥹 längtar!! 
  • Anonym (En till)
    Emlan93 skrev 2024-10-09 10:02:12 följande:
    Jag brukar inte ha det efter ÄL. jag kan känna på ÄL dagen typ äL-stickningar men nu känns det som något annat, jag hoppas ju på ett gravidsymptom men det är väl alldeles för tidigt för det 🙈 men inte känt så hittills sen vi började försöka. Men är väl kroppen som spelar mig ett spratt som vanligt ;)
    haha ja nu börjar man verkligen känna efter! Alltså jag börjar bli så otålig. Hösten påverkar mig så jag blir trött och orkeslös, och jag vill bara börja testa 😂
  • Anonym (En till)
    Emlan93 skrev 2024-10-09 10:19:12 följande:
    Haha eller hur? Tycker det borde hända något snart här nu, men ja det kan ju ta tid det här. Förra gången vi försökte blev jag gravid på tredje försöket som blev ett missfall och sen på andra försöket efter det, så då tog det ju typ ett halvår vår första gång. Den här gången har det inte hänt något än.. men det är bara att sitta lugnt i båten även om det inte är det lättaste heller 😜 

    Hur länge har ni försökt denna gång? 


    barn 1 blev till på första försöket och barn 2 var en hoppsan när jag ammade ettan. Förstå otåligheten nu när vi är inne på tredje försöket 😂 har ju iofs blivit äldre men har ju inte hunnit bli hysteriskt gammal ändå..

  • Anonym (En till)
    Emlan93 skrev 2024-10-09 12:58:59 följande:
    Haha, ja det förstår jag då. hysteriskt gammal haha, nejdå! Tänker kanske att det är mer runtomkring som påverkar också nu också med allt som ska hinnas med i vardagen. Det är tredje aktiva försöket här med, är ju alltid så när man väl bestämt sig vill man att det ska hända på en gång.. vi får se, hoppas hoppas!! Samtidigt som jag är lite rädd för allt också hehe. 
    Ja säkert är det så! Hoppas hoppas det tar sig. ÄL+4 nu. När kan man börja testa?!😂
  • Anonym (En till)

    Alltså jag dör vad tråkigt det är att vänta på BIM!!!!! Hur kan tiden gå så sakta! Denna tråden är det enda roliga, vill prata om bebisskapandet hela tiden men det går ju inte att göra med allt och alla 😂

  • Anonym (En till)
    Väntarpå4an skrev 2024-10-10 22:01:35 följande:

    Ni som har d-vitamin boostat vid äl hur mycket har ni boostat då? Pratar vi om en tablett extra eller 5? 😅


    denna månad tog jag också 5 tabletter. Får se om det ger resultat. Jag har dock tabletter med 3200 mikrogram i 😀
  • Anonym (En till)


    Hallå tempare känns inte detta lovande eller???🤞äl+6
  • Anonym (En till)
    Väntarpå4an skrev 2024-10-11 15:17:05 följande:
    Jag ska se hur stora mina tabletter är 😅 boostar på också tänker jag. Har du tagit det när du fått utslag på äl-stickorna eller före/efter?
    Jag har tagit dagligen från mensen med normal dos, sen typ från dag 10 fram till plus på ÄL stickorna med stor dos! Sen inget i lutealfasen.
  • Anonym (En till)

    Någon som plussat på ÄL+8 i tidigare graviditeter? Nu är tålamodet slut och vill ta test imorgon 😂

    Min (ännu) högre temp höll i sig idag så nu är jag ännu mer otålig!

  • Anonym (En till)

    min tempkurva är nu trifasisk from ÄL+6. ÄL +8 idag. Har plussat äl+9 tidigare, och förväntningarna är skyhöga! idag har jag haft molvärk stor del av morgonen, brukar ha små känningar av molvärk i lutealfasen men känns som detta är mer än vanligt. SÅ spännande!

Svar på tråden BIM Oktober 2024