• Nanathalie

    BIM Oktober 2024

    Anonym (Lantisen) skrev 2024-10-05 09:23:25 följande:

    Håller med! Så skönt att inte vara ensam i detta. Förstår killarnas frustration, man vet ju hur sugen man själv inte alltid är 🙈

    Är det ert första barn? Har inte läst allt här inne.

    Jag skäms också över att jag tycker det är jobbigt. Vi har barn sedan tidigare och hade inte tänkt skaffa något gemensamt först. Jag är snart 37 och han 42. Jag skäms över att bli besviken när det inte tar sig eftersom man vet hur andra kämpar med sina första. Vi kämpar med vårt första men ändå vårt 8:e (!) 🙈 


    Jag och maken har barn sedan tidigare men inget gemensamt. Vi har bara barn varannan vecka. Vi ser så mycket fram emot att få ha barn på heltid igen på julaftonar, födelsedagar, påsk, midsommar. Och känslan av en liten människa som är hälften mig/hälften honom. Detta blir dock en sladdis då min minsta är 7.5 och hans är 5.5. Men SOM vi längtar. Vart utan prevmedel sedan maj men strul med ägglossning och mens så känns inte som om vi fått till ett endaste "riktigt" försök. Längtar efter att det bara ska gå. Längtar så jag blir deprimerad emellanåt..  Men snart ska det hända ❤️
  • Nanathalie
    Siripiri skrev 2024-10-05 13:53:19 följande:

    Om vi mös imorse? Jajemän 😍 något som oroar mig, samtidigt som det inte gör det är att jag inte direkt har ägglossningont idag som jag brukar. Inte heller kände jag av något vid myset imorse, utan vi kunde köra alla ställningar. Det brukar nämligen vara lite av ett problem kring ÄL då det kan kännas som att någon kör in en kniv i äggstocken om sambon går för djupt 😅 Har hänt en gång förut i somras att jag inte fick ÄL-ont och en förhoppning är att min endometrios inte är lika ?infekterad? som vanligt men jag vet inte. Erfarenheter någon? 


    Förhoppningsvis får man en höjning imorgon 👇🏼 


     


    Men wow är det teststrecket som är så starkt?? Aldrig sett det innan! Coolt!

    Jag har vanligtvis också ont längst in vid äl. Brukar knappt kunna ha sex. Denna månaden känner jag inget sådant! Konstigt hur det kan bli. Hoppas på bra tecken! Med tanke på hur starkt ditt test är så borde du göra samma sak 😍😍
  • Nanathalie
    Anonym (Lantisen) skrev 2024-10-05 15:18:59 följande:

    Åh jag förstår känslan! Vi har barn lite hur som. Hans ena veckan, mina andra, ibland alla. Varannan helg utan. (Vi har båda ex som inte verkar så intresserade av barnen och därför dumpar av dom här lite när det passar dom)
    Ett av våra argument till aborten vi gjorde va också att vi hade vår egna tid, tid för bara oss. Men, den är näst intill obefintlig ändå så vi kan lika gärna ha en på heltid när vi ändå har barnen nästan jämt. 


    och som du skriver, det där med helgerna. Att få ha en liten som man alltid har. Och även känslan av att ha ett tillsammans. Vi har pratat lite om att det blir också något som kan knyta ihop familjen på ett sätt. Alla får ett gemensamt syskon att älska. 


    Både hans och min yngsta är 8, födda 16. 


    Hur gamla är ni? 


    Känner så väl igen mig i era känslor och tankar kring en gemensam ❤️ det är ju faktiskt något väldigt speciellt. Våra barn är här 50%, men den äldsta (snart 13) är mest hos sin mamma så det diffar med några dagar. Vi är båda 34 år, jag har haft lätt att bli gravid innan (när jag vqr yngre dvs) så gick in i detta med lite av ett händer det så händer det-tänk. Men sedan maj har ju faktiskt inget hänt så då får man anstränga sig lite och försöka logga kroppen och ta reda på vad som händer här inuti.

    Många säger "skaffa inga gemensamma barn gud vad lyxigt att få ha bara varandra varannan vecka". Ja jo, liksom. Men vi är ju kvar i barntänket ändå. Vi är föräldrar ändå. Dessutom så skaffar man inte barn för att ha dem på halvtid. Åtminstone inte vi! 
  • Nanathalie

    Nu hörrni! Högsta utslaget NÅGONSIN för mig på ältest. Ni vet jag som inte haft ägglossning vad jag vet? Kanske nc har rätt i att ägglossning faktiskt sker imorgon. Såååå orimligt roligt. Nu vill jag bara se tempen öka också! 





  • Nanathalie
    Anonym (Lollo) skrev 2024-10-05 16:41:14 följande:
    Jag har nu testat med äl-tester i tre cykler och jag får aldrig starkare utslag än vad jag fått denna månaden.
    Men som ni ser på temp förra månaden så har jag ändå haft ökning av temp efter ett sådant svagt Lh-test (så jag skrev in det som positivt förra månaden, likadant månaden innan det också då ökning av temp efteråt). 

    Tankar? Någon annan som inte får starkare Lh-test än så men ändå får ökning på temperatur?

    (Har väldigt regelbundna cykler på 25dagar.)
    Jag tolkar det som att jag trots allt får ägglossning med tanke på tempen och regelbundenheten.
    Dessa ägglossningstester var helt sämst när det gäller mig. Jag fick aldrig utslag och har slutat använda dem. Bytte till easy@home och såg direkt skillnad - hett tips!! Ökning av temperatur är säkrare än ägglossningstest. Jag har ju idag det starkaste jag haft och enligt min temp är ägglossning imorgon. Har dock ALDRIG fått glad gubbe på cb ägglossningstester.
  • Nanathalie
    Anonym (Lollo) skrev 2024-10-05 17:50:02 följande:
    Aha, det är första cykeln med rsfu tester, tidigare hade jag graviditetskollens. Och med dem fick jag heller inte starkare sträck än såhär ungefär.
    Jo jag har ju hört det, att det är mer pålitligt att lita på tempen. 
    Får prova andra om man nu blir tvungen att prova fler cykler 😅
    Jag kastade graviditetskollens åt helvete också 😂😂 båda är sämst! Köp easy@home och gå på tempen!!
  • Nanathalie
    Anonym (Lantisen) skrev 2024-10-05 19:27:17 följande:

    Ja alltså känslan av att skapa ett liv tillsammans ❤️ En blandning liksom. Vore ju helt fantastiskt. Och som sagt, innan det hände hade vi inga tankar på det. Våra barn är stora, äldsta 16. Vi hade börjat tänka på livet utan barn t.o.m. Vad vi skulle göra sen. Men nu. Det finns ju liksom inget annat än att vi längtar efter en bebis. Och eftersom man är lite äldre nu känns allt så annorlunda mot innan. Jag va 22 när jag fick första och herregud vilken skillnad mot hur man tänker nu. 


    och som du säger. Man är liksom ändå förälder hela tiden. Jag har en dotter som inte vill bo hos pappa. Så henne har vi mer. Tänker. En mer eller mindre liksom 😂 7 eller 8 kvittar 🤷🏼?♀️❤️


    Oh god yes! När man kommit upp i antal på det viset har det ingen betydelse ens 😂 som 1 eller 3 hundar, who cares😂 

    Jag var 23 när jag fick min första, och min makes äldsta är snart 13 så lite samma situation här. Och vi har 5 varannan vecka tillsammans men ingen gemensam. 5 eller 6, och en hund, vad gör det för skillnad? 😂
  • Nanathalie
    Augustilejon skrev 2024-10-06 10:58:00 följande:
    Nejmen hurra! Vad skönt med så tydligt resultat!! 
    Helt sjukt kan knappt tro mina ögon, och på morgonurin dessutom! Mina brukar vara som svagast på morgonen.

    Nu har vi myst sedan mina tester började öka för att vara säkra.. dagen före i förrgår, i förrgår och igår när jag trodde jag nått maxutslag på testet. Oklart om jag får med min man på ytterligare en åktur ikväll. Lite ångest och rädsla över den grejen. Men, spermierna kan ju ändå leva vidare några dagar så får hoppas det räcker. Vill inte pressa honom mer..

    If its meant to be it will be typ. ❤️
  • Nanathalie

    Enligt nc ser det ut såhär. Innebär det att ägglossningen beräknas först på tisdag? Varför gör den så tro? Jag fyllde i mitt positiva ägglossningstest och då flyttades ägglossningen fram från idag till tisdag. 😂 Gör den så för er andra också? Hoppar alltså? Min temp har gått upp liiite idag men inte mycket. Kan det vara därför?



Svar på tråden BIM Oktober 2024