Inlägg från: Anonym (En till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En till)

    BIM Oktober 2024

    trefaldigmästareikärlek skrev 2024-10-05 07:12:34 följande:

    Jag håller med er, schemasex är döden för relationen. Jag brukar inte berätta om äl, bara visa mig mer "sugen" och är han inte på humör/orkar försöker jag släppa det bara. Lättare sagt än gjort dock 😊 Fick riktiga psykbryt när vi försökte med förra så tror det har ärrat litegrann.

    I morse hade min temp hoppat upp typ 0,4 grader ytterligare, bifogar kurvan så får nu se. Jag blev plötsligt hoppfull. Drömde inatt att vi plussade 🤷?♀️


    Just det, skulle svara på din kurva! Den är väldigt lik hur min kurva såg ut när jag blev gravid med mitt äldsta barn! Då drömde jag också att jag plussade strax innan jag gjorde det. Den ser även ut som min kurva för två månader sen då jag fick två svaga streck på två graviditetstester men sen fick jag mens. Det kan ju ha varit fråga om kemisk graviditet då, vem vet!
  • Anonym (En till)
    Anonym (Lantisen) skrev 2024-10-05 09:23:25 följande:

    Håller med! Så skönt att inte vara ensam i detta. Förstår killarnas frustration, man vet ju hur sugen man själv inte alltid är 🙈

    Är det ert första barn? Har inte läst allt här inne.

    Jag skäms också över att jag tycker det är jobbigt. Vi har barn sedan tidigare och hade inte tänkt skaffa något gemensamt först. Jag är snart 37 och han 42. Jag skäms över att bli besviken när det inte tar sig eftersom man vet hur andra kämpar med sina första. Vi kämpar med vårt första men ändå vårt 8:e (!) 🙈 


    Ja det var lugnande att läsa om allas erfarenheter! 


    man har rätt till sina känslor även om det är första eller åttonde barnet <3 har ni försökt länge?


    vi försöker skapa vårt tredje barn. Jag borde väl bara chilla lite för vi vet ju att det går liksom, men man vill ju att det ska ske NU! 

  • Anonym (En till)
    Anonym (Lantisen) skrev 2024-10-05 10:07:45 följande:

    Vi vet egentligen också att det går. Vi blev oplanerat gravida förra sommaren och då vi absolut inte tänkt skaffa barn tillsammans gjorde vi abort i stundens hett, med stor tvekan. Beslutet blev tvunget att komma fort då jag va i vecka 14 redan. Med tanke på våra stora barn kändes det ändå rätt att ta bort. 


    Det visade sig vara hemskt! Inte en dag gick utan att vi tänkte på det. vi grät oss igenom den första tiden och efter många långa diskussioner kom vi ändå fram till att vi ville ha vårt kärleksbarn. Så i januari började vi med ?blir det så blir det?. Det blev aldrig. I juni började jag med ägglossningstest. 
    Jag gissar på att stressen och frustrationen spelar in. 


    jag blöder också väldigt ofta i cykeln. Från dag 14 och fram till riktiga mensen. Tror att ägget har svårt att fästa pga detta. Men egentligen vet jag inte. 


    Vad sorgligt att läsa att ni mådde så dåligt efter aborten! Förstår att ni är extra motiverade att få till det då. har ni kollat upp vad blödningarna beror på?
  • Anonym (En till)
    Nanathalie skrev 2024-10-05 11:01:57 följande:
    Nae, vi slutade med preventivmedel i maj, så inte jättelänge men känns som lite av en evighet. Jag tänker ibland att det nog inte är menat. Att vi ska vara tacksamma för att vi båda har barn sedan tidigare men inget gemensamt. Men det gör så förbannat ont i hjärtat att jag inte ska kunna få en bebis med min man. 

    Jag var till gyn nyligen och de upptäckte tecken på pcos. Jag har inte fått fullt utslag på ältest en endaste gång och haft cyklar på 60 dagar vilket tyder på att äl uteblivit. Jag har nu fått medicin för att mensen ska komma igång senast dag 35 och sedan ska jag börja äta ägglossningsstimulerande medicin. Hoppas verkligen att det tar sig innan man behöver äta massa mediciner..

    Hur länge hade ni försökt?
    Varje försök som resulterar i mens känns ju som en evighet! Hoppas du slipper allt för mycket mediciner och att det går att rätta till smidigt :) 
    Detta är vårt tredje försök. Hoppas det inte blir fler!!
  • Anonym (En till)
    Snorkfrökenhär skrev 2024-10-05 11:23:14 följande:

    Jag delar allas längtan och önskan, hoppas vi alla snart får våra efterlängtade plus och bebisar 💕

    Min mens har startat upptäckte jag nyss, så jag får ta nya tag. Hejjar vidare på er andra 😊



    Åh vad tråkigt, nya tag nästa månad ❤️
  • Anonym (En till)
    Siripiri skrev 2024-10-05 17:12:47 följande:
    LH* menar jag ju 🙃🙃
    Jaså?? Varför är inte det bra då? 🙃🥲
  • Anonym (En till)
    Siripiri skrev 2024-10-06 14:02:18 följande:

     


    Alltså vi är så synkade du och jag 😂 ännu starkare test idag och min temp gick upp lite idag med och just känner jag faktiskt av ena äggstocken så det är ett ägg på väg ner just nu 😁 


    Haha jag har också fått temphöjning med 0,3 grader idag, och molandet börjat! Ägglossning - CHECK ✅ Nu börjar eviiiiighetslånga väntan på BIM. 
  • Anonym (En till)
    Drömmenomentrio skrev 2024-10-06 15:57:36 följande:

    Hej! Lägger till mig här har bim 12/10 vad tror ni som tempar om min graf? är otålig. hade ett mf i vecka 6 augusti. 


     


    Den ser ju stabil ut tycker jag! 👌
  • Anonym (En till)
    Siripiri skrev 2024-10-06 18:29:15 följande:
    Nähä?! Så kul om vi alla plussar, då lär vi föda i slutet på juni alla tre 😁 
    japp?. 😮?💨 bara försöka jobba och sova typ så det går fort 😂 
    Jaaaa hoppas!! Hade varit så roligt! Mina barn tenderar att komma way past BF dock så är förberedd på att vara gravid i 10 mån ???????? 

    Vi har, som tur är, två kaosveckor med massor på agendan framför oss så det kommer förhoppningsvis gå ganska fort att vänta på BIM.
  • Anonym (En till)
    trefaldigmästareikärlek skrev 2024-10-06 21:36:32 följande:

    Spännande att följa er alla 😊 Jag är p äl +8 idag, grafen håller sig relativt hög, jag upplever mig trött o h med en diffus värk som kommer och går i livmodertrakten. Kan dock vara skensymtom som många ggr tidigare, även haft en del huvudvärk men inget nämnvärt. Ingen pms än vilket jag brukar ha dock oro i kroppen som alltid innan mens.
    Någon annan här inne som har symtom? 


    Har du testat idag? Mina två tidigare graviditeter plussade jag runt ÄL+9 🙏🏽
    Jag är på ÄL+2. Inga avvikande symptom. Ska försöka att inte analysera symptom för även i normalfallet känner jag av progesteronet i lutealfasen från ägglossningen till mensen! 
Svar på tråden BIM Oktober 2024