• Anonym (Saga)

    BIM Oktober 2024

    Hej! 


    Jag tog ut min p-stav 26/9. Jag kände att jag ville ta en paus från alla hormoner men inte aktivt försöka att bli gravid.

    Jag köpte hem lite ÄL-test och av en slump testade jag och fick fast smiley på CB och även positivt på teststicka. Detta var 5/10. Testade igen 6/10 men då var det ingen smiley alls på CB och något ljusare streck på teststickan. Kan jag ha haft ÄL den 4/10? Hade ÄL smärtor den 6/10 så jag tippar på ÄL 5 eller 6 men känns konstigt eftersom CB visa negativt 6/10. 
    Enligt NC app säger den att jag hade ÄL den 8/10 men jag har ingen aning. Är så svårt med allt detta och speciellt eftersom jag precis slutat med preventivmedel och inte har koll på min cykel. 


    Nu återstår frågan om jag kan va gravid. Hoppas så mycket. Men har ingen aning om vilken dag jag är på i cykeln eller när jag har beräknad mens. Tog ett gravtest igår som var neg och idag har jag haft väldigt mycket mensvärk på höger sida och det känns verkligen som att jag kommer få mens närsomhelst. Enligt NC har jag beräknad mens 21/10. Den här väntan på mens är hemsk! 

Svar på tråden BIM Oktober 2024