• Jessican922

    BIM Oktober 2024

    Hej! Jag vill vara med i tråden. BIM 18/10. Första barnet och första försöket. Pirrigt och spännande 😊

  • Jessican922
    Anonym (T) skrev 2024-10-11 16:43:45 följande:

    Dagens tankar: Jag har egentligen ingen aning om när jag hade lossning den här månaden, för jag fick inte min ägglossningssmärta lika tydligt. Men vi hade sex dag 12, 13 och 14 i cykeln. Hattrick! Haha fyfan vad det suger med planerat sex när man försöker bli gravid. Nej men alltså seriöst, det tar ju bort all passion. I somras när vi inte försökte bli gravida så hade vi hur bra sex som helst. Men nu när vi medvetet försöker pricka in ägglossningen så blir sexet så tråkigt! Usch asså!

    Aja, i alla fall. Är det någon mer i tråden som har problem med spottings? Jag får spottings innan mens och man undrar ju liksom om det är kört när dom kommer? Jag som redan har en kort menscykel (25 dagar) och kort lutealfas, undrar ju om jag förlorar ännu fler dagar pga spottings. Jag var nyligen hos en gynekolog för att kolla upp mina mellanblödningar innan mensen, och jag sa till den gynekologen att jag försöker bli gravid. Han hittade inget avvikande och sa bara att äggblåsorna såg fina ut och bla bla, han sa basically lycka till hej då. Men å andra sidan ska man nog träffa någon som är inriktad mot infertilitet, vilket vi ska göra om två veckor.

    När är det rimligt att börja testa sig då? Hur många dagar efter förmodad ägglossning?

    Idag är det fredag! Får man ta en öl ikväll eller bör man avstå helt? Jag har en kall 4,2% 33cl i kylskåpet som står och suktas efter en lång vecka? Vad säger ni?

    Trevlig helg alla! 


    Har läst att man ska avstå från alkohol helt 😊
Svar på tråden BIM Oktober 2024