• Anonym (Coco)

    Vad hände med skilsmässa.se?

    vet någon vad som hände? Hemsidan försvann.. 

  • Svar på tråden Vad hände med skilsmässa.se?
  • Anonym (Coco)

    Ja såg det. Han kanske inte orkade. Hoppas ngn annan it kunnig vill starta upp en sådan igen.. 

  • Anonym (Coco)
    Dantesinferno skrev 2024-09-21 09:48:59 följande:

    Kan man komma i kontakt med admin på något sätt? Skilsmässa.se hjälpte mig oerhört mycket under min separation och jag känner ett fortsatt behov att skriva där. Skulle lätt kunna bidra med hela beloppet som krävdes om det gick att rädda...


    Ja jag har fått mycket stöd i en jättejobbig situation. om jag vore teknisk, skulle jag jättegärna starta upp det igen. om någon annan gör det, så tror jag att väldigt många är beredda att betala. 
  • Anonym (Coco)
    Anonym (Bedragen man) skrev 2024-09-25 10:33:59 följande:

    Ja, det var synd. Fått en hel del stöd, på bättre sätt än här. Mer nyanserat och bättre formulerat. Mindre dömande. 

    Jag är mitt inne i en tredje kris just nu, med vänstrande fru, som bevisligen har ett beteendemönster hon inte kan ändra på. 

    Jag vet att jag varit naiv som trodde det kunde räddas, förlät och försökte läka relationen efter hennes snedsteg. Och nu snart två år senare så dök precis samma problem upp igen, fast jag hann ertappa innan det hunnit gå långt. 

    Men såklart nu i princip omöjligt se hur jag skulle kunna lita på henne igen... Jag börjar planera för skilsmässa, då vi ej har barn. 

    Dock hade vi beslutat att äntligen försöka skaffa barn, tills jag märkte att frun fick kalla fötter inför det beslutet också... fast det var hennes förslag. Jag lät mig ryckas med, när hon berättade att hon ville vi skulle försöka skaffa barn tillsammans... dumt. Jag vet. 

    Så, nu står jag här... med känslor kvar,  fast jag börjat omvärdera dom... och fundera på om känslorna räcker,  eller ens spelar någon roll när hon gång på gång sviker och inte visar respekt för mina känslor.  

    Jag har fått oväntat stöd från en nära släkting, som kommer med både goda råd, och rent praktiskt erbjudit sig hjälpa till ekonomiskt om det behövs, då han har väldigt god ekonomi. 

    Så nu hoppas jag kunna komma överens med frun, och få till en vettig bodelning där jag tänker mig köpa ut henne och behålla huset.


    Vad jobbigt! tråkigt när det är ett mönster med otrohet. hon kan kanske vara kärleksberoende, dvs hon behöver kickar. Men låter klokt att skiljas innan du hann skaffa barn med henne. 


    Håller med om personer på skilsmässa var mycket minde dömande. Här får man svar av många oseriösa skojare och incels. 

Svar på tråden Vad hände med skilsmässa.se?