Inlägg från: Anonym (Man 53 år.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 53 år.)

    Män 40-45

    Jag har inte samma lust som i 20års åldern och är faktiskt glad för det då det var jobbigt att få stånd och få igång för mista lilla.

    Åter till nutid som 53 åring så har jag aldrig haft svårt att få upp den och inga problem att ha sex tre fyra gånger samma dag. Däremot kan aug inte ha sex fyra gånger om dagen i en vecka i sträck som funkade för 10 år sedan. Har ett förhållande sedan drygt ett år och kör vi har utomlands i våras märktes det sista kvällen att det var svårt att komma, men då hade vi också haft sex minst en gång om dagen under den veckan och oftast två gånger.

  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Dejtar) skrev 2024-08-26 16:11:55 följande:

    Jag dejtar också män främst i åldern 40-50. Upplever väl lite samma sak, att när det kommer till kritan är de inte villiga att satsa. Tror inte det har något med sexlust eller potens att göra. 


    Kanske är det övriga livet det handlar om. Många lägger all sin energi på jobb och barn och kommer efter hand på att de inte orkar, det är inte värt mödan helt enkelt. 


    Jag är som dig TS, jag vill gärna fråga och veta vad de vill ha. Många verkar inte veta, en del blir skrämda av frågan. Många är veliga helt enkelt och då orkar inte jag lägga mer energi. 


    Låter ungefär som många kvinnor i samma ålder. Och det är ju så mycket mer som måste stämma nu än nä man var och och inte hade barn att ta hänsyn till.

    Om dom inte vet vad dom vill ha eller blir skrämda gör du rätt att inte lägga ner tid att ch engagera i dom. Finns många som vet vad dom söker efter.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Risk) skrev 2024-09-03 16:39:58 följande:

    Det är en stor risk att dejta män över 40, sikta på 30+ istället


    Risk för vad?
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Risk) skrev 2024-09-03 18:45:43 följande:
    Risk för potensproblem och risk att de inte orkar så mycket i sängen. Det är säkrare att träffa 30+ som både har bättre potens och stamina.
    Beror ju på vad man är ute efter eller ser på saken. En som dejter yngre män har nog inte särskilt svårt att få tillfällig sex men dom flesta yngre män vill inte ha förhå5led.en äldre kvinna. En jämngammal man som tagit hand om sig har nog oftast både potens och ork kvar. Men vi som gjort det träffar oftast kvinnor som inte misskött sig heller.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Lajla S) skrev 2024-09-04 15:22:27 följande:
    Instämmer !   Men varför 30+, när det finns yngre ?   Jag är strax 40,och har en superhet älskare/kk på 26.  Båda är i sin sexuella peak, bästa sexet jag nånsinn har upplevd.
    Man mår så mycket bättre psykisk, livet blir allmänt "lättare" att hantera.  Våga leva i nuet, inte övertänk för mycket.
    Håller du detta för dig själv eller har du berättat för din omgivning och vad tycker sol om det? Absolut majoriteten av unga killar väljer en jämnårig förutom att vissa är nyfikna på kravlöst sex med en mogen kvinna.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Lajla S) skrev 2024-09-04 17:28:48 följande:
    Välkommen till 2024.  Inget nytt i dag att kvinnor har yngre älskare.  Nån vet, andra inte.  Vad"sol" tycker har jag dock ingen aning om.
    Menade så klart vad som tycker. Och det jag skrev gäller så klart 2024 också.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Risk) skrev 2024-09-05 11:50:38 följande:

    tittar man på dejtingsajter på män mellan 40-50 ser det ut som en armé av flintskalliga, skäggiga, ölmagekloner. det bara skriker potensproblem om dom 


     Be att få titta på kvinnorna så ser du att det är gott om hängmagar och tähåmgpattar också i den ålder. Det skriker ju torra slemhinnor lång väg.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Sten Sture den äldre) skrev 2024-09-05 15:59:03 följande:
    tähåmgpattar?
    Hänger ner till tårna. Blev lite del och skulle stå hängpattar som svar till Risk som verkar tro att hon inte åldras i samma takt som männen.
  • Anonym (Man 53 år.)
    Anonym (Risk) skrev 2024-09-05 16:56:09 följande:
    Oj vad du tog åt dig. Är du flintis med skägg, ölmage och potensproblem? Haha
    Jag tog inte åt mig det minsta då både potens och fysiken i övrigt är väldigt bra. Anledningen att jag ens gick in i diskussion med dig är för att det verkar finnas en del medelålders kvinnor som totalt saknar verklighetsförankring för att dom lyckas bli påsatta av unga killar.
Svar på tråden Män 40-45