• Nanathalie

    BIM September 2024

    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-07 09:38:36 följande:
    Tycker jag ser något supersvagt men ser snart i syne av alla test man tittat på,
    någon annan som ser något? 
    Ser också något supersvagt!
  • Nanathalie
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-07 11:06:26 följande:
    Ja vad är rimlig dag att börja på? Äl+10?😄
    Men jag vet ju inte när jag har äääääl
  • Nanathalie
    Vias skrev 2024-09-07 08:07:43 följande:
    Som mig, min senaste cykel var runt 55 dagar lång ???? väntade ändå och har nu ätit bidrottninggele sedan mensens första dag
    Skönt att inte vara ensam..  Jag avundas de som "bara" har en cykel på 30 dagar. Då går det ju rätt så mycket snabbare inför nästa försök efter negativt gravtest i jämförelse med oss. Har du bekräftad äl trots 55 dagar cykel? Jag misstänker att jag inte har någon och att det är där skon klämmer.
  • Nanathalie
    LiljanTR skrev 2024-09-07 11:28:23 följande:
    Tog ett digitalt imorse som var positivt🥳. har bim på torsdag. 
    Grattis!! 😍
  • Nanathalie
    Anonym (Yay) skrev 2024-09-08 08:35:59 följande:
    Väldigt tidigt plus igår! Men två digitala CB, ett som visade gravid och ett som visade gravid 1-2 🥰 inte ens med morgonurinet så väldigt starkt. Men får se hur det tar sig!
    Stort grattis!!!
  • Nanathalie
    Anonym (Pinpina) skrev 2024-09-08 09:21:00 följande:
    Denna månaden är första månaden vi försöker tänkte jag kör samma knep som inan på mitt första, har haft 2 normala mens (som kommit exakt tid) efter jag tagit ur sprialen, kanske låter konstigt vet inte om de är rätt men räknade ner -14 dagar från beräknad mens, och kollade 3-4 olika fertilitets kalendrar och eftersom de visade 8/9 ägglossnings tänkte jag att då kanske de är de , och jag känner ganska tydligt när jag har de efter som jag får humör svängningar exakt samma tid det kan gå från ängel till häxa på en sekund 😂😂 
    och eftersom jag blir en häxa, så fick vi såklart inte till det inat för jag fick lite utbrott 😂😂 
    håller Tummarna för alla som väntar på ett pluss 🌸
    Ja inte så tacksamt när man får typ pms vid äl. Samma här. Arg ledsen förbannad. Lätt att ligga då 😂 får bli makeup-sex
  • Nanathalie

    Jag går fortsatt utan plus. Dag 50. Letar efter trådar med "sena plus" och "låghormonare". Mår skit. Har hemska graviditetssymtom: Illamående, molvärk, kan inte äta all mat för det fullkomligt VÄNDER, inte dricka kaffe eller Pepsi. Trots detta är testerna negativa. Orolig att det är något farligt typ en cysta eller utomkvedes. Fått tid till gyn 19 september men det är ju 1.5v borr och skulle innebära dag 61 i cykeln.

    Ursäkta gnället men för i helvete liksom. Ge mig åtminstone mens så jag kan börja om. Det bryter ner mig psykiskt att må såhär. 

  • Nanathalie
    mothertotwo skrev 2024-09-08 17:23:30 följande:
    Jag har oregelbundna menstruationer. (Bild)
    Det är vanligt att bli skengravid, speciellt om man kanske har en cysta som gör att mensen uteblir. Nu vill jag inte säga att det beror på sånt för din del. Det bästa du kan göra är att avvakta till tiden hos gyn och be dem kolla med vul och ta blodprov på dig. Jag vet om att det är skiiiiit drygt och att du mår jätte dåligt pga detta. Hoppas du får lite mer rättvisa på det snart. Antingen att du får ett plus eller att din mens kommer igång. Skickar dig styrke kramar igen 💜🌸
    Tack för svar. Känner mig helt jävla knäckt.❤️ hoppas allt ser bra ut. Eller att de ser något som behöver åtgärdas. Send help liksom.
  • Nanathalie
    Snorkfrökenhär skrev 2024-09-08 18:05:46 följande:
    Så jobbigt, jag kan verkligen förstå då jag haft långa oregelbundna cykler tidigare. Finns ju inget att göra annat än avvakta? men skumt att du mår så illa, kan ju vara pms men verkar ju otroligt när det är så starka symtom du har, men säger testen inte gravid så finns ju iaf inte tillräckligt med hcg i kroppen? dryg väntan. Kämpa på 💕
    Illamående och pms har pågått i 2 veckor(!!!)..därför är jag orolig att något är fel. Jag mår ordentligt illa stundvis. Mår illa av matos exempelvis. Världens mest känsliga människa också. Grinar för absolut ingenting. Sur och grinig. Kul liv.
  • Nanathalie

    Idag tog jag ett testa tidigt från RFSU som mäter 10mlU/ml. Testet ser ut såhär under avläsningstiden. Vågar inte tro något eftersom gårdagens "vanliga" var negativt. Men vad tror ni? Är det färgrester eller positivt?



Svar på tråden BIM September 2024