Inlägg från: Anonym (Myggan89) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Myggan89)

    BIM September 2024

    karinkarinkarin skrev 2024-09-06 14:56:51 följande:


    Hej alla!

    Jag har följt denna tråden slaviskt då jag själv har BIM 9 september. Jag är 30 år och jag och min kille försöker få vårt första barn. Detta är tredje försöket för oss.
    Idag fick jag ett ryck och tog ett testa tidigt-test. Hur skulle ni tolka detta test?? Är det ett spökstreck?

    jag ska ha gäster ikväll?. borde jag försöka skita helt i alkoholen kanske?


    Ser absolut positivt ut 😍 men ibland blir man tokig på att tolka streck. Mitt råd är att köpa ett digitalt så får du svart på vitt. Stort lycka till!
  • Anonym (Myggan89)
    karinkarinkarin skrev 2024-09-06 15:49:56 följande:


    Sprang och köpte digitalt. OMG😭😭😭😭😭
    Woho!!! GRATTIS 🥰
  • Anonym (Myggan89)
    hej567 skrev 2024-09-07 08:52:50 följande:


    Tog ett digitalt imorse! 😍👏 


    Stort grattis!!! 😍

    Vad är detta för månad??! Helt galet! 🙏🙏
  • Anonym (Myggan89)
    LiljanTR skrev 2024-09-07 11:28:23 följande:


    Tog ett digitalt imorse som var positivt🥳. har bim på torsdag. 
    Wow ännu en till!!! Grattis 😍😍
  • Anonym (Myggan89)
    mothertotwo skrev 2024-09-07 11:03:17 följande:

    Eftersom jag inte gått så mycket på mina förbaskade ältest så har jag mer gått på mitt sekret och sen har jag faktiskt hållit koll på min livmoderhalstapp (fast man inte ska pilla där så mycket). Har sett till att alltid ha rena händer innan såklart. Jag har noterat varje dag i min kalender och sett att tappen varit öppen under perioden den 31 aug till 5 sep. Igår kändes den inte lika öppen och idag känns den stängd. Kan bara hoppas på att jag prickat rätt. Brösten ömmar också lite, men det är så vid äl för mig. Men molvärk i nedredelen av magen sitter kvar som jag fick den 4 sep. Den förstår jag inte dock med tanken på att vid äl får jag bara ett hugg och sen går det över. Men det är kanske bara för att man hoppas för mycket hihi. 

    Stort grattis till alla plus hittills i gruppen, så himla kul att se Skrattande{#emotions_dlg.flower}


    Jag är också nyfiken på det här med livmodertappen, men förstår inte för mitt liv hur man gör 😂 hur känns det om den är öppen/stängd? Förstår verkligen inte.. om du orkar, och vill, kan du inte förklara hur man gör? 😆 har dock rätt långa naglar så är också rädd att göra illa mig haha 
  • Anonym (Myggan89)
    mothertotwo skrev 2024-09-07 15:23:32 följande:
    Hahaha det var inte så lätt i början för mig. Men sen kände jag efter dagligen. 
    Det är så olika för varje individ.
    Kan bara utgå från mig själv. Vet inte om du blir mycket klokare på vad jag skriver. 😂 Men försöker! 

    Vet inte om du hört talas om att den är hög låt mittemellan bakåtlutad osv. Jag går inte alls på det för min är alla delar. Det kan vara låg en dag men högt upp nästa dag osv. 

    Min livmoderhalstapp är ganska högt upp vid mens. Man känner liksom en liten boll i mitten på den bollen är det som ett litet hål. Runt det hålet är det som läppar. Dessa läppar är hårda på mig vid mens och under mens samt att hålet är öppet. Precis vid slutet på mensen stängs det hålet på mig, men kan ta några dagar. Jag känner alltid en liten skåra med tanken på att jag fött barn innan. 

    Precis innan mensen märker man också att dessa "läppar" blir lite hårdare för varje dag. Och det här hålet hamnar liksom lite bakåtvänd och är inte centrerad. Detta var svårare än jag trodde att beskriva 😂

    Vid min fertila period (som jag tror är den perioden) är min tapp som en jojo. Den är hög, låg osv.. Men läpparna kring hålet är mjuka, det är halt av sekret också. Och hålet är öppet, så öppet att du även kan få in ett finger om du vill. (Men det ska man inte). När den fertila perioden är slut så börjar hålet att stänga sig och detta märker man också när sekretet ändrar på sig. Läpparna blir hårdare efter några dagar. 

    En sak jag märkte nu denna gången var att efter en orgasm så försvann tappen. Jag kände inte den och så långt upp brukar den aldrig vara. 😅

    Men efter den fertila perioden ändras tappen igen och blir lite hårdare runt om och även i det lilla hålet och hårdare blir den tills den öppnas för att släppa ut mens.

    Egentligen är det den fertila perioden man ska leta efter för det är bara då det verkligen ändras. Så är det på mig. 

    Det är inte ett säkert knep men man kanske får en liten hint om när man mest är mottaglig för befruktning. Just nu är min stängd men ändå lite mjuk runt omkring. Misstänker att jag är på äl +2 nu.
    Men åh, gud wow vilken beskrivning!! Tack!!!😍 ska definitivt testa undersöka nån gång!

    Jag har opererat livmodertappen för ett par år sen för att jag tyvärr hade höggradiga cellförändringar. Undra om det påverkar? 🧐 hur som helst är det intressant att lära känna sin kropp mer 🙏

    Tänk att man, eller i alla fall jag, ALDRIG lärt mig detta nånstans. Allt man fick höra var bara ?skydda dig annars blir du gravid?. Men så funkar det ju inte direkt..

    Tack igen bästa mothertotwo ❤️
  • Anonym (Myggan89)

    God morgon!
    Vet någon här vad sidan heter där man kan räkna ut vad tempen blir om man vaknar tidigare/senare än vanligt? Det gick typ att konvertera tempen så den räknade ut på nåt smidigt sätt.. tack för svar ❤️

  • Anonym (Myggan89)
    Jassssen skrev 2024-09-08 08:07:29 följande:

    Ja det är hemskt! vår son blir 3 i okt, hade önskan att få ett syskon innan han blev 3.. men har panik över om de ens hinner komma något innan han blir 4 nu 💔 sån ångest över att jag inte kan ge honom ett syskon. 


    ja vi är så slutkörda över alla försök så vill förstå när vi har bäst chanser då de nästan bara är tvångs sex från båda hållen nu.. denna omgången låg vi dagen innan vad vi tror var ägglossningsdagen, och på själva dagen men sambon lyckades inte slutföra pga av stress & press. Så har nästan redan gett upp denna omgången redan.. 


    Pandan14 skrev 2024-09-08 08:13:28 följande:

    Det är samma för oss, ?tvångs? ligg vid äl med stor press på honom gör att det blir mycket svårare oxå, tog nyss ett till test men negativt igen :( väntar tills onsdag o får testa igen men har som sagt typ gett upp hoppet 



    Känner igen mig här tyvärr. Sex blir liksom inte kul, det är mer ?okej imoronkväll vore bra och sen gärna ons-tors också?. Och min kille känner också stress att prestera. Så det har inte gått alla gånger men vi kör på. Det är jobbigt och jag är liiite rädd att det typ ska ?förstöra? sexet framåt också

    Vi är många i samma sits och för mig känns det på nåt sätt bättre ❤️ vi får trösta, stötta och peppa varann ❤️
  • Anonym (Myggan89)
    Anonym (Yay) skrev 2024-09-08 08:35:59 följande:


    Väldigt tidigt plus igår! Men två digitala CB, ett som visade gravid och ett som visade gravid 1-2 🥰 inte ens med morgonurinet så väldigt starkt. Men får se hur det tar sig!
    Oj!! så tidigt 😍 gud vad roligt, stort stort grattis! 🥳
Svar på tråden BIM September 2024