• mothertotwo

    BIM September 2024

    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-29 14:53:17 följande:
    Hahhaha jag det var nog jag 😂😂
    tycker det känns mycket mer torrare idag? Konstigt nog 😄 de andra dagarna har det varit som super-glidigt typ går inte att torka bort känns det som när man har kissat typ, blir inte klok på allt! borde man inte ha mest sekret idag? 😂
    Jag blir inte så mycket klokare heller haha. Man kan tycka att sekretet borde vara rikligare på själva ägglossningsdagen, men tycker också att det låter rimligt om den försvinner mer och mer fram till ägglossningsdagen. För därefter ska ju livmoderhalstappen stänga sig igen. 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-29 15:13:21 följande:

    Haha det känns som att det krävs något extra för att palla Med de 😂

    Genomskinligt med lite vitt i låter lite som det jag har innan ÄL. I söndags, dagen innan älsmärtan hade jag genomskinliga och på måndagen när LH pikade/hade ÄL-värk var dem någonstans mellan genomskinliga och vita. Nu har dem vart krämiga och tjocka sedan igår vilket dem vanligtvis blir under lutalfasen. 


    Väldigt tydligt när man myser var i cykeln man är tycker jag ☺️ Frågar ibland min sambo (kanske lite osexigt) under sex om det är genomskinligt eller vitt hehe 


    Haha, min sambo hade bara stirrat på mig om jag ställt en sådan fråga. Brukar vanligtvis inte vara något män tänker på. 

    Mitt sekret är typ vattnigt och lite seg men genomskinlig och lite vitt i. Mest vattnigt men sen kan man ändå se lite tjockare i det vattniga och det kan man dra mellan fingrarna i en pytte bro (någon millimeter). Vet inte om det innebär att min ägglossning i så fall börjar närma sig. 
  • mothertotwo
    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-08-29 20:13:59 följande:

    Jag citerar mitt egna inlägg. För jag fattar nada. Jag tog ett till lila test nu ikväll efter jah hållit mig från att kissa i 3h. nu fick jag detta? en fast smiley? I morse va det ju en tom ring? 


     


    Det är ju jättebra! Håller tummarna på att det blir en bebis efter allt bakande. Skrattande
    Är det inom 24-36 till att ägget lossnar när man får en smile? :) 
  • mothertotwo
    Sucken skrev 2024-08-30 07:32:18 följande:

    Hörrni. Är på äl+11 och har hittills inte haft några symtom alls. Temperaturen har varit rätt låg, inga flytningar alls och ingen molvärk. Jag jämför med förra graviditeten och då hade jag redan alla dessa symtom vid det här laget plus en liten implantationsblödning. Tog ändå ett graviditetstest i morse. Ser jag ett streck? Är det positivt? Är så rädd att det ska vara nått fel 😮 Mensen borde annars dyka upp på måndag. Är det någon här inne som varit tidigt gravid utan symtom och att det ändå gick bra?


    Det ser riktigt lovande ut. Man ser två sträck fast det är svagt. Grattis 😀 Så såg det ut med mitt andra barn i vecka 4+4. 
  • mothertotwo



    Tycker man ser att den börjar bli lite tydligare, så det borde inte vara så många dagar kvar. Hoppas jag i alla fall! Jag måste dock köpa fler ägglossningstester då jag enbart har två kvar. Kan man köra på CB advance ägglossningstest eller dem ska man börja köra med direkt efter sin senaste mens? Är det okej att börja använda dem från t.ex. måndag. På måndag är det dag 15 från sista mens första dag. Är det någon som vet hur det funkar när man har oregelbunden mens? Oskyldig


    Annars kör jag bara vidare på såna här pappersremsor haha.

  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-30 10:50:52 följande:
    Helt klart stegring!😍
    fortsätt med vanliga remsor!
    nästa cykel (om inte gravid denna dvs)😍 så börja med CB digital då från någon dag efter mensen, började typ 2-3 dagar efter för att inte missa😊
    Tack Sladdis, då får jag börja använda såna nästa menscykel om det inte sker något positivt denna gång. Vet dock inte hur jag ska få ihop det eftersom sambon kommer jobba natt nästa vecka och sover på dagen när jag jobbar. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-30 11:21:56 följande:
    Men tror dock att det kommer ske innan, testa varje dag😍 Testa ikväll redan och se, försök hålla dig minst 4 h innan. 
    Så nära tror jag inte det är, för mitt sekret är inte så trådigt idag haha. Men visst kan jag testa, men då måste jag ta mig till ett apotek imorgon för fler tester. Jag läste någonstans att man helst ska testa sig mellan kl 10-20 för då är den som högst. Har du också hört talas om detta? Jag hoppas verkligen att ägglossningen kommer i helgen. För det hade varit perfekt med tajmingen. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-30 12:05:15 följande:
    ja, är dock olika från test till test, för mig är det bäst på morgon, men har även testat på kvällen också.
    se test nedan från en kväll till morgon dagen efter (positivt test)
    Jag ska ta ett till test ikväll vid 20 tiden för att kolla läget. Vill verkligen inte missa om det blir förändring. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-30 12:37:03 följande:
    Ja gör det 😊 Uppdatera oss! 😍
    Jag kunde inte hålla mig mer, utan var så kissnödig. Har hållit mig i 3h. Men tog ett ägglossningstest även nu. Så här ser det ut. Vad tror ni? Börjar det närma sig? När hade ni börjat sexa?😅 Den understa är från nu och den som är precis ovan är från i morse. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-30 20:06:42 följande:
    Ja det ökar på bra 😍 bara börja ligga nu! 
    sen kör några dagar i rad! & fortsätt testa 😁
    Vadå?! Ligga varje dag? Hahaha. Jag får försöka redan ikväll om han orkar. Hade mys natten till igår. Sen får det väl bli i morgon kväll och natten till måndag haha. Sen går det inte mer pga jobb. Räcker det tror du? Sen vill jag ha paus ett tag 😂.
Svar på tråden BIM September 2024