• mothertotwo

    BIM September 2024

    Siripiri skrev 2024-08-28 22:12:59 följande:

    Oj ja det var väldigt olika! Blir kanske lite knepigt att leta efter älen just med stickor. Kanske mer gå på flytningar och känslan i kroppen, jag tycker man känner tydligt att man närmar sig ÄL. Jag får nästan som en tyngd i underlivet som när man blir sugen fast på ett mjukare/lättare sätt. 


    Men hur var det nu, hade du börjar tempa? Så många som är med i tråden nu, man försöker hänga med men inte helt lätt 😂 

    Upplevde också att det vänstra strecket kunde vara svagare senare på kvällen än det jag tog på dagen. Har nog med när man kissade senast å så. 


    Lätt hänt att man blir förvirrad haha. Det var så i augusti gruppen med. Men temp kör jag inte med. Ja, jag tog ett ägglossningstest idag för att jag kände ett hugg i nedre delen av magen på vänstra sidan. Det måste ju betyda att ägget har släppt om det är ägglossning, men mitt sekret är inte trådigt än utan bara lite grann men går lätt sönder. Så vet inte hur jag ska tolka det. Sen med tanken på mina långa cyklar så tycker jag att det är allt för tidigt med ägglossning. Men någon gång förra året hade jag menscykel på 25-28 dagar haha. Jag vill så gärna ha ett tredje barn innan jag kommer upp för mycket i ålder. Är bara 33 men man vill gärna ha en sladdis innan dem andra barnen blir allt för stora. 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-29 06:00:43 följande:

    Förstår! jaa såklart, känner också stressen kring att få ett första barn innan man blir för gammal och jag fyller 32 i höst. 
    Minns jag vet fel från augustigruppen, eller var du rökare? Funderade kring om det kunde störa menscykeln på något vis. Om du märker någon skillnad från cykeln till cykel beroende på hur du lever ☺️


    Det stämmer att jag är rökare. Jag har celiaki som också kan rubba på menscyklarna. Det är lite svårare att få barn då. Det är ett av symtomen. 
  • mothertotwo

    Min ägglossningstest är lite svagare idag. Jag tyckter det i alla fall, men ni kan se dem i bilden. Fast om jag kände hugget igår kanske det ändå finns en chans. Vad tror ni? Jag "anföll" sambon igår kväll när barnen somnat.😂 Men jag har en känsla om att det är försent ändå. 



  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-29 09:28:32 följande:
    Ah segt med celiaki☹️ 
    Med mina förra graviditeter så slutade jag röka, men var dum nog och började igen. Ja, det är verkligen segt med celiaki. Men jag tar ett nyss ägglossningstest i morgon och är den ännu svagare får jag nog ta och försöka nästa menscykel istället.
  • mothertotwo
    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-08-29 10:19:06 följande:
    Jag tror det finns en chans! 🥰
    Kan ha varit att jag hade ägglossning redan den 26 eller 27. Men då testade jag inte mig med ägglossningstest. Trodde verkligen inte att det skulle ske någon så snabbt efter min mens avslutade med tanken på alla långa menscyklar jag haft. Nästa månad får jag testa från första dagen efter att min mens slutat haha och så ska jag köra med dem där ägglossningstesten från CB i stället. Advance eller vad dem nu hette. Läste lite om dem så får ta och testa såna i en hel månad för att kolla när ägglossning sker. Men om jag haft ägglossning så borde mensen komma runt den 15 september. För jag får alltid mensen mellan 14-15 dagar efter ägglossning enligt min kalender som jag skrivit i. Har rättat utifrån mina cyklar varje månad, sen räknar jag tillbaka för att kolla på ett ungefär när jag hade ägglossning. Så rörigt med oregelbundna. 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-29 10:54:35 följande:

    Tycker du ska fortsätta med en sticka på eftermiddagen varannan dag framöver iallafall för som du säger så har du ju haft väldigt mycket längre cykler innan. I snitt 40 dagar typ så att den skulle komma så tidigt känns inte som det rimligaste, samt du borde fått utslag på LH på dagen du trodde du kände ÄL. För min vänstra streck var starkare än det högra när jag hade ont 😊 


    Ja det är detta som är så svårt. I oktober förra året var den 26 dagar. Den varierar mycket så detta innebär att jag egentligen måste ta ägglossningstest varje dag för att se haha. Kanske lättare att bli gravid om man har mys varannan dag i 1 1/2 månad med mina menscyklar 😂. Men den verkar vara längre varannan månad så kanske är den normalare denna månad. Kanske var hugget en cysta, men det lär dem se den 12 sep när jag ska till gyn. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-29 12:02:49 följande:
    Håller med Siripiri! Ta test varannan dag så du har koll på stegring, jag började 2 dagar efter mens och kolla, då jag har haft mellan 30-33 dagar i snitt. 😊
    Hur många dagar efter mens fick du ägglossning? :)
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-29 12:46:48 följande:
    Idag! Alltså cykeldag 15😊
    har haft blinkande gubbe i 6 dagar innan (på det lila advanced CB) Har lagt upp här i tråden imorse hur tydligt det var på stegring från igår tills idag bara.
    😊
    Då får du passa på att baka bebis Skrattande. Jag såg dina äl tester innan, men visste inte din senaste mens. Jag får köpa hem såna, så kan jag använda dem efter min nästa mens om jag får någon. Men läste något om att man max ska ta dem i 9 dagar och visar det ingen maximal fertilitet innan det så skulle man sluta testa. Men om man har oregelbunden så måste man väl kunna fortsätta tills man får? 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-29 12:59:43 följande:

    Ja alltså orkar du med både sex och äl-test varje/varannan dag så kör, jag hade inte pallat 😂 cred till dig! 💪🏼 Vad har du för sekret nu? Fortfarande rätt torr eller börjar det bli lite mer lotionaktigt? 

    Ja gyn ser ju var i cykeln du är med ☺️ 


    Hahah nej jag orkar inte med sex varannan dag. Men tänkte att det skulle öka chanserna till att bli gravid. Jag orkade knappt med det igår heller, men vill liksom inte riskera att inte ha det för man vet aldrig. Min flytning är lite trådig, men den bryts liksom efter någon millimeter. Sen kan jag inte tråda med samma sekret igen, utan den "torkar". Den var nu genomskinlig med lite vitt i. Den har inte varit som lotion. Hur är ditt sekret nu när du har ägglossning idag?
  • mothertotwo
    mothertotwo skrev 2024-08-29 13:14:02 följande:
    Hahah nej jag orkar inte med sex varannan dag. Men tänkte att det skulle öka chanserna till att bli gravid. Jag orkade knappt med det igår heller, men vill liksom inte riskera att inte ha det för man vet aldrig. Min flytning är lite trådig, men den bryts liksom efter någon millimeter. Sen kan jag inte tråda med samma sekret igen, utan den "torkar". Den var nu genomskinlig med lite vitt i. Den har inte varit som lotion. Hur är ditt sekret nu när du har ägglossning idag?
    Haha såg nu att frågan var kanske ställd till fel person. För SIRIPIRI du hade väl inte ägglossning idag utan det var väl sladdis? 😂 Är så vimsig idag! Skyller på värmen!
Svar på tråden BIM September 2024