• Eost

    BIM September 2024

    Hej, 

    hoppar in här. denna cykel är det första gången jag tempar och skulle vilja höra era tankar om min graf. min cykel brukar vara på 32 dagar men NC har bedömt att jag denna cykel endast kommer ha 28 dagars cykel, men jag tänker att appen tänkt fel bara. har alltid haft 12 dagars lutealfas. 


    kan dippen på cd 22 vara när ägget fäst? väldigt mycket önsketänkande här. 


    en skillnad från tidigare cykler är att jag from cd25 och framåt har gått på toa och gjort nummer 2 minst en gång om dagen, vilket jag aldrig gör annars!! och tidigare cykler har jag alltid varit förstoppad tills dagen innan mens. Så det har alltid varit ett säkert kort, vetat exakt att mensen kommit dagen efter jag varit på toa. Men det är alltså inte alls lika denna cykel. Gott tecken? önsketänkande här med Skäms

    någon som har någon tanke? hur tycker ni min graf ser ut?

    /E

  • Eost
    Anonym (Myggan89) skrev 2024-09-18 13:15:40 följande:
    Alltid svårt att analysera någon annans graf då det är så himla individuellt 😊  men ägget kanske fäste cd22, därav dippen, kan också ha varit något helt annat som påverkade. Men oavsett så har du ju fortsatt hög temp ganska många dagar efter ÄL. 

    Har du tagit ett test?

    ja det förstås! 


    tog ett test imorse, RFSU vanliga. Men det var negativt. Dock så har jag ju egentligen bim 22-23 sep :) så det är ju några dagar kvar. Läste även i en annan tråd att många inte gillade RFSU testerna då de visat negativt medans andra test visat positiv?

  • Eost
    Anonym (Nyckelpigan) skrev 2024-09-18 13:28:51 följande:
    Jag är lite i samma sits. Eller jag har bim imorgon och testade första gången nyss och fick + med CB digital men - med RFSUs vanliga stickor 

     


    Men åh grattis Skrattande och också skönt att höra att RFSUs visade fel. Då kanske det fortfarande finns hopp för mig! 

  • Eost
    Anonym (Myggan89) skrev 2024-09-18 15:01:28 följande:
    Jag fattar! Men då är det nog lite för tidigt för ett vanligt test. Rekommenderar att ta ett digitalt test om man testar före bim så slipper man analysera svaga streck osv. Så står det gravid eller inte gravid. Mycket skönare 😅

    men jag hoppas det slår över till positivt närmare bim 🥰
    Ja det är nog lite tidigt 😅 tack för tipset! Och tack för lyckönskningen 🥰
    Anonym (Nyckelpigan) skrev 2024-09-18 15:02:00 följande:
    Ja! Håller tummarna 😊
    Tack 🙏🥰
  • Eost
    Siripiri skrev 2024-09-18 15:11:19 följande:

     


    Ser lovande ut 😍 brukar också vara förstoppad efter ÄL vilket jag inte alls var på samma sätt inför BIM innan jag plussade ☺️


    Åh vad spännande! 😍 tack för att du delar med dig! Hoppas hoppas! 😁
  • Eost
    Augustilejon skrev 2024-09-18 15:50:49 följande:
    Kul att du börjat tempa! Jag skulle absolut lita mer på din egen kunskap om hur din cykel brukar vara än NCs algoritmer när det gäller cykellängd. 

    Såg att Siripiri svarat med erfarenhet om toabesök, håller tummarna för att du får ett plus om några dagar! Och oavsett så är det ju ett tecken på att processer i tarm och lever funkar, vilket spelar stor roll för fertiliteten har jag förstått. Så ett toabesök är alltid värt att fira 😅🙌
    Ja jag tänker att NC inte lärt känna mig och min cykel helt än 😄 

    tack! 🙏 hahahah men eller hur!! Väldigt skönt att inte vara förstoppad 😅
  • Eost
    Froglet skrev 2024-09-18 22:21:12 följande:

    Till er som plussat eller som varit gravida tidigare och fått nidblödning: kände ni någon smärta i samband med den? 


    jag har BIM på lördag och fick idag förlamande ont kring livmodern och var tvungen att lägga mig en timme på lunchen, sen har jag haft lite molande efter det. Typ som mensvärk.

    ingen mens, men en väldigt liten blödning.

    antagligen kommer väl mensen snart, men är ju otålig och behöver skriva av mig lite, så tankarna börjar ju snurra och leta tecken. 😅


    Hej,
    jag har varken tidigare plussat eller haft nidblödbing så kan inte hjälpa dig med dina frågor. Men vill ändå fråga hur det går för dig? ☺️ har det blivit mer blödning eller har det slutat?
  • Eost
    MammaIda00 skrev 2024-09-19 07:42:57 följande:

    Bim 18/9. Negativt graviditetstest. Dock har inte mensen kommit än. Den brukar vara punktilig. Hoppas det fortfarande finns en chans att jag är gravid!


    Håller verkligen tummarna! vilket test använde du?
  • Eost
    MammaIda00 skrev 2024-09-19 08:00:59 följande:
    Rfsu i 8 pack. Kanske har för låga hormoner för att ge utslag på de. Vet inte faktiskt.
    Okej, jag har läst i andra trådar här att just rfsu har visat negativt samtidigt som andra test (mest cb har jag läst om) visat positivt. Så kanske kan vara värt att köpa ett annat märke? ☺️ 
  • Eost
    Froglet skrev 2024-09-19 08:27:47 följande:
    Det kom en ordentlig mens, lite som jag egentligen misstänkte. Så jag får hoppa in i oktobertråden (även om jag stannar här och ser hur det går för er Hjärta )
    typiskt! Bättre lycka nästa månad 🥰
  • Eost
    Emlan93 skrev 2024-09-19 09:13:37 följande:

    Åh, så kom temp dykning på ÄL + 9.. då inväntar jag mensen till helgen skulle jag tro.. Det blir nog att hoppa in i Oktober tråden.. :)

    grattis till alla som plussat! 


    Det kan inte vara så att tempen diggar för att ägget fäster? ☺️ (ny på detta med temp) 
  • Eost
    Emlan93 skrev 2024-09-19 09:39:12 följande:
    Det finns ju en liten möjlig till det. Men Jämför med grafen jag sist blev gravid och då är denna cykeln inte riktigt där i trmphöjningen heller tyvärr :( sen är ju allas grafer och månader individuell, men bara den känslan. Hade så lite ÄL symptom och allt än vad jag brukar ha, och har inte äns BIM symptom ännu som jag också alltid har. Så accepterat att få gå vidare efter också ett negativt grav test igår (som jag också tog alldeles för tidigt jag vet x) )

    2021 som resulterade i två små älsklingar.


    Denna månadens graf.

    Jag förstår! Man lär ju verkligen känna sin kropp ☺️ men som du säger så kan det ju se väldigt olika ut olika cykler. Du får väl testa dig igen om några dagar om inte mensen kommer? 


    åh fick ni tvillingar sist? 😍 har ni tvillingar i släkten? 

  • Eost
    Anonym (Anonym1) skrev 2024-09-19 09:47:15 följande:

    Hej alla! Jag är ny här men har lite funderingar. Jag och min sambo har försökt skaffa barn i ca 8 månader. Jag tempar med NC och har fått bekräftad ÄL 3/9. Min cykel brukar vara 33-34 dagar lång. Jag är just nu inne på dag 37 och Bim + 4 och utebliven mens. Graviditetstestet (RFSU vanliga) visade negativt senast jag tog ett i förrgår men vill vänta någon dag till med test för blir bara besviken på alla negativa svar.. 

    Jag har väldigt ömma bröst, lite värk i rygg/svank och har tidigare haft en del kramper i nedre del av magen. Tempen har legat över kontrollinjen sen ÄL men pendlat en del upp och ner i temp. 


    Vad tror ni? Är det kört eftersom det visade negativt på Bim+2?


    Jag är också ny här så har kanske inte så mycket att komma med 😅 
    men jag hade nog köpt ett annat märke på testet och testat igen! 


    håller tummarna 🥰

  • Eost
    Kanelkringla skrev 2024-09-19 12:26:36 följande:

    Fick visst inte med bilden 


    Jag ser absolut två streck på båda! 🥳 grattis 😍
  • Eost
    Anonym (Lollo) skrev 2024-09-19 13:02:54 följande:

    Känner mig besviken på besviken. 
    Bim om 4dagar. Gravtest i morse, totalblankt negativt. 😔
    Var hos gyn idag då jag har nypa de smärta till och från i vänster äggstock. Detta pågår under hela menscyklar och har varit så i flera månader. Känner av det när jag sätter mig i soffan ex, ej konstant. 
    Kände mig ej väl bemött, hon kändes ej öppen för frågor. Hon kändes stressad och kollade endast efter cystor, inga andra förklaringar. Hittade inga cystor(det var ju bra) och sa sedan att det jag känner kommer från tarmen. Men jag känner starkt att det kommer från äggstock/äggledare någonting. Så jag vet inte vad jag ska tro. 😔 Tråkigt när man gått och väntat på tid i tre veckor, får komma in i 5 min och sen inte direkt lyssnad på..  


    Usch vad tråkigt att du känner att du blev dåligt bemött 😞 kan du höra av dig till kliniken och berätta hur du känner och att du väldigt gärna vill träffa en annan person så snart som möjligt?
  • Eost
    Anonym (Lollo) skrev 2024-09-19 16:40:23 följande:
    Tror tyvärr de endast har henne som utför undersökningarna. Man orkar ju inte hålla på och tjata eller bråka om dessa sakerna känner jag. Tog mycket att ta tag i att få denna tiden redan.. Det får väl vara, så får man hoppas på det bästa 🤷😮?💨
    Ajdå! Nej jag förstår helt att du inte orkar det 😞 hoppas att det går över !
  • Eost


    jag tror att det är kört denna månad för oss 😞 tempen börjar sakta men säkert gå nedåt  BIM söndag 22sep. 
  • Eost
    Siripiri skrev 2024-09-20 06:12:59 följande:

    Blir nog att hoppa över till BIM oktober tråden.. 


    Brösten slutade ömma igår typ och idag har tempen hoppat ner samt vilopulsen 😞


    Åh 😞 känner med dig! Vi får hoppas på nästa månad båda två ❤️
  • Eost
    Siripiri skrev 2024-09-20 07:04:30 följande:
    Ahh ser det ovan 😞 Japp ♥️ man vet att man funkar delvis iallafall.. inget fel med en eventuell juni-bebis ♥️
    Ja precis en del funkar åtm och det får man va glad för 😅 men det är lika tråkigt varje gång 😞 nej en juni-bebis går alldeles utmärkt det med 🥰
Svar på tråden BIM September 2024