• Babybooom24

    BIM September 2024

    Hänger gärna också på i tråden. Följer med spänning de som har BIM snart men också gänget mot slutet av månaden!! Glad Har min mens just nu och förväntat äl någongång mellan 14-17 september. BIM 30 september. Det är tredje månaden vi försöker bli gravida och jag är 33 år och har inga barn sedan tidigare! Gjort ägglossningstest - ska göra denna också. Tänkte också börja tempa - förstått att många gör det med framgång efter att ha läst här i tråden och i andra trådar! 


    Lääängtar så mycket efter en bebis!

  • Babybooom24



    Hej, 
    Jag är lite förvirrad... kanske ni kan hjälpa mig..


    Fick min mens på tisdag (pyttelite) men sen på onsdag väldigt riklig (brukar ha väldigt riklig) och starka menssmärtor (brukar också ha det) och nu tog mensen slut, igår egentligen. Så den var väldigt kort. - brukar vara kanske två dagar längre av blödning. Jag hade inte så mkt att göra just nu så tog ett ägglossningstest - och det visar detta? Har visat positivt tidigare på dag 12-14 efter mens - kan det skifta så mkt?

  • Babybooom24
    Supermario91 skrev 2024-09-07 19:37:39 följande:
    Är absolut ingen expert men för att de ska vara ÄL tror jag strecket ska vara lika stark/starkare än kontrolllinjen, och att man ofta får två sträck från några dagar innan så brukar man kunna se en stegring när man testar flera dagar i rad. så kanske inte är så konstigt? Men som sagt ingen expert 🙏🏻
    Jaa du har nog rätt! Tänkte att det är drygt 3 dagar sen min mens började, att det är så tidigt att börja få starkare streck! Tack🥰
  • Babybooom24
    Anonym (Yay) skrev 2024-09-08 08:35:59 följande:
    Väldigt tidigt plus igår! Men två digitala CB, ett som visade gravid och ett som visade gravid 1-2 🥰 inte ens med morgonurinet så väldigt starkt. Men får se hur det tar sig!
    Grattis, vad roligt!!{#emotions_dlg.flower}
  • Babybooom24

    Grattis till alla som plussat!! och styrkekramar till alla som hoppar över till oktobertråden!Hjärta

    Men!! till alla som fortfarande inväntar BIM, kanske ni mot slutet - jag har den 30/9 och tror jag prickade in min ägglossning i förrigår. Eller iaf några dagar innan + på morgonen på vad jag tror vad min ÄL-dag.

    Hur mår ni? som har BIM mot slutet av september? Har ni några symptom eller för tidigt ännu? så jobbigt - kan inte tänka på annat än att googla/analysera symptom - om något känns minsta annorlunda! Tycker mig ha lite metallsmak i munnen!

  • Babybooom24
    mothertotwo skrev 2024-09-17 22:05:47 följande:

    Jag är så trött på denna smärtan i magen. 
    Känner mig så gråtfärdig pga detta. Nu har jag haft ont sen den 4de och igår tyckte jag det hade gått över, men nu ikväll gör den sig påmind igen. Känns som mensen kommer vilken minut som helst men skulle i så fall bara varit konstigt. Är det inte alltid 12-14 dagar efter ägglossning? Man vill så gärna ha en sladdis men ibland funderar jag så starkt på att skita i det ändå. Trots att jag inte kommer göra det såklart. Men ibland känner man bara om man skulle ta dem där hormoner som gyn rekommenderade så man slipper ha ont. 😖  Gud vad jag klagar nu känner jag. 


    Gud vad jobbigt! Känns det exakt som vanlig menssmärta? Jo, skulle säg att oftast är det 12-14 dagar, men kan ju såklart variera något..:( 
    Det är verkligen OK att "klaga", så tumult att vara i en sån här process!!
    Skickar kramar!
  • Babybooom24
    Augustilejon skrev 2024-09-18 07:23:59 följande:
    Heja, håller tummarna! Jag har två dagar kvar till beräknad mensstart och har ingen aning, men tänker också på det jämt. Förra veckan hade jag en dag med konstig känsla i kroppen och stora humörsvängningar, och tidigt den här veckan tydlig molvärk likt mens i tre dagar. Tempen håller sig högre än innan ÄL men inte ovanligt hög. Jag är på sjätte försöket, och känner för att invänta bim innan jag testar. 

    Skönt att veta att vi är några stycken kvar i samma sits!🌼

    Åh så snart med två dagar kvar till BIM ju! Håller tummarna för dig med!
    Och alltid så skönt att höra att man inte är galen som går runt och överanalyserar symptom - man vill ju så gärna att det ska gå vägen. 
    Men! dina symptom låter ju iaf positiva, molvärk och humörsvängningar verkar många som plussat ha haft! Tycker det låter vist att vänta, så imponerade att du kan hålla dig! Har du regelbunden mens?


    Jag vill börja testa redan nu haha, men alldeles för tidigt då det endast var tre dagar sen ÄL:(


    Jag har bara försökt i tre månader men har så blandade känslor i all min iver, två av mina närmsta kompisar har försökt i snart tre år utan framgång, och de andra har det gått på första eller andra försöket. Man vet ju verkligen inte! Samtidigt som man blir ju hoppfull i denna tråd - SÅ många plus!{#emotions_dlg.flower}

  • Babybooom24
    Anonym (blomman) skrev 2024-09-18 19:30:09 följande:

    Hej! 


    Har BIM 27/9. Märker inga symtom än så länge och försöker även att inte ha för höga förhoppningar, men hade ju varit så roligt om de går vägen denna månad! Sån jobbig väntan till nästa vecka! 😩☺️


    Håll ut!! Vi är ju ganska nära varandra då! Inte så mycket symptom här heller (om jag inte VERKLIGEN känner efter haha...då har jag alla symptom)


    Så svårt att hålla nere förväntningarna, man bygger ju upp en ny längtan varje månad!! Ska du invänta BIM eller testar du lite innan?

  • Babybooom24
    Anonym (Myggan89) skrev 2024-09-17 23:02:42 följande:

    Jag har BIM om typ en vecka. 25/26 där nån gång. Så jag är fortfarande väldigt tidigt.. har inga symptom. Men är också jätteförkyld så antar kroppen mest fokuserar på att få mig frisk. 


    Brukar annars få ömma bröstvårtor ganska snabbt efter ÄL fram till mens. Så antar det kommer snart. Jag känner igen känslan av att analysera allt. Vi har försökt i fyra månader nu utan framgång, denna cykeln ska jag inte googla och analysera (lättare sagt än gjort). Men mina chanser är ganska små för var bortrest precis innan ÄL så fick bara till det två-tre dagar innan och thats it. Så inte höga förhoppningar direkt 😅

    Lycka till 🥰


    Jag fattar - nu är jag lite sen på bollen, men förkylning verkar ju vara bra runt ÄL!


    Brukar också få ömma bröstvårtor, men, det känns som om det också ör ett gravidysmptom? haha man vet liksom inte ut eller in tillslut. Det är lika liknande vår situation, det är så jobbigt att fokusera på annat - och med den ständiga undran hur lång tid det kommer ta? 


    Vad jobbigt - men det är ju verkligen inte kört! Hört många glada historier där man har haft sex några dagar innan och det resulterat i en graviditet! Känns som om det är så många olika faktorer som påverkar!


    Vi fortsätter följas åt och hålla tummarna!! lycka till du med!Hjärta

  • Babybooom24
    Anonym (Hipp) skrev 2024-09-18 19:44:06 följande:

    Insåg just hur ledsen och besviken man kommer vara om mensen kommer den här månaden. Jag längtar så mycket efter ett plus. Jag är en kontroll människa och vill kunna planera allt 😭. Samtidigt gillar jag ovissheten med allt vad en graviditet innebär. Det blir som det blir med allt helt enkelt, man får bara göra sitt bästa genom det hela. Man gör det man kan och sen lämnar man resten åt ödet. Jag är så glad för er skull som fått ett positivt test redan och till er andra, ni är så otroligt starka. Kämpa på! ❤️


    Jaaa så himla himla tufft:( Är också en kontroll människa och lite av en perfektionist, så när man inte kan kontrollera saker som denna och man inte vet vad felet är blir man ju galen!! Håller med, känns som det kommer vara nya känslor och fysiska förändringar varje dag! att man upptäcker den resan ihop med sin lilla bebis! längtar verkligen så mycket att få ett plus! Håller med, alla här är så så starka och fina som delar denna lyckliga och ibland lite guppiga resa ihop!! Hjärta
Svar på tråden BIM September 2024