• Linmathi

    BIM September 2024

    Hej! Cykeldag 12 idag. ÄL-sekret sen i förrgår så gissar ÄL sker imorgon eller måndag! Sker i snitt på dag 14 för mig. Är inne på fjärde försöket på andra barnet😊.

  • Linmathi
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-31 09:47:11 följande:
    Snyggt?😍Kul att följas åt!
    tempar du eller kör ägglossningstester? Så intressant att höra vad alla kör😊
    Jag kör egentligen inget av det. Jag går på sekret och så avslutas min ägglossning alltid med kortvarig mensvärks- liknande känsla och då vet jag att mensen kommer om 13-14 dagar. Men just denna cykeln ville jag få det bekräftat med ÄL-test så tog ett igår och idag, idag var strecken lika starka, så visst stämde känslan och symtomen😍
  • Linmathi
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-31 11:00:40 följande:
    Super 😍 bara mysa på då med andra ord!😊
    när har du bim? 
    Kändes som att Äl var igår så då borde BIM vara 14/7 🥰
  • Linmathi

    Så roligt med så många plus hittills😍 Åå vad jag så gärna vill plussa också denna månad. ÄL+6 idag. Känner inget specifikt hittils. Försöker att ej känna efter för mycket, har haft endel spöksymtom tidigare cykler😂 tänker nog testa vid ÄL+11-12 som tidigast. 

  • Linmathi

    En fråga. Om ni får spottnings innan mensen "blöder igenom" ordentligt, räknar ni då spottingsdagarna som en del av den nya cykel eller är dag 1 när man blöder igenom? :)

  • Linmathi

    Har bim i helgen. Tänkte jag skulle vänta till ons/tors men får se om jag kanske tar ett test imorgon... Just nu känns det i kroppen som att mensen kommer om några dagar. Liknande förra cykeln. Så jag har inga större förhoppningar. Känns bara så tråkigt att bli besviken igen😔 men man vet ju aldrig så jag kanske inte ska deppa ihop totalt riktigt ännu 😂

  • Linmathi
    TrueResolution skrev 2024-09-09 15:19:39 följande:

    Jaha hörrni, då är man här igen. En vecka efter ÄL och man tyckte att man hade varit chill den här månaden. Fick sån sjuk plötslig molvärk/mensvärk idag som sen gick över. Hann nästan tänka "ahh man kanske ska ta ett test i slutet av veckan..?" Men samtidigt fick jag en liten stegring på ÄL-testerna igen vilken innebär att kroppen förmodligen förbereder sig på att försöka ägglossa igen. (kan tyvärr inte bekräfta ÄL, utan bara fertilt fönster pga ingen tempning & har varit sjuk).

    Ni som plussat eller plussat förut, har ni känt någon molvärk mellan ÄL & BIM? Och någon som haft värk innan(!) ÄL? Har själv bara upplevt det ÄL-dagen tex. 


     


    Jag brukar ha lätt molvärk i ryggen någon dag eller två innan ägglossning, men inte så stark som du beskriver. Sedan starkare kortvarig molvärk på själva ägglossningsdagen.
  • Linmathi

    Jag har också plussat under morgonen!😍✨ ÄL+11.
    Har känt lite mild mensvärk till/från under några dagar. Lite gasig igår. Men inga tecken alls som sticker ut, hade lika gärna kunnat vara tecken på mens. Men än lite tidigt, så hoppas detta håller i sig nu!

  • Linmathi
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-11 07:30:53 följande:
    Grattis 😍😍 
    Kan inte ni plussare posta grafen?🥰
    Tack allihopa! 😍 Håller tummarna för ännu fler plus i september ❤️
    Tempar tyvärr ej heller så ingen graf att posta 😔
Svar på tråden BIM September 2024