Inlägg från: Anonym (blomman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (blomman)

    BIM September 2024

    Hej! Hoppar också in här i tråden. Förväntad ÄL nästa vecka och BIM 27/9. Längtar så till den dagen vi får ett plus! ☺️
  • Anonym (blomman)
    Babybooom24 skrev 2024-09-17 22:30:48 följande:

    Grattis till alla som plussat!! och styrkekramar till alla som hoppar över till oktobertråden!Hjärta

    Men!! till alla som fortfarande inväntar BIM, kanske ni mot slutet - jag har den 30/9 och tror jag prickade in min ägglossning i förrigår. Eller iaf några dagar innan + på morgonen på vad jag tror vad min ÄL-dag.

    Hur mår ni? som har BIM mot slutet av september? Har ni några symptom eller för tidigt ännu? så jobbigt - kan inte tänka på annat än att googla/analysera symptom - om något känns minsta annorlunda! Tycker mig ha lite metallsmak i munnen!


    Hej! 


    Har BIM 27/9. Märker inga symtom än så länge och försöker även att inte ha för höga förhoppningar, men hade ju varit så roligt om de går vägen denna månad! Sån jobbig väntan till nästa vecka! 😩☺️

  • Anonym (blomman)
    Babybooom24 skrev 2024-09-18 19:44:03 följande:

    Håll ut!! Vi är ju ganska nära varandra då! Inte så mycket symptom här heller (om jag inte VERKLIGEN känner efter haha...då har jag alla symptom)


    Så svårt att hålla nere förväntningarna, man bygger ju upp en ny längtan varje månad!! Ska du invänta BIM eller testar du lite innan?


    Haha jaa, känner igen de med att verkligen känna efter! Man är duktig på att överanalysera. 

    Ja men visst gör man! Har du försökt länge?


    Hmm vet faktiskt inte, jag är inne på att invänta BIM bara för att slippa få se eventuella negativa test, men osäkert om jag lyckas hålla mig, haha! Hur tänkte du göra? 

Svar på tråden BIM September 2024