• Sucken

    BIM September 2024

    Hej! Hoppar på denna tråden. Fick temperaturhöjning och bekräftad ägglossning av nc för två dagar sedan, så bim är den första september. Jag har pcos och har haft extremt struliga cykler så ägglossningen är efterlängtad! Tre månader sen sist. 😅 Jag brukar i vanliga fall få äl-smärta men denna gången kände jag ingenting. Men som tur är lyckades jag få ett positivt äl-test så vi prickade in ägglossningen rätt bra ändå. 🙂 Jag fick dock långsammare stegring av temperaturhöjningen än när jag blev gravid förra gången, så vet inte om det är negativt? Kan långsam stegring + ingen äl-smärta betyda svag ägglossning? Någon som har några tankar? 

  • Sucken
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-21 14:35:08 följande:
    Kan du posta grafen? :) hur långsam stegring ? 
    Den översta är från när jag blev gravid med första barnet. Den nedre är nu. Kanske är för tidigt att spekulera kring grafen då det bara gått ett par dagar. Men jag är så snabb på att analysera. 😅 Man blir nojig då ägglossningen kommer så sällan. Det här blir andra försöket på ett syskon.




  • Sucken
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-21 20:02:09 följande:
    Haha! Är precis likadan! Man måste ju ha koll så att säga! Jag tycker ökningen ser bra ut så kort efter Äl, spännande att se vad som händer nu dag för dag för dig! typ älskar att analysera grafer! haha och även min egen såklart! :) 
    Idag hade temperaturen gått ner till linjen. Konstigt efter så kort tid. Vet inte hur man ska tolka det. 🤔 Aja, bara att vänta och se. 😝 Ja, jag har spanat in andras grafer och ingen är den andra lik, så är nog svårt att se ifall det är någonting som ser konstigt ut. 😝
  • Sucken

    1/9 - Sucken
    7/9- Siripiri, (2a försöket i år, 3e totalt) 


    8/9 - knyttets
    13/9 - Sandtrollet 
    15/9 - Anonym (Sladdis2025)
    17/9 - TrueResolution

    18/9 - Froglet
    20/9 (ungefär - har oregelbunden ÄL) - EJT (vet inte vilket försök, vi har försökt i 1,5 år och två missfall i bagaget) 
    27/9 heybae - ( inte helt säker, har oregelbunden cykel)

    Det här blir mitt andra försök. Har ett barn sedan tidigare som nyss fyllde ett år. Har pcos och har gått upp 20 kg under detta år då jag varit föräldraledig så mina cyklar är väldigt oregelbundna. Jag hoppas att det tar sig denna gången för annars finns det risk att det dröjer några månader till nästa chans. Jag känner dock att jag skulle vilja gå ner i vikt för att minska risken för komplikationer under graviditeten och för att jag inte trivs med den här vikten. Börjar jobba igen på måndag efter föräldraledigheten och tänker passa på att försöka lägga om livsstilen. 🙂
  • Sucken

    Jag tror inte så mycket på denna cykel. Haft låg höjning och inga symtom. Förra gången jag blev gravid steg temperaturen en grad och höll sig hög typ hela tiden, jag fick rikliga flytningar, molvärk från dag 09 och hade en blödning på på äl + 10. Nu är jag snustorr och känner ingenting särskilt. 😅 Aja, bara att ställa in sig på att mensen kommer om några dagar så blir man kanske inte lika besviken när det väl händer. Hoppas det inte tar tre månader till nästa ägglossning bara. 😒

  • Sucken

    Hörrni. Är på äl+11 och har hittills inte haft några symtom alls. Temperaturen har varit rätt låg, inga flytningar alls och ingen molvärk. Jag jämför med förra graviditeten och då hade jag redan alla dessa symtom vid det här laget plus en liten implantationsblödning. Tog ändå ett graviditetstest i morse. Ser jag ett streck? Är det positivt? Är så rädd att det ska vara nått fel 😮 Mensen borde annars dyka upp på måndag. Är det någon här inne som varit tidigt gravid utan symtom och att det ändå gick bra?


  • Sucken

    Bim är på måndag. 🙂 Så kommer mensen inte under nästa vecka så kanske jag kan börja tro på resultatet. 😅

  • Sucken

    Idag är det bim och jag tror tyvärr att mensen kommer komma trots att jag fick ett plus tidigare. 😫 Har ju haft en känsla av att det inte kommer att gå vägen och med dagens temperatur tror jag att det stämmer. Vi får se om mensen dyker upp sen.. 


  • Sucken
    Augustilejon skrev 2024-09-01 10:24:20 följande:
    Åh, man vill ju bara att tempen ska hålla i sig! Har du haft känsla att mensen är på väg nu i dagarna innan? 
    Nja, jag har inte känt så mycket. Något molande ibland, men det vet jag att man kan känna av graviditeten också. Brukar inte få så mycket mensvärk innan mens heller. Jag tror bara att jag har haft en "svag ägglossning" då mina hormoner har varit bananas sen mensen kom igång i januari och det har bara blivit värre och värre och glesare mellan varje ägglossning. Jag har pcos och har läst att man kan ha lite dåligt progesteron då, men jag hoppas att det är som många säger att varje graviditet är olika och man ska inte jämföra temperaturer och symtom, m.m. Det är bara att vänta och se. Ingen mens än iaf och jag hoppas att temperaturen stiger imorgon. 🙂
  • Sucken
    Anonym (syskonlängtan) skrev 2024-09-03 11:11:33 följande:

    Jag är på ÄL+ 4, har väl ca 11 dagar kvar till BIM enligt NC och Flo.


    Ni som blivit gravida, hade ni känningar på det innan BIM? Vad hade ni i så fall för känningar? Och hur tidigt hade ni dem? 


    Jag hade inga känningar förutom lite molvärk på äl+11. Efter det har molvärken ökat och känner av lite i brösten också.
  • Sucken
    Anonym (syskonlängtan) skrev 2024-09-10 12:21:14 följande:
    Jag blir fasen inte klok på min graf??🤯 är det någon annan som har lika hoppig som mig? Tycker allas är så jämna 😳
    Min graf är som en jojo. 😅 Jag vet inte om det är så positivt dock. Vi får se om det går hela vägen ändå. 🙂

Svar på tråden BIM September 2024