• mothertotwo

    BIM September 2024

    Hoppar in här med. Får se när det sker ägglossning denna månad. Spännande! :) 

  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 12:44:52 följande:
    När har du beräknad Äl?😊
    Roligt När vi blir fler här!😍
    Jag har ingen aning när jag har äl 😅 Jag har oregelbunden mens. Men nu för en liten stund sedan kände jag hugg nere i nedre delen av magen. Ägglossningssmärta. Men det är bara en vecka sen min mens slutade. Kan det redan vara ägglossning tror ni? Tog ett test som ser ut så här. 
  • mothertotwo
    mothertotwo skrev 2024-08-28 16:15:20 följande:
    Jag har ingen aning när jag har äl 😅 Jag har oregelbunden mens. Men nu för en liten stund sedan kände jag hugg nere i nedre delen av magen. Ägglossningssmärta. Men det är bara en vecka sen min mens slutade. Kan det redan vara ägglossning tror ni? Tog ett test som ser ut så här. 
    Den 18 augusti fick jag men och den 22 augusti försvann den, Nu har jag ägglossningssmärtor. Men min mens kom på dag 44. Ska jag då ha mens redan på dag 25 denna cykeln? Jag är så förvirrad. Men är den negativ eller positiv min sticka? Jag tog den precis.
  • mothertotwo
    knyttets skrev 2024-08-28 16:52:43 följande:
    Det här är negativt! Strecket ska vara lika starkt eller starkare. Men ser ut att vara på gång 😊
    Ok, känns som ägglossning smärta Men då är det inte det om den är negativ :)
  • mothertotwo
    mothertotwo skrev 2024-08-28 17:19:04 följande:
    Ok, känns som ägglossning smärta Men då är det inte det om den är negativ :)


    För den blev så här när det gått 5 minuter. För sist jag tog en för några veckor sedan var där knappt något sträck 😅 Känns bara märkligt om denna skulle vara negativ. Jag ogillar verkligen tester som visar missvisande.  
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 18:13:26 följande:
    Du kommer ha ägglossning vilken dag som helst säger jag. Är inte långt ifrån, testa igen ikväll eller imorgonbitti, strecken kommer snart bli lika starka tror jag. Är ju på G!
    Tack :) Har fem ägglossningstest kvar. Det borde väl räcka om det är så pass nära? Om jag testar igen i morgon eftermiddag och en dagen efter. Har aldrig använt mig av ägglossningtest förut. Testade en för några veckor sen mest för att se hur ett negativt kunde se ut. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 19:28:53 följande:

    Borde räcka japp! 
    jag tar alltid på morgonurin. Men verkar vara olika tips från olika märken, jag har den lila CB digital, ger först tom ring , sen blinkande och sen fast smiley & iallafall dessa test rekommenderas morgon. Har du nå äl-sekret?
    (sorry för privat fråga) 😂


    Aha, finns många olika märken. Inte hört talas om den varianten du använder dig av. Det låter nästan smidigare. Jag vet inte riktigt hur flytningarna ska vara. Men kollade innan och då är den seg vit och slemmig typ. Men den är inte riktigt trådig än. Vet inte ens hur sekretet ska vara förutom genomskinligt och trådigt. Ursäkta detaljerna tjejer haha. I början på denna månaden var det genomskinligt, halkigt och väldigt trådigt.
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 20:13:06 följande:
    😂 tur vi är tjejer allihopa 😅 
    Skulle säga att när det närmar sig äl, väldigt halkigt typ när du torkar dig & typ som äggvita som du kan ta mellan två fingrar och bygga en liten bro mellan fingrarna 😂
    Jag vet bara att senast i morse rann det liksom, kändes som en stor klump som skulle ut haha. (Ursäkta!) Men det var bara slemmigt och vitt. Senare i eftermiddag efter hugget därnere så kollade jag efter, men den är inte så trådig att man kan bygga en bro. Men den kanske är helt annorlunda under morgondagen. Men till en viss del känner jag mig fortfarande torr därnere efter mensen som bara tog slut för 7 dagar sedan. Denna gången får jag nog en normal menscykel känns det som :) 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 20:40:44 följande:

    Exakt samma feeling 😂 då är det nog på G! är du på CD 12 eller hur lång var mensen?


    Fick min mens på dag 43. Skrev nog dag 44 innan, men kollade nu och det stod dag 43. Den 18 augusti kom mensen och var helt borta den 22 augusti. 4 dagar var den i så fall på ett ungefär. I morgon borde det i så fall vara CD 12. 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-08-28 21:27:53 följande:

    Hur långa cyklar brukar du ha? 😊 eller hade du oregelbundna? tänkte eftersom förra var 44 lång. 


    Jag testade innan lunch och sen efm och såg skillnad mellan dem två när det väl höll på att stegra☺️ Dem rekommenderade att jag skulle börja testa på CD10 i bipacken till äl-stickor, vilket kändes som waste när man har regelbunden cykel och inte fick utslag förens fyra dagar senare 😂  var också första gången jag testade älstickor


    Om man kollar på enbart detta året.
    Från dec till feb var det 51 dagar
    Från Feb till Mars 29 dagar
    Från Mars till April 38 dagar
    Från April till Juni var det 54 dagar
    Från Juni till Juli var det 32 dagar
    Från Juli till Augusti var det 44 dagar.

    Jag brukar inte testa ägglossningstest utan detta är första gången. Men jag tog första testet idag, för jag trodde inte jag skulle vara nära ägglossningen så tidigt denna gång, eftersom mensen slutade bara för några dagar sedan. Men jag tog ett till nu i kväll och den är svagare än den förra jag tog i eftermiddags. Blir lite orolig att jag hunnit missa haha. 
Svar på tråden BIM September 2024