Inlägg från: Anonym (Falabella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Falabella)

    Arg

    Om ert konfliktmönster är att du bara ska böja dig för hans ilska och inte få säga det du anser i ett gräl samt alltid be om ursäkt, då ser jag ingen anledning att vara kvar i relationen.

    Vuxna personer tar timeout när de är för arga, och sen reder man ut saker när man kan tala civiliserat igen, samt ev. har ätit något, för då blir oftast saker magiskt mycket enklare.

  • Anonym (Falabella)
    Anonym (Känner mig sårad) skrev 2024-07-26 10:24:06 följande:

    Eftersom han sagt saker som är nedlåtande och mer eller mindre kräver ursäkt av mig för att jag alltid skapar bråk trots att det vid tillfällen är så att jag inte sagt något alls. 


    Just nu är stämningen hemma så spänd och tråkig. Vi pratar knappt, äter inte ihop, igår la han sig utan att säga godnatt ens. Jag kan inte se någon räddning i detta. Jag känner mig sårad.


    Det är en gammal god regel att man aldrig ska lägga sig och vara osams. 

    Kan ni inte reda ut ens ett tjafs om vardagliga saker innan sovdags så finns det ju noll hopp om de stora sakerna i livet, som när en blir utan jobb och måste veckopendla mitt i småbarnstiden, eller en inte vill ha ett barn men det ändå blir en till graviditet, eller man har stora konflikter pga släkt och mår dåligt.

    Man vet hur besvärlig en person är att leva med på vilka saker de tycker är värda att bråka om.
Svar på tråden Arg