• Anonym (Ja)

    Arg

    Ja det tycker jag. Just nu är det skit samma om du har gjort fel eller inte, jag tycker du ska bita ihop så att inte resten av semestern blir förstörd också.

    När ni kommer hem behöver ni ta hjälp utifrån. Ni har problem båda två! Detta kanske ni kan ordna genom parterapi, kan hända att någon av er också behöver en separat samtalskontakt också för att reda ut annat än bara kommunikationsproblem, t ex aggressionsproblem som kan ligga kvar osv.

  • Anonym (Ja)

    En liten parentes så känns det verkligen stressigt att hålla på att byta stad så där som ni gör, för mig är inte det en lugn och vilsam semester, bara stress. Jag hade nog mått sämre efter en sådan resa än före, särskilt som man brukar behöva semesterveckorna till återhämtning. Jag skulle nog också ha varit mer lättirriterad då.

  • Anonym (Ja)

    Ts, jag är ledsen att säga det men jag känner igen mönstret. Jag skulle säga att det kan vara läge att dra sig ur relationen för antagligen kommer inget att bli bättre. Han säger själv att ni ska göra slut så snälla ta chansen! Du ska inte hjälpa honom med bostad däremot, det får han fixa själv, men ut ska han.

    Aggressioner över småsaker, skuldbelägga dig för det, trycka ner dig genom att skoja om andra kvinnor, skuldbelägga dig igen när du har normala reaktioner och är ledsen. Nej ts. Det finns bra män där ute!

  • Anonym (Ja)

    Man ska alltid lyssna på en man när han säger att han vill bryta! Låt det vara slut. Ni har ändå ingen framtid med tanke på hans beteende. Det finns ingen anledning att vänta ut någon som utsätter en för psykisk misshandel, vi pratar år OM han någonsin kommer till insikt och sedan dessutom går i terapi för att förändra sina mönster. Stånga inte huvudet mot väggen ts!

  • Anonym (Ja)

    Ts, hoppas du inser att det är dags att lämna den där idioten. Det där kan knappast vara din drömkille, eller hur?

  • Anonym (Ja)

    Förminskning kallas det när han säger att du är känslig p ådet där sättet. En härskarteknik och varningssignal om att han är ett pucko.

    Bit ihop, ni är snart hemma och då bör du propsa på att han ska flytta, som han har sagt. Sätt ner foten om att det ÄR slut, inte för att han vill utan för att du har fått nog. Om det är ditt boende så ge honom skriftligt besked om att han ska vara ute om tre månader. Då kan du ta hjälp av KF med avhysning sedan. Om ni har gemensamt och du känner att du ändå vill flytta så passa på att börja leta på egen hand, du kan säga upp din del av ett hyreskontrakt utan att karln behöver gå med på det. Ägande blir svårare förstås men då kan man ta till tvångsförsäljning.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Känner mig sårad) skrev 2024-07-26 10:24:06 följande:

    Eftersom han sagt saker som är nedlåtande och mer eller mindre kräver ursäkt av mig för att jag alltid skapar bråk trots att det vid tillfällen är så att jag inte sagt något alls. 


    Just nu är stämningen hemma så spänd och tråkig. Vi pratar knappt, äter inte ihop, igår la han sig utan att säga godnatt ens. Jag kan inte se någon räddning i detta. Jag känner mig sårad.


    Ts, det blir inte bättre eller lättare för att du drar ut på saken. Dra av plåstret och säg åt honom att det är slut mellan er. Några dagar senare kan du också berätta att du vill att han flyttar ut.

    Hur bor ni nu, ägt eller hyrt? Står ena eller båda på kontrakt?
Svar på tråden Arg