Inlägg från: fultextad användarhandbok |Visa alla inlägg
  • fultextad användarhandbok

    Är det snyggt med smala kvinnor?

    Anonym (Normal) skrev 2024-07-23 11:39:07 följande:
    En klenis är en som inte har några former, bröst och där benen sticker ut överallt. Min uppfattning är att män generellt gillar kvinnor med former. Man kan ha platt mage även om man har former.
    Jag har även manliga vänner och de säger samma. 
    Det du beskrev är ju en beskrivning innehållandes former. Jag har aldrig sett en människa utan former, mig veterligen är det omöjligt.
  • fultextad användarhandbok

    För att bidra lite till kedjans ämne så tillhör jag den skaran som är någonstans mellan smal och mycket smal, rentav mager. Som med det mesta så finns det så klart olika åsikter kring det estetiska gällande det. Inte för att jag har haft så många förhållanden med män, men inte har jag hört eller märkt något negativt gällande min kroppstyp. 

  • fultextad användarhandbok
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-23 21:07:17 följande:
    Generellt blir de flesta tillsammans med någon man tycker är attraktiv från början också...
    Känns ju konstigt annars.  Man blir väl inte tillsammans med någon smal och hoppas på att denne ska bli tjock eller tvärtom..
    Det har du helt rätt i. Sedan kanske det är så att det finns egenskaper man inte är helt nöjd med oss den andre, oftast så ser man till helheten och kompromissar lite och inser att ideal är en sak och faktiska förhållanden en annan och att de inte alltid överensstämmer. Vissa önskemål kanske man har eller kan uppfylla. Att gå från en kroppstyp till en annan ingår nog inte däri. Min poäng var helt enkelt att visst finns det andra som finner smalhet attraktivt, till och med många.
Svar på tråden Är det snyggt med smala kvinnor?