• Anonym (Liten)

    Är det sant att tjejer/kvinnor bara vill ha män med stora kukar?

    Ja, är det så? Är det kört för oss med små kukar? Jag brukar tänka att jag har andra kvaliteter, men det kanske inte uppväger för en liten kuk?

  • Svar på tråden Är det sant att tjejer/kvinnor bara vill ha män med stora kukar?
  • Anonym (Lagom är bäst)
    Anonym (Liten) skrev 2024-07-22 09:50:29 följande:
    Är det sant att tjejer/kvinnor bara vill ha män med stora kukar?

    Ja, är det så? Är det kört för oss med små kukar? Jag brukar tänka att jag har andra kvaliteter, men det kanske inte uppväger för en liten kuk?


    Vad menar du med stor? Och vad är en liten? 
  • Anonym (Gäsp)

    Det är dina andra kvaliteter som avgör om du ens får en chans att visa snoppen.

  • Anonym (BBW)

    Självklart är det trevlig med män som har andra kvaliteter så som att vara bra på att klippa gräs, diska, byta hjul på bilen och liknande men i sängen så kan dessa kvaliteter aldrig ersätta en rejäl kuk. 

    Har hör och läst om att det finns kvinnor som inte bryr sig om storleken och dom som till och med ser 12 - 15 cm som optimalt. Jag är inte en sådan kvinna och när jag pratar med mina väninnor så hamnar vi oftast i att 18 och några cm uppåt är optimalt. 

    Har en man som har 15 cm men mina nuvarande älskare har 18 - 21 cm. Min man vet idag om mina älskare men jag var otrogen i över 10 år innan jag talade om att jag regelbundet träffar välutrustade män för sexuell tillfredsställelse. 

  • Mandel

    Nej


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Heta nätter)
    Anonym (Gäsp) skrev 2024-07-22 10:11:16 följande:

    Det är dina andra kvaliteter som avgör om du ens får en chans att visa snoppen.


    Så kan det fungera för krogragg, träffar via jobb, kurser eller andra sätt att träffa folk på men i dessa digitala tider så har i alla fall inte jag träffat någon de senaste 20 åren där jag inte i förväg har sett manligheten på bild och då med en ölburk, linjal eller liknade som referens. På klubbar och awingersfester kan man självklart göra en okulär besiktning så man slipper köpa grisen i säcken så att säga.
  • Anonym (M)

    Kukstorleken är sekundär så länge den inte är micro. Men storlek större är mycket skönare om jag ska vara helt ärlig. 

  • Anonym (18)

    Jag har 18 centimeter och den fungerar bra. Frugans älskare har 24 centimeter
    och den tycker hon väldigt mycket om som omväxling.

  • Anonym (2016)

    Man kan bli dissad pga att man har för stor också?

  • Anonym (Mats normal)

    Tror inte att alla vill ha stora men tillräckligt många för att jag skall uppleva det som ett problem att vara högst normalt utrustad, Specielt när man som singel söker kontakt via kontaktsidor eller besöker swingersklubbar. Har många gånger haft trevliga kontakter på BC och liknande sidor men när man blivit uppmanad att skicka bilder eller visa upp sig i webcam så försvinner intresset som ett brev på posten. Samma sak när man besökt klubbar så duger man som massör eller som lite socialt umgänge tills någon med modell större dyker upp då är man med ens helt ointressant. Samma sak när man träffar kvinnor irl på kurser och liknande, Blir bara ONS och pliktskyldigt utbyte av kontaktinformation men sedan blir det inte mer.

    Även det bara vid något tillfälle tydlig visats att det handlar om storleken så behöver man inte var tankeläsaren för att läsa små subtila signaler av missnöje.

    En bidragande orsak kan självklart vara att jag är 197 cm lång och är föredetta handbollsspelare så det kan säkert finnas en förväntan om en utrustning som matchar.

Svar på tråden Är det sant att tjejer/kvinnor bara vill ha män med stora kukar?