• Anonym ((K))

    Finns det kvinnor i ålder 30-50 som tänder på yngre män 20-25

    Finns det kvinnor som har sex med yngre män? 

  • Svar på tråden Finns det kvinnor i ålder 30-50 som tänder på yngre män 20-25
  • Anonym (BBW)

    Det gör det absolut.

    Är 54 och en av mina älskare är en väldigt potent och välhängd ung man på 23 år. 

    Har genom åren träffat ett antal yngre män men det är relationer som enbart handlar om sex absolut inget annat.

  • Anonym (Ja)

    Jajjamänsan! :D Jag är en kvinna ca 45 år och jag föredrar män som är ca 30-35 men 25 går också bra, om jag skulle råka på någon som inte beter sig som en överkåt fjortis.

  • Anonym (Man)

    Jag är en man mellan 30-50 som tänder på kvinnor i åldern 20-25. Men jag önskar er damer 30-50 lycka till med ert letande! Gör ni detsamma åt mig?

  • Anonym (Min moster)

    Ja, min moster. Hon är 65 men mentalt en tonåring. Party varje fre-lör, bli jättefull, gråta över killar, bli kär osv osv. Hon gillar killar från 18 till 100. 

    Det är bara utsidan och hälsan som åldrats på henne Hon har varit precis likadan i övrigt i 50 år.

  • Anonym (BBW)
    Anonym (Man) skrev 2024-07-22 09:13:44 följande:

    Jag är en man mellan 30-50 som tänder på kvinnor i åldern 20-25. Men jag önskar er damer 30-50 lycka till med ert letande! Gör ni detsamma åt mig?


    Självklart. 

    Varför skulle jag inte göra det. Träffade som yngre en del äldre män, alla har rätt att ha sina sexuella preferenser så länge utövandet sker inom vad som är lagligt och med genuint ömsesidigt samtycke. 

    En av mina tidigare älskare var 65 år gammal och tände på kvinnor i alla åldrar men hade en förkärlek för unga kvinnor och drev då en Facebookgrupp som han kallade för blåpillergubbar. Med syftet att vara en mötesplats för unga kvinnor och äldre män. Han hade även ett antal gubbar i en grupp som via bodycontact arrangerade gruppsex och GB-träffar med temat kåta gubbar och unga tjejer. 

    Var med på ett par av dessa träffar som så kallad wingman för att vara en trygghet för tjejerna. Riktigt trevliga träffar, oftast på bättre hotell eller i på swingersklubbar innan man öppnade för allmänheten.
  • Anonym (gg)

    Nej, då ska mycket till. Han måste se ut som han är över 30-35 för att jag ens ska tycka han ser ut som en man, och jag hade ändå undvikit, med tanke på att jag har söner i den åldern :)

    Den yngsta jag varit med i vuxen ålder var 28 när jag var 39.

  • Anonym (gg)

    Sönerna är alltså 20 och 22.

  • Anonym (Nina)

    Jag var 31 när jag träffade min man som då var 24, och han är den mest attraktiva man jag vet Flört

  • Anonym (Mina söners kompisar)

    Har söner som nu är 22 och 24, Vissa av deras kompisar skulle jag definitivt inte säga nej till och har många gånger fantiserat om dessa killar när jag haft lite egentid i sängen med favoritdildon. Jag tänder absolut på tanken men har ännu inte gjort något närmande även om jag känner att det finns en hel del sexuell energi i luften mellan mig och några av dessa killar. Tyvärr är min man extremt monogam så min fantasi om en trekant med någon av dessa killar får tyvärr stanna vid att vara en fantasi. 

  • Anonym (Inte många)
    Anonym (Ja) skrev 2024-07-22 09:05:02 följande:

    Jajjamänsan! :D Jag är en kvinna ca 45 år och jag föredrar män som är ca 30-35 men 25 går också bra, om jag skulle råka på någon som inte beter sig som en överkåt fjortis.


    Det verkar inte vara så värst många kvinnor som är pigga på att vara med yngre män. Du verkar rätt så ensam om att tycka som du gör 
Svar på tråden Finns det kvinnor i ålder 30-50 som tänder på yngre män 20-25