Inlägg från: Anonym (Mina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mina)

    Blivande pappor söp till

    Undrar om det är jag som är känslig...

    Min sambo och jag bjöd igår över lite folk på grillhäng. I sällskapet fanns tre par som alla ska ha barn snart. Förlossningen kan väl i samtliga fall ske närsomhelst egentligen, är ca en månad kvar.

    Döm min förvåning när alla de blivande papporna krökade till rejält och var riktigt i gasen mot slutet av kvällen. Ännu mer förvånad var jag över att bara jag reagerade på det. Jag tyckte det var riktigt olustigt att de söp så nära inpå förlossning. 

    När min kille och jag skaffar barn kommer jag att kräva att han är nykter i alla fall de sista månaderna. Dels för att jag ska kunna räkna med att han kör när det är dags att åka till BB, och dels för att jag självklart vill att han är nykter och 100 procent närvarande i stunden då han blir pappa.

    Men dessa tre som kan bli pappor vilken dag som helst söp som om det vore vilken utekväll som helst när man är 20 (när de väl närmare 30). Tyckte det var pinsamt och lite oroväckande.

    Pratade lite om detta med min sambo i morse. Han hade inte tyckt att det var nåt konstigt alls, men när jag förklarade hur jag tänkte så förstod han. Han tyckte dock fortfarande att jag överreagerade.

    Är det bara jag som tycker att det är både märkligt och ansvarslöst?

Svar på tråden Blivande pappor söp till