Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Gick upp i vikt och fick tjejer !

    Jag som kvinna uppskattar hellre en för stor man än en liten man. Det har nog med manligheten man utstålar att göra. Kan fästa mig för en 150 kg hingst men inte en 70 kilos ponny. Vet inte om andra kvinnor tänker samma

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 12:28:43 följande:
    Hur mycket väger du själv?
    Själv väger jag 56 kilo. 159 cm lång. Aldrig varit ett problem ändå ;)
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 13:29:24 följande:
    Ja, den avundsjuka du känner mot alla normalviktiga män som faktiskt har ett uns av självdisciplin till skillnad från tjocka sjuka kroppar som förstör er hälsa i förtid. 
    Har han inte rätt till sina egna känslor? Allas åsikter stämmer inte överens med dina. Övervikt ska absolut inte normaliseras som "norm" men varför ska inte överviktiga män och kvinnor kunna få partners som dessutom är attraktiva?

    Pissig människosyn att endast tro att människor är överviktiga på grund av bristande självdiciplin.. skulle skämmas över min okunskap om jag var du..
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 13:37:59 följande:
    Då förstår jag att en 150 kg hingst passar dig bättre.
    Nu lever jag ju med en 98 kilos muskelknutte men som sagt hellre 150 kg än en vandrande pinne
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 13:41:20 följande:
    Sluta låtsas vara kvinna. Inse nån gång att feta män inte är attraktiva. Ni är lika osmakliga som feta kvinnor.

    Kan man inte ha kontroll över sitt matintag så är man odisciplinerad, precis som ett barn, och känslomässigt omogen. Jag säger bara som det är.
    Nu är jag ju faktiskt en kvinna i petit form. Herregud måste jag vara en man för att säga att alla är attraktiva för olika personer? 

    Jag känner människor som har ett lika lågt matintag som jag dvs runt 1300 kcal men ändå inte lyckas gå ner i vikt. Sjukdomar, låg metabolism, psykisk ohälsa kan påverka. Du spottar på alla de som kämpar med vikten.. 
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 13:48:10 följande:
    Omöjligt. Kalori in och ut är det som gäller. De du känner ljuger om sitt kaloriintag.
    Det är inte omöjligt. Oavsett om de skulle ljuga om några kalorier hit eller kalorier dit så finns det mycket som hindrar. 

    En av mina närmaste vänner fick diskbråck och gick upp till 170 kg. Han bodde då hos mig orörlig och åt mindre än mig. Ändå fortsatte vikten öka. Inte förens han fick en bypass kunde han gå ner i vikt och förbättra ryggen. Idag väger han ca 80 kilo. En riktig kämpe.

    Sluta med din vidriga människosyn. Du vet aldrig människors bakgrund eller historia. Sköt dig själv om du ska hata på andra. Beter dig som en mobbare på lågstadiet..
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Ja) skrev 2024-07-20 13:50:13 följande:

    Till trams: är absolut inte överviktig och aldrig varit(under graviditet möjligtviss). Men jag kan ha förståelse för andra iaf och dömmer inte någon efter vikt.


    Helt rätt! Här har vi en empatisk människa! 
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 13:54:41 följande:

    Till kvinnoalias (ett av flera)

    Nej, tror varken att du är kvinna eller normalviktig.

    En attraktiv kvinna som verkligen går in för att ta hand om sin kropp dejtar inte feta män. Aldrig sett nåt sånt bland vanliga kvinnor.

    Överviktiga  män får nöja sig med en kvinna i samma liga som de själva. 


    Oj som jag önskar att jag kunde ringa dig på videosamtal just nu för att få dig hålla käft haha.. min högsta vikt jag nådde var 64 kilo under en depression. Sedan gick jag neråt, alltid varit underviktig hela livet annars. Varför tror du inte att jag är kvinna? Övervikt finns väl ändå hos båda könen eller? 
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 13:56:21 följande:
    Jo, det är omöjligt. Sätt en fet människa på en öde ö där han inte har tillgång till onyttig mat så får du se på viktnedgång efter ett par veckor.

    Feta är bra på att lura sig själva och hitta på ursäkt efter ursäkt 
    Okej men om du var utbildad inom kost skulle du veta att det inte är VAD du äter som spelar roll utan KALORIER. Underskott är det enda som faktiskt hjälper..

    Självklart skulle man gå ner i vikt på en öde ö, men då finns ju inte mycket till liv ändå väl? Ska alla plåga sig själva till döds för att du ska vara nöjd? 
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Trams) skrev 2024-07-20 14:10:16 följande:
    Oj som jag önskar att jag kunde ringa dig på videosamtal just nu för att få dig hålla käft haha.. min högsta vikt jag nådde var 64 kilo under en depression. Sedan gick jag neråt, alltid varit underviktig hela livet annars. Varför tror du inte att jag är kvinna? Övervikt finns väl ändå hos båda könen eller? 

    Jag kommer inte att hålla käften när jag ser män ljuga om att fetma skulle vara attraktivt.

    Ja, du gick upp i vikt för att du åt för mycket, nån annan logisk förklaring finns inte.

    Jag tror inte att du är en kvinna eftersom du försöker hävda att snygga kvinnor skulle dras till feta, ohälsosamma män. Det gör de inte. Detta är ett önsketänkande som män gärna ger uttryck för. 
    Har jag sagt att jag själv är snygg? Jag är medelmåttig enligt de flesta, helt average utseende.

    Ja men då är de är väl dags för mig att smälla gravidmagen då för män kan väl inte vara gravida eller? Undrar vad som ligger och gror där inne, en stor ostbåge kanske? 
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 14:39:09 följande:
    Falskt. Du är inte alls underviktig. Du är ju mullig.
    Hahahah nu får du ta och ge dig. Jag är gravid i mån 5 och du tycker att 56 kg är mulligt för det? Har gått upp 5 kg under hela graviditeten. Sa aldrig att jag är underviktig nu, syftade på att min standard brukade ligga på 45 kg..

    Dina ätstörningar är inte mitt problem, ha de gott! 
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 15:04:07 följande:
    Kvinnor dras generellt inte till smala män.  Det är väl precis det sen här tråden handlar om ?   Sen skulle jag ändå rekommendera män att hålla sig smal för hälsan och strunta i vad kvinnor attraheras av.

    Män däremot attraheras generellt inte av tjocka kvinnor. Övervikt bla kvinnor är dessutom mera utbrett. Eftersom går du på fettprocent är de flesta kvinnor överviktiga vid bmi 22.
    Senast jag kollade så ligger övervikt på bmi 25. Dock är BMI uråldrigt, sjukt att sjukvård ens utgår från detta 2024. Vi kvinnor SKA ha lite hull längst ner på magen för att skydda våra framtida barn.. Vad är de för jävla bmi skala du har hittat på? 

    Så vad säger du till alla spinkiga crackheads till män som söker sig till stora fylliga kvinnor? Slutade de att existera?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 15:23:57 följande:
    Ok, det framgick inte att du var gravid.    I så fall tar jag tillbaka det.  

    Men då förstår jag inte varför du kallar en 70 kg kille för en ponny.   Han hade ju varit stor för dig?  
    Du är själv smal men attraheras av tjocka killar?
    Jag attraheras inte av "tjocka killar". Men det jag sa var hellre en tjockis än en spinkis. Det är svårt att vilja ligga i en mans armar som är lika pinniga som mina egna. Sambon är muskelknutte det är ju min huvudattraktion.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 15:28:01 följande:
    traningslara.se/50-av-alla-tjejer-och-kvinnor-ar-overviktiga-trots-normalt-bmi/

    "Resultaten visar dock att när det gäller kvinnor på populationsnivå så verkar BMI om något missa att inkludera kvinnor som egentligen är överviktiga"

    "Det som däremot förvånade mig när jag läste den här studien var att det var en så stor andel kvinnor med normalt BMI som ändå var överviktiga."
    Av denna anledningen bör BMI avskaffas. Det fyller ju inte sitt syfte, alla kroppar är olika vid olika vikter oavsett om de har samma längd..
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-20 15:35:24 följande:
    Ok, men då är du lite speciell.  För kvinnor gillar generellt inte muskelknuttar.  Utan det ska vara mer lagom med muskler.
    Självklart är ju lagom muskler optimalt men står ut med det för kärleken. Han älskar gymmet vad ska jag göra ;) allting handlar inte om utseendet i en relation
Svar på tråden Gick upp i vikt och fick tjejer !