• XDX

    Var ärliga kvinnor

    Anonym (Volym) skrev 2024-07-26 09:02:02 följande:

    Min preferens är 18 cm eller längre


    Har svårt för storlekspreferenser utan övre gräns. Vid hur många cm börjar den blir onödigt lång eller för lång? 
  • XDX
    Anonym (Snoken) skrev 2024-07-26 15:45:08 följande:
    Visst kan det bli problem även om inte hela kuken förs in. T ex lättare att knulla hårt om hela kuken får plats, så kan man låta blygdbenen slå mot varandra t ex. En lång kuk kan också skapa ett visst avstånd vid penetrationen som inte uppskattas av alla.
    Exakt! Precis detta har jag fått bekräftat av nära kvinnlig vän och det stämmer med mina egna erfarenheter. 

    Dock kan man vara finurlig med penetrationsvinkeln för att kompensera bort en del av detta. Ett urenkelt sätt är att ha överkropparna nära eller helt ihop med varandra - ett mycket fördelaktigt sätt när kuken är "för" lång. Då kommer blygdbenen ändå ihop, men mannen utnyttjar den "högre" delen av blygdbenet, och får samtidigt en riktigt het och romantisk kroppskontakt med kvinnan 😍 
  • XDX
    Anonym (Precis) skrev 2024-07-26 16:00:03 följande:
    Det kanske inte är så stor skillnad för tjejen. Men för oss killar spelar det roll. Man vill trycka in hela.
    Jo jag vet tjejer som tycker det spelar roll att kuken inte är för lång - de vill kunna släppa loss i jucket, och kunna få blygdben mot blygdben utan att tänka eller vara försiktig. Men se mitt förra inlägg här, där finns en workaround som många kan gilla och som kan ha unika fördelar. 

    Och det andra stämmer inte på mig. Jag är van vid att inte trycka in hela och tycker det är helt ok. Får massor av stimulans ändå, antagligen på grund av min grovlek. Killar med medetjocka eller smalare kukar kanske tycker det är viktigare att få in hela? 
Svar på tråden Var ärliga kvinnor