Inlägg från: Anonym (g) |Visa alla inlägg
  • Anonym (g)

    Stor brist på attraktiva män.

    Anonym (Haha) skrev 2024-07-16 21:33:20 följande:
    Jag är inte överviktig.

    Kvinnor dras inte rent sexuellt till tjockmagade herrar. Dom dras till framgång, makt och pengar.

    En liten minoritet av män har makt och status i samhället. Det är därför dom blir så eftertraktade att vissa normalviktiga kvinnor struntar i ölmagen eftersom mannen har andra egenskaper som kompenserar.
    Golddiggers som Anna Nicole Smith eller Anna Anka dras till pengarna ja eftersom de vill utnyttja de fula gubbarnas tillgångar och sola sig i deras glans.

    Något sexuellt intresse finns knappast, inte om tjejerna själva är snygga och faktiskt bryr sig om sin utsida. 

    Framgång i sig gör inte en man sexuellt attraktiv. Är han ful och fet så kommer han inte plötsligt att bli snygg bara för att han viftar med plånboken framför en girig lyxhora som sagt. 
  • Anonym (g)

    Möjligen par som varit tillsammans länge och gubben tjockat till sig men inte kvinnan. Hon kommer knappast att tända på honom som när han var smal då utan borde snarare lämna äcklet eller ställa ultimatum. Det hade jag gjort. 

    Det är inte naturligt att attraheras av ohälsosamma kroppar, varken från kvinnors eller mäns håll. Vi är gjorda för att uppskatta hälsa, vitalitet och fertilitet vilket plufsiga män har betydligt mindre av än män som faktiskt bryr sig om sin hälsa. 

    Du om någon borde fatta att utseendet är lika viktigt för att kvinnor ska tända till. Du som beskrivit dig som en liten räka där många kvinnor väljer långa män. Det är samma princip med övervikt. 

    Bara sunkiga kvinnor som stannar med feta män under nån längre tid. Typ Linda Skugge och Lady Dahmer. Eller kvinnor från kulturer där det ses som skamligt att ta ut skilsmässa från sina fula kulmagar till män. De får bita ihop och spy i hemlighet istället. 

  • Anonym (g)
    Anonym (Haha) skrev 2024-07-16 23:10:55 följande:
    Precis! Kvinnor som väljer stormagade gubbar gör det för att dom har makt, pengar, status, framgång etc

    Män har svårare att se bortom utseendet och måste vara mer desperata för att välja en överviktig kvinna. Där har du skillnaden.
    Nej som sagt. Det är bara golddiggers som väljer fula rika män och detta för att de utnyttjar männen för deras pengar, inte för att de skulle vara sexuellt attraherade vilket ingen frisk kvinna blir av fetton.

    Vanliga fula gubbar (de flesta män över 35) får nöja sig med tjocka kvinnor i samma liga som de själva eller så får de importera fattiga thai eller ryskor som också kommer att utnyttja dem för pengar och försörjning. Nån äkta attraktion finns inte för er. 
  • Anonym (g)
    Du har ett sådant behov av att kasta skit på den du diskuterar med. Hur mår du egentligen?

    Fel igen. De enda som kastar skit är ju du och dina alias när ni blåljuger om kvinnors preferenser runt män.

    Jag säger dig sanningen, att majoriteten av kvinnor inte är guldgrävande lyxhoror och att de flesta letar efter någon i sin egen liga. 

    Sluta dagdrömma om att vanliga smala kvinnor som tränar vill dejta plufsiga, fula och feminiserade män för ni bara lurar er själva. Vi bryr oss om utseendet lika mycket som ni själva gör. 
  • Anonym (g)
    Cartjan1 skrev 2024-07-16 23:37:28 följande:
    Eller så älskar vi våra män och vill inte förlora dem ur våra liv som vi byggt under massor med år bara för att han inte längre ser ut i kroppen som när han var tjugo....bara en tanke
    Men då har ju era män ändå varit snygga en gång i tiden och ni hade knappast fallit för dem från början om de var fula, ovårdade och feta redan då.

    Feta kvinnor kanske väljer feta män i brist på bättre alternativ. Resten av oss är kloka nog att välja en hälsosam partner som bättrar sina odds att leva ett långt lyckligt liv. Feta ölmagar förstör både sina organ, knän, leder och sin övriga hälsa plus förkortar sina liv.
    Vill man inte förlora sin partner ur sitt liv så är det bra att satsa på någon som faktiskt är hälsosam. 
  • Anonym (g)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-16 23:49:43 följande:
    Alltså jag har läst om massor av kvinnor på familjeliv som påstår att utseendet inte har någon betydelse. De tänder på personlighet, intelligens och humor.  Jag förstår det inte själv hur man kan bortse från utseendet. Men det är iaf vad många kvinnor säger.  Jag tror att för män är utseendet viktigare än det är för kvinnor.

    Vad gäller längd så är det en outlier. Det är väl egentligen det enda utseende mässiga attribut som faktiskt spelar roll.  Kvinnor vill känna sig som kvinnan i förhållandet. Dvs , mindre och sköra. Med en stor man som kan beskydda henne. Det är attraktivt för kvinnor.  Men en lång man kan vara tjock det är inga problem. Däremot en kort man kan vara vältränad och kvinnan väljer hellre den tjocka eller spinkiga men långa mannen.  Förutom de kvinnor som verkliga bara tänder på charm, osv.  Vilket jag fortfarande inte förstår. Men så är det.
    De kvinnor som säger att utseendet är mindre viktigt är inte snygga själva, fattar du inte nåt så enkelt? 

    Det är knappast smala och tränande kvinnor som kommer med hjärndöda påståenden som "lite kärlekshandtag gillar jag". 

    Så nej, varken längd eller vikt är att bortse ifrån om kvinnan själv ser bra ut och kämpat för att hålla sig i form. 

    En lat fetknopp till man förtjänar inte heller en kvinna som tar hand om sig. Han anstränger sig inte för henne, då behöver hon inte anstränga sig för honom heller utan kan välja en annan, vettigare partner. 

    Som sagt. De kvinnor som sägersig tända på enbart charm ljuger för att verka PK eller så är de fula och tjocka själva. 
  • Anonym (g)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-17 00:52:02 följande:
    Att kvinnor är väldigt duktiga på att ljuga för att verka PK är jag väl medveten om... Precis som killen i TikTok klippet jag delade påpekade. 

    Men ja generellt håller jag med dig att de kvinnor som påstår sig falla för charm har svårt att få en snygg kille själv för att de också är fula och tjocka.  
    Fula verkar ju övervärdera sitt utseende medan snygga oftare undervärderar sitt utseende.  Så att man ändå ser snygga kvinnor med fula män kan ju också handla om dålig självkänsla.
    Tror inte alls på att snygga kvinnor skulle undervärdera sig själva. De flesta kvinnor är uppvuxna med skönhetsnormer och vet mycket väl hur det klassiska idealet ser ut och hur de själva ser ut när de jämför sig med detta ideal.

    En snygg kvinna kommer också att få det bekräftat återkommande gånger genom männens uppmärksamhet, ja, de snygga männens uppmärksamhet då. Fula män stöter ju på vem som helst. 
  • Anonym (g)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-17 01:12:37 följande:
    Nja, jag tror inte på dig där.
    Tjejkompisar är mästare på att ge varandra utseende cred för att lyfta varandra.  Se bara hur den kvinnliga tjocka kroppen ska hyllas hela tiden.  Tjocka kvinnor kastar kläderna hit och dit för att visa upp sig hur stolta de är med sin stora kroppshydda. Sen har du en hel drös med kvinnor som säger hur snygg och fin hon är i kommentarerna.  Oavsett om man läsa förbi allt PK strunt eller inte så tror jag kvinnorna påverkas.  Inte minst också med tanke på hur mycket uppmärksamhet kvinnor får på tex dejtingsajter oavsett hur de ser ut...
    Du får leva i vilken vantro du vill.

    Jag har lagt fram fullt logiska skäl till att de flesta kvinnor vet mycket väl var de placerar sig i skalan, just med de skönhetsideal de matas med exakt varje dag.

    Och skönhetsideal från reklam och tidningar påverkar mer (och betydligt tidigare i livet) än enskilda kompisar och desperata incels på dejtingsajter.

     
  • Anonym (g)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-17 01:51:03 följande:
    Allt är biologi korrekt och kemiska reaktioner i hjärnan påverkas väldigt mycket av utseendet. Kvinnor påverkas lite mindre av utseende då de är mer känslostyrda så en charmör kan få henne lättare på fall. Dock påverkas de också av stora män då de biologiska säger att de behöver skydd.  
    Det gör vi inte alls. Inte vi som vårdar våra kroppar. Charm har noll betydelse om mannen är ful, ovårdad eller fet. 

    Att påverkas av ett utseende är dessutom precis lika känslostyrt som att påverkas av någons personlighet. Du resonerar som en typisk incel. Bara massa grundlösa påståenden och sexistiskt dravel. Skärpning. 
  • Anonym (g)
    Det kan ligga något i det, men även överviktiga italienskor kan se otroligt vackra ut.

    Italienska kvinnor har i snitt ett högre BMI än Sveriges kvinnor. 25.3 mot svenskornas 25.2. Ingen stor skillnad men ändå. 
Svar på tråden Stor brist på attraktiva män.