Inlägg från: StudierKemi |Visa alla inlägg
  • StudierKemi

    Stor brist på attraktiva män.

     


    Det är viktigt att män har hög utbildning. Statistiken är tydlig, kvinnor är selektiva och har höga krav, de känner inte attraktion enkelt. Män måste verkligen jobba hårt. Fast det är lika jobbigt att vara kvinna men på ett helt annat sätt. När man föder barn, inte får orgasm så lätt, humörsvängningar, i de flesta fall uppfostrar barn(et) själv om pappan drar sig ur, får därför oftare ekonomiska problem, m.m.. Allt är fullt rättvist verkligen, det pågår såna olika kämpanden. Men kvinnor gillar verkligen ungdom och skönhet, och Rose i Titanic valde pojken Jack framför enorm rikedom. Så män och kvinnor känner samma i grund och botten, går igång sexuellt på samma saker fast motsatt kön. Kvinnor väljer pengar när de är i åldern då de vill bilda familj. När de blir äldre och inte ska föda barn mer dras de gärna till detsamma som män gör, fast unga killar istället. Hur ska man inleda en starkare pluggkultur egentligen? Det är A och O. Man får även börja plugga och ta igen senare i livet, jag gör ju det och det funkar (är 32 år).

  • StudierKemi
    Anonym (Kenta33) skrev 2024-07-24 07:57:52 följande:

    Precis. 


    Men det är här kvinnor och män är helt olika.

    kvinnor har framgång som överlägset viktigast parameter.

    Män har utseende som överlägset viktigaste parameter.

    https://www.vn.se/artikel/svenskar-distanskoper-hus-pa-solkusten-av-gnosjotjejen-isabella-och-ica-ulf-det-ar-modigt-tycker-jag

    E
    n stor majoritet av män, inkl jag själv, väljer hellre en tjej som ser ut som Ica-Ulfs flickvän enkom med ambition att sitta i kassan på ICA än en VD med mediokert utseende.

    Precis vad statistiken visar. Det är därför jag ser 100 tals par i taxeringskalendern där mannen tjänar flera miljoner om året och hans kvinna kanske 300-400k.

    Jag hittar inte ETT ENDA par där kvinnan tjänar miljoner och mannen 300-400k


    När det inte är aktuellt med att bilda familj längre så vill kvinnor få någon så ung och vacker som möjligt, och båda könen ser samma saker och har samma parametrar. På FL har kvinnor väldigt unga älskare hela tiden och klarar inte av att ha sex med sina gamla gubbar hemma, men stannar av kärlek, så självklart är utseendet viktigt. Varför annars skulle kvinnor reagera såhär? Svara gärna.


    Sångerskan Madonna drogs inte till gamla gubbar trots att hon själv passerat 60-strecket. Orsaken var att det inte var aktuellt att bilda familj. Hon var i en ålder då hon var fri istället. Och hade pengar. Då förverkligades drömmen om någon ung och läcker. Jag skulle gjort samma här, om jag var en rik tant.  


  • StudierKemi

    "fultextad användarhandbok", hennes uttryckssätt är helt magiskt. Det känns som att lyssna på den bästa avslappnande, klassiska musik, typ Mozart, när man läser. Man vill inte riktigt att det tar slut för att det är så förträffligt! *thumb up* :)


    ClumsySmurf, ska män inte bry sig om kvinnor med t.ex. autism, som för övrigt är schyssta och kreativa? Bara för den låga sociala statusen? Är det dem du menar? I så fall, varför ska män inte bry sig om dem? 

Svar på tråden Stor brist på attraktiva män.