Inlägg från: Anonym (Kenta33) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kenta33)

    Stor brist på attraktiva män.

    Bara så man förstå? vad är en snygg kille? Kan du länka ett par bilder på snygga killar så man förstår vad menar samt vilken nivå vi pratar om? 


    Och hur bra ser du ut själv? Lägg gärna upp lite bilder på personer du är på samma nivå som.

    Överlag kan jag hålla med om att i åldrarna 20-35 i tex Sthlm finns det betydligt fler genetiskt snygga tjejer än killar. Men efter 35 är det otroligt få kvinnor som håller sig fräscha och snygga. 


    Det är väl den ?svenska modellen? med barn och heltidsjobb som gör att kvinnorna inte orkar hålla nivån uppe. 


    Männen är inte heller bättre. Bara genom att hålla kroppen vältränad med ett sexpack så ser jag 10 år yngre ut än nästan alla andra i min ålder.

  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (Klara) skrev 2024-07-15 10:05:29 följande:

    Har samma uppfattning som dig TS. Det är extremt få som man tycker är attraktiva utseendemässigt och skulle de ha utseendet för sig så är de obildade eller osmarta rent ut sagt. Sen tror de att de kan höra av sig och ha en chans. Vet inte hur många män som jag de senaste 5 åren uttryckligen behövt säga till att nej, jag är inte intresserad. Och du inte förstå varför liksom..?

    Faktiskt så tycker jag att det finns en del äldre män runt 55-60 som är snygga dock. Jag har inga problem med åldersskillnad så funderar på att helt enkelt hitta en äldre välvårdad, välutbildad man. 


    Det är därför vi män med hög utbildning och välvårdat yttre kan välja och vraka bland kvinnorna. Om kravet är att mannen ska vara modellsnygg, högutbildad och högavlönad så sitter du kanske med 1% av männen att välja på.

    Dessa män kan välja precis vilken kvinna som helst så du måste hålla en otroligt hög nivå för att attrahera dem
  • Anonym (Kenta33)
    TvillingmammaVästgöte skrev 2024-07-15 12:20:44 följande:

    De riktigt bra männen, med både attraktivt yttre, bra jobb och emotionell kompetens, de är sällan ute på marknaden. De går åt fort , oftast redan i tjugoårsåldern och sen håller kvinnorna oftast hårt i dem? medvetna om att det inte går att få bättre. 


    Problemet här för kvinnorna är att männen peakar vid 35-45. Dvs en man som håller sig fräsch, är smart och successivt blir högavlönad är MKT mer attraktiv vid 40 än 25. 9 av 10 kvinnor däremot är mer attraktiva vid 25 än 40. Mao kommer mannen vid 40 få otroliga möjligheter han inte hade vid 25.

    Har sett flertalet sådana fall. Mannen träffar en kvinna på ?hans? nivå vid 25-30. De får barn etc. När mannen är vd och har ett moget utseende vid 40-45 och har ett välvårdat yttre så visar nya damer intresse som är av en HELT annan kaliber än frugan. Då blir det ofta vänstrande och skilsmässa. 


    Svårt för en man att hantera att alla de där toppensnygga tjejerna han alltid dreglat över plötsligt blir intresserade

  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (hamb) skrev 2024-07-15 12:46:09 följande:
    Håller med Postman. Leta inte bland svenska män.

    TS: Jag personligen tycker inte heller det svenska utseendet är så snyggt. Väldigt feminint hos männen, med små näsor och neutrala ansikten och runda ögon. Kvinnorna ser inte heller supersnygga ut. Jag tycker nordeuropéer generellt har lite stora kroppar osv.

    Obs är själv svensk. Men tycker väl tex spanjorer är snyggare. Men det är bara en smak. Så länge personen är hälsosam och ren så blir den attraktiv om den är intressant tycker jag.
    Då avviker du från de flesta kvinnor. Mannens längd är hans främsta fördel. Vi som är 190 har ett hopplöst övertag mot 170cm männen
  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (Ena) skrev 2024-07-15 14:16:07 följande:
    Nejdå. Detr lätt att hitta män även för mig som 48-åring. Men inte många män i min ålder ser snygga ut.
    Visa en bild på en snygg man och en kvinna som ser ut som du så vi vet vad du pratar om
  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (?) skrev 2024-07-15 18:05:52 följande:

    Men gäller det bara den åldersgruppen? Det finns ju liksom andra åldersgrupper också. Att något fler män är överviktiga spelar ju ingen roll för andra män, då de flesta män dras till kvinnor och inte till män. Därför bryr de sig såldes om kvinnors vikt, inte om mäns vikt.

    Sedan är det inte bara övervikt som spelar in när det kommer till att vara oattraktiv. Det finns gott om smala kvinnor som har oattraktiva ansikten. 


     


    ja visst är Det härligt. Vi få som håller oss borta från chipsen och godis varje dag och rör på oss blir relativt snyggare för varje år som går. Vid 60 är man George Clooney om man bara håller vikten

  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (?) skrev 2024-07-15 18:37:13 följande:
    Visst finns det vissa som är vackra vid den åldern men absolut inte lika många som bland yngre människor. Sedan är Jennifer Lopez en kändis som har pengar och har opererat sig så det är ju inget jättebra exempel heller.

     


    Kate Beckinsale Är en av världens vackraste kvinnor.
    50+ nu

  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (Rob) skrev 2024-07-15 19:16:18 följande:
    Och hon är inte överviktig.
    Nej och det är inte Brad Pitt, George Clooney eller dylika heller.
  • Anonym (Kenta33)

    Återigen. Vad exakt är minimum för att vara en attraktiv man? 


    är det Brad Pitt så är det så enkelt att så snygga män liksom är 0,01% av befolkningen.

  • Anonym (Kenta33)
    Anonym (Kvinna) skrev 2024-07-16 15:51:52 följande:
    Jo fast om man själv är fräsch o tar hand om sig själv kanske man har mer krav på sin man än att gå runt som en Leif o Billy-typ 

     


    vad är en snygg man? persbrandt? Ryan Gosling? Brad Pitt? Prins Carl philip? Loket?

Svar på tråden Stor brist på attraktiva män.