• Padirac

    Trump skjuten inatt!

    Alldeles rätt, det som är relevant är relevant och det som inte är relevant är inte relevant.

    Vad jag tycker och inte tycker om Trump förändrar inte det att han är dömd för förskingring, dömd och av rätten utom rimligt tvivel bevisad vara våldtäktsman och mycket mer är inte att sprida hat mot andra tråddeltagare.

    Det tar sig, men det är en liten bit kvar innan du fått allt rätt.{#emotions_dlg.flower}


    Hysteri skrev 2024-07-16 14:16:56 följande:
    Du har alltså inte lärt dig läsa än 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Det du sprider är irrelevant för ämnet . Det ända syftet du sprider är för du ogillar Trump och blir arg när alla inte tycker som dig , Skulle inte förvåna mig om du röstar rött 

    Jag känner mig inte ett dugg hatat men det tar ju inte bort det faktum att du sprider hat var de flesta saknar nog också även verklighetsförankring 

    Puffen du får hata demokrati hur mycket du vill med det är inte relevant 

    Men var arg och upprörd du LOL
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • Padirac
    Cathariiina skrev 2024-07-16 19:50:50 följande:
    Men samtidigt: påvar - t.ex. Johannes Paulus - har svartmålats på samma sätt som Trump, av de vänsterliberala. Han är ond, han är galen, han är korkad o.s.v.. Trots att påven garanerat levt i celibat. Så det handlar inte om det för de vänsterliberala.

    Själva knullar de runt som kaniner med allt som har puls, och könet på partnern har ingen betydelse heller, äktenskap är inte en institution man erkänner, och blir det en oönskad graviditet så kan man avsluta den ända fram till det naturliga förlossningsarbetet. 

    Mr Trump har i alla fall aldrig drivit någon kvinna till abort (det skulle garanterat ha kommit fram nu), och sina barn och exfruar har han tagit hand om. Även ekonomiskt.
    Det sägs från olika källor att Trump vill att hans första fru, innan de gifte sig, skulle göra en abort. Hon vägrade tydligen.

    Är det Trumps sexliv du beskriver?

    Trump är väl den som falskt påstår att hans politiska motståndare vill tillåta abort fram till födseln. Det är en av Trumps många lögner som du nu sprider.
  • Padirac
    Cathariiina skrev 2024-07-16 20:35:10 följande:
    Trovärdig källa på att han ville att Ivana skulle göra det..?

    Nej. I alla fall är Mr Trump väldigt tydligt heterosexuell.

    Nej, det är tyvärr sant: Kolla här vem av dem - Fru Clinton eller Mr Trump - som har normala mänskliga känslor:
    Du har rätt- det var Trumps andra fru det handlade om.

    Inslaget från PBS visar att du och Trump har en egen förvandkad uppfattning om vad Clinton säger.  Case cloesed
  • Padirac
    Anonym (Media) skrev 2024-07-17 12:54:32 följande:
    Du tar i från tårna din dramaqueen. Varför skulle det bli inbördeskrig?
    För att Trump och hans närmaste uttryckt sig som så att det inte blir fredligt om MAGA inte vinner valet.

    Även om de inte menar det bokstavligt så är det inte så att de som hetsar deras väljare menar det bokstavligt.
  • Padirac
    Hysteri skrev 2024-07-17 13:51:34 följande:
    Enligt extrem vänstern och dom andra röda så är det ju alltid ett mot demokratin så fort nån inte tycker som dom

    Deras antidemokratiska vrålande börjar bli tröttsamt 

    Hur utgör Trump ett hot mot den Amerikanska demokratin? Du är väl medveten att all makt i USA ligger hos senaten? Presidenten har faktiskt ganska lite makt och är mer en galjonsfigur 
    Det är just den presidentiella makten som Trump et al med sina program avser att öka och göra fullständig. 

    Att sätta maktdelningen ur spel är en av project 2025s målsättningar. 
  • Padirac
    Cathariiina skrev 2024-07-17 23:49:32 följande:
    Det var nog bara några mm som hade gjort all skillnad.
    Rapporterna från första timmarna efter mordförsöket sa att det var glas-splitter från telepromptern som träffade Trumps öra. Inte en kula, men det låter mer dramatiskt att ha duckat en kula än att ha träffats av glas-splitter från telepromptern han tittade på för att kunna hålla sitt tal.

    Skytten var ju erkänt usel på att träffa det han siktade på och en av republikanernas TV-experter menade att på det korta avståndet kunde vem som helst i tv-studion träffa ett mål inom 5 cm utan förkunskaper. Det var något som skytten inte klarade av då han försökte bli medlem i skolans skytteförening.

    Hur det nu var kommer det säkert att fördunklas i Trumps hjältestatus i att ha 'duckat en kula'

    Ovsett det var tittandet på telepromptern som gjorde att kulan missade huvudet och träffade örat eller om det var teleprompterns glas som träffade hans öra så kommer det inte att få berättas.

    Skytten var registrerad republikan och enligt tidigare klasskamrater var han fortfarande konservativ republikan. De hade återkommande Trump - och MAGAskyltar på tomten.

    Det finns en äldre man i kommunen med samma för- och efternamn som är registrerad demokrat och det är mest troligt att det är denne person som skänkt pengar till demokraterna.

    Skyttens familj finns med i  databasen från Cambridge Analytica och är identifierade som en målgrupp som mest mottaglig för lögnerna om pizzerian och liknande falska påståenden. 

    Nu vet man tydligen inte om skytten tittat på Alex Jones/ infowarz tidigare i vår då han gastar om hur bra det vore om Trump sköts och det skedde ett bombdåd som kunde skyllas på demokraterna !! för att skapa den perfekta stormen och att det leder till ett inbördeskrigsliknande tillstånd och kaos.

    Trump framställs här som en patsy , en nyttig idiot som kan offras för att störta det demokratiska samhället. Det verkar som att MAGA och Kreml gör allt de kan för att isolera USA från omvärlden.
  • Padirac
    Anonym (Rally) skrev 2024-07-18 22:20:15 följande:
    Räcker att kolla hennes CV och jämföra med hennes föregångare för att inse att hon var inkvoterad. Bara en sådan sak att ta steget från Pepsi till Secret Service. 
    1995-2019 - Secret Service
    2019-2022-PepisCo
    2022-   Secret Service
  • Padirac

    Så du känner inte till Trumps affärer med utländska stater och med storföretagen där det handlar om att ge dem förmåner i utbyte mot finansiering av eller 'affärer' med.Trymp och hans företag? Öppna mutor?

    Du känner inte heller till hur secret service och polisen misslyckades med att skydda Capitolium då vicepresid nt Pence skulle certifiera Biden som vinnare av valet? Det var Trump som var ansvarig för tillsättningen av chefer då..

    Men..  verkligheten spelar säkert ingen roll för en mytoman som Trump och en del andra...

    De som sparar in på sjukförsäkringarna är nog i huvudsak de som tycker det är 'roligare' att ha tak över huvudet och mat i magarna... Eller människor med psykiska problem och missbruk. Du känner säkert igen de senare...?


    Cathariiina skrev 2024-07-19 08:03:56 följande:
    Ja som sagt, jag tycker också att det vore rimligt med vissa restriktioner. Men Trump är inte "köpt" av någon. Det är det bästa med Trump, att han är rik nog att driva sina egna kampanjer utan att ta mutor, som sedan ska betalas tillbaka om och när han vinner. 

    Alla vet ju att alternativet är värre än Trump. Demokraterna kör landet helt i sank, det fick vi ju precis ett exempel på nu, när symbolpolitiken  - som att kvotera in diverse grupper på positioner där de kan göra stor skada, i stället för att välja de bästa - blir viktigare än allt annat. Många vill också ha slut på dödskulten på abortklinikerna. 

    Ja, det finns kanske de som dyrkar Trump okritiskt, men jag har även hört republikaner säga sådana saker som att "man önskar att han skulle vara trevligare" ("nicer"). Men de fattar som sagt att alla andra alternativ är sämre. 

    Angående Trumps "brott" så är det inte sådana brott som gemene man tar åt sig av - han har ju inte precis mördat någon. Det är svårt för en vanlig människa att ens avgöra om domarna var riktiga, eller om han blivit frejmad. 

    Och angående otroheten, så är det inte 1950-talet i USA heller, längre. Den tiden är förbi då en politiker fick avgå för att han hade varit otrogen. Det är en privatsak, inget brottsligt (i arabländerna ser det annorlunda ut, för där är det ett brott). 

    Angående detta med sjukförsäkringen, så hade jag en amerikansk kompis en gång. Han var juste, trevlig, omtänksam, hjälpsam, en riktig helyllekille! Därför blev jag (jag var yngre då) chockad när jag tog upp detta med republikanernas inställning till sjukförsäkringen, för jag tog då (när jag som sagt var barnsligare) för givet att denne juste kille måste vara på den "goda" sidan. I stället fick jag en föreläsning om varför det INTE ska vara någon allmän sjukförsäkring, för det gynnar bara slarviga människor som "want to save that extra buck" genom att inte teckna någon sjukförsäkring, och då "it has to be taken from someone else". Som sagt: denna åsikt sitter djupt, och vad som är rätt och fel kan man diskutera hur länge som helst.

    Men dessa du pratar om som måste lämna hus och hem, kanske valde att spara in sjukförsäkringen för att göra något roligare för pengarna. Och sedan ska de då ändå ha hjälp ifrån andra människor, som har varit om sig och kring sig och betalat för sina försäkringar? Dessa ordentliga männsikor måste alltså betala både för sig själva och diverse strulpellar? Jag förstår hur man kan tycka att det är stötande om man är uppfostrad i USA. 
  • Padirac
    Cathariiina skrev 2024-07-19 07:30:13 följande:
    Nu bokstavstolkar du igen. Hon sa precis det jag sa att hon sa. Hon är inkompetent, helt enkelt. Det är ju uppenbart att hennes mannar skulle ha behärskat det taket när skytten gjorde det. Och som jag sa tidigare: könet kan komma in här. En kvinna tycker att det taket ser läskigare ut än vad en man gör.
    mycket fördomar du vädrar i ditt inlägg!

    We conclude that sex differences in spatial ability are more likely due to experiential factors and/or unselected biological side effects, rather than functional outcomes of natural selection

    royalsocietypublishing.org/doi/10.1098/rsos.231532

    "


    Abstract

    A putative male advantage in wayfinding ability is the most widely documented sex difference in human cognition and has also been observed in other animals. The common interpretation, the sex-specific adaptation hypothesis, posits that this male advantage evolved as an adaptive response to sex differences in home range size. A previous study a decade ago tested this hypothesis by comparing sex differences in home range size and spatial ability among 11 species and found no relationship. However, the study was limited by the small sample size, the lack of species with a larger female home range and the lack of non-Western human data. The present study represents an update that addresses all of these limitations, including data from 10 more species and from human subsistence cultures. Consistent with the previous result, we found little evidence that sex differences in spatial navigation and home range size are related. We conclude that sex differences in spatial ability are more likely due to experiential factors and/or unselected biological side effects, rather than functional outcomes of natural selection.

    ...

    In the absence of sexually antagonistic selection, the most likely explanation for sex differences in cognitive performance in humans in Western cultures has always been that, from an early age, males and females are socialized in sex-specific ways that entail differential engagement in activities related to spatial cognition. We will hereafter refer to this alternative hypothesis as phenotypic plasticity, consistent with the general usage of this term (e.g. [35]). Thus, men may perform slightly better on average than women on spatial navigation-related tasks because, on average, they are more experienced in similar tasks. This is consistent with the undeniable fact that performance is trainable, and experience leads to better performance."


Svar på tråden Trump skjuten inatt!