Inlägg från: Anonym (M2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M2)

    Trump skjuten inatt!

    Cathariina, detta är inte första gången du ljuger om antalet som röstar på Trump. Det är inte halva USAs befolkning. Håll dig till sanningen. Cirka 25% är det.

  • Anonym (M2)
    Cathariiina skrev 2024-07-15 07:50:26 följande:

    M2: snälla rara. Hur skulle Trump ha kunnat vinna 2016 om bara 25 procent hade röstat på honom? Och hur skulle han åter ha kunnat bli republikanernas kandidat, om han skulle vara så impopulär? Min gissning är att han kommer att få över 50 procent i höst, och då menar jag även popular vote. 

    Media har målat upp en nidbild av Trump och hans väljare genom alla år, som har gått in i medvetandet på många svenskar och andra européer som inte kan tänka själva. Det är sorgligt. Och jag är för övrigt så gammal att jag minns, när de gjorde exakt samma med Bush Jr. Vi fick lära oss i Aftonbladet och SVT att denne också var dum, korkad, ond, galen o.s.v.. Man måste lära sig att tänka själv!

    Det var för övrigt likadant med påven Johannes Paulus. Han var emot abort och homovigslar, och därför var han dum, korkad, ond och galen - i Aftonbladet... En av de finaste människor som någonsin levat!

    Obama däremot var Jesus. Ända tills han hade vunnit och flyttat in i Vita huset, och det kom fram att familjen gick i kyrkan varje söndag, döttrarna måste göra sina läxor och hushållsuppgifter innan de fick fritid, de hade en begränsad summa fickpengar, när de blev äldre satte föräldrarna en gräns för hur korta kjolar de fick ha på sig o.s.v.. Då var det inget roligt längre! Drömmer


    Du vet alltså inte att 50% inte röstar alls? Då blir vara 50% kvar och ungefär hälften röstar blått och hälften rött. Dvs 25%. Så att han har ett jättestöd i USA stämmer inte. 
  • Anonym (M2)
    Anonym (Media) skrev 2024-07-17 07:32:39 följande:
    Du förstår att det är en subjektiv åsikt va?
    Som alla i tråden. Även dina. 
  • Anonym (M2)
    Cathariiina skrev 2024-07-17 17:46:36 följande:

    ...och nu börjar svenska kvällstidningar direkt att hetsa mot JD Vance. JD Vance är emot abort och homosexualitet, och därför är han en OND människa som har lurat sig på USA genom att skriva en självbiografi om hur han överlevde en underprivilegierad uppväxt, tog sig upp ifrån detta och gjorde karriär. Han är "ett asshole":

    www.expressen.se/kultur/darfor-hatar-han-abort--och-homoaktenskap/


    Menar du att det inte är sant, att han är emot abort och homosexuella? Om det är sant, är det få fel att skriva det? 


    Vilken tur vi har pressfrihet  Sverige. 

  • Anonym (M2)
    Cathariiina skrev 2024-07-17 18:32:10 följande:
    Det är sant, men det är väl inget fel i det? JD Vance ÄR republikan och katolik, och kommer därför att ha republikanska och katolska åsikter. Men Expressen antyder att det är något FEL på dessa åsikter, och att det amerikanska folket inte förstår vem de röstar på om de röstar på Republikanerna, för att vicepresidentkandidaten har LURAT sig på dem genom att anspela på sin uppväxt i arbetarklassen. För att dra vanligt folk, som känner igen sig i hans bakgrund.

    Behöver jag tolka vad Expressen menar utförligare än så? 

    Får inte Expressen tycka det är fel, hur tänker du där? Vi bor liksom inte i Nordkorea, vi har yttrandefrihet i vårt land. 


     

  • Anonym (M2)
    Tow2Mater skrev 2024-07-17 18:28:26 följande:
    Att man är emot en sak betyder inte att man hatar. Man kanske dessutom kan vara emot något specifikt for att det addresserats på annat sätt for en viss grupp, och det betyder inte man är emot gruppen. Skilj på sak och känslor nu.

    "You have a sky-high inflation crisis, you have a huge recessionary problem, and we're arguing about rights that have already been granted by the Supreme Court," he said. "It seems like a bizarre distraction for a country that actually has much, much deeper and more serious crises."
    www.usatoday.com/story/news/2022/08/02/ohio-senate-race-jd-vance-opposes-respect-marriage-act/10216223002/

    Och ändå anklagas de som är emot Trump att de hatar både det ena och det andra. Men det brukar ju alltid gå bra att anklaga andra men själv göra samma sak. 


     

Svar på tråden Trump skjuten inatt!