Inlägg från: Anonym (En runda till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En runda till)

    BF i mars 2025

    Hej!
    Grattis till alla graviditeter. Förstår verkligen oron alla sitter med. Jag tog igår ett positivt test. Mitt 4:e barn har 3 äldre barn, 15,12 och 9. Fick min första när jag var 19. 


    Känner mig som en nybörjare och är verkligen så nyfiken på hur alla mår och känner i denna stund? Allt känns så overkligt, men ack så välkommet.

  • Anonym (En runda till)

    Va kul att höra att de händer lite varje dag.
    Skulle ändå säga att efter dem missfall som jag råkat utför tidigare i livet, fick jag sist höra att jag måste sluta tänka på det på ett negativt sätt. Fick då höra att om jag får någon negativ tanke ska jag direkt tänka, jag väntar inte missfall, jag väntar ett liv.

    Sen har jag en liten fundering. Hur räknar man egentligen, då jag har en väldigt kort menscykel på enbart 24-25dagar. Efter att ja tog ut min spiral i slutet av maj. Tänker att den säkert ej har stabiliserats. Går man fortfarande på första dagen på sista mensen? 

  • Anonym (En runda till)

    Välkommen! Grattis till dig med!

    bokade tid till bm och fick tid imorgon. Spännande!!

  • Anonym (En runda till)

    Vill bara välkomna alla nya! Kul att vi börjar bli fler.
    idag var vi på ett tidigt ul. Där hon kunde se en söt lite ärta med pickande hjärta. 

    Wow, lika imponerad av naturen varje gång. 


    Är nu i vecka 6+4 idag.

  • Anonym (En runda till)
    SIW89 skrev 2024-08-01 01:47:18 följande:

    Hej på er! Ny i tråden. Väntar första barnet.
    Är i V.6, har två MA bakom mig i v.10-11 båda gångerna. Båda ggr har vi varit på VUL och sett ett hjärta slå i typ v.6-7 men så har de dött bara ett kort tag efter som vi inte märkt.. utan som vi insett när vi gjort ett ultraljud igen eller att jag börjat blöda.. Så har alltså hunnit va gravid 2 ggr i flera månader sen oktober, så att bli gravida har vi ju inte problem med utan de är ju att behålla.. :( Har hypotyreos som är inställt, men ska få svar på måndag om mitt blod har lätt att koagulera. Så man kanske ska testa trombyl isf.. har hört att de som fått många missfall har lyckats behålla graviditeter med blodförtunnande. (Har börjat utredning privat, för vill ha hjälp och inte uppleva fler sena missfall) 

    Är rädd och känner mig nästan likgiltig denna gången till skillnad mot första gången då man var lyckligast i världen! För man känner väl att man ?väntar ett missfall? denna gången med? man trodde aldrig att det var så vanligt förrän men varit öppen med det och fått höra andra vara med om samma sak. Så hoppas verkligen det tar sig denna gången! Går just nu på antibiotika för ett sår så man nojar sig för de nu haha.. Menmen ska boka VUL om 2 v när jag är i v.8 och slår lilla hjärtat då så kanske de håller sig för så sent har vi ju aldrig sett ett hjärta slå 🙏🏻. Håller tummarna och hoppas att allt går bra för oss alla här som väntar och längtar!! :) <3


    Fy va hemskt för er/dig!
    Har inte Upplevt så sena MA, men de måste vara svårt att ställa om.
    jag har också hypotyreos. Men de har aldrig varit några problem trots väldigt höga doser levaxin. Vi håller verkligen tummarna för detta nu.

    Något jag tycker är svårt just nu är kraftigt illamående, har provat lite pristaken, vilket ha hjälpt lite peppar peppar..
    Men sambon ska ha 30års kalas här i helgen. Vilket gör att hela släkten och alla vänner samlas. Vilket ja tycker är himla jobbigt. Vet inte hur man ska bete sig, vill heller inte behöva gå ut med något så här tidigt i v8. 


    Men illmåendet och tröttheten är så olidlig. Sen bara försöka att inte berätta varför man dricker alkoholfritt.. någon som har tips?

  • Anonym (En runda till)

    Det låter ju ganska smart. Får fundera tills morgondagen. 

  • Anonym (En runda till)

    Hade inte gjort ett ul om de var för dyrt. Men där vi bor kostade de runt 900kr. kändes värt att få reda på lite mer om de lilla kornet där inne. Då vi har 3 till barn.

    Någon som har erfarenheter av syskon med diagnos. Vår yngsts har autism, inte grav. Men får väldigt lätt utbrott när de inte blir som han tänkt. Hur tänker ni? hur känner ni? Även fast ni kanske inte har erfarenhet. Känns de väldigt skönt att få bolla lite.

  • Anonym (En runda till)

    Jösses, har ju inte varit inne på någon vecka.

    Rosen3 gud va tråkigt, lider med dig! ♥️♥️

    Men jösses en trillinggraviditet också, va spännande.
    jag som mår som ett ruttet ägg och går runt som en zoombie. Tänker hur klarar du dig från alla symptom? TEA 😅

  • Anonym (En runda till)

    Alltid lugnande (alla goda ting är tre)
    ska till bm på måndag. Hoppas lite på de med, men risken är låg, är bara i vecka 10+4 då. 


    måste bara fråga, är de fler som slutat med snus eller cigaretter?
    drog på mig vitt snus som en last nu de senaste året. Jösses, känns som en fix idé bara att få stoppa in något. Men hur Går det för er? 


     

  • Anonym (En runda till)

    Skönt att höra att de med tuggummi funkat, sveadevea.

    Får ta och prova det. 

  • Anonym (En runda till)

    Helt ärligt, blir sååå rädd för att kub ska visa något fel. 


    Det känns så långt bort, känns så underligt att gå så länge.

  • Anonym (En runda till)

    12/9 då är jag i v 13+0

Svar på tråden BF i mars 2025