Inlägg från: Rosen3 |Visa alla inlägg
  • Rosen3

    BF i mars 2025

    Hej!


    Hoppar in här då jag fick ett positivt gravtest i förra veckan, är i ca vecka 4+5 idag. BF 8 mars. Fick en nidblödning (brun flytning) och har aldrig fått detta innan.


    Har haft 5 missfall innan så hoppet är på botten men ger inte upp! Första barnet så hoppas det är vår tur nu :)
    Har testat ungefär varje/varannan dag och har ingen superbra stegring men tycker ändå testen är hyfsat starka och hoppas på 3+ på digitalt i början av nästa vecka. 

    Symtom: Ömma bröst och lätt illamående emellanåt men inte mycket. 

    Hejja er andra oxå! 


    Lägger in bild på hcg-stickor med. Översta BIM och nedersta igår, har tagit test ca varannan dag. 

  • Rosen3
    Leah56 skrev 2024-07-05 11:30:11 följande:
    ändrats från 1-2, så skönt med tanke på när jag hade mitt missfall så ändrades den inte alls🙏
    Härligt! Vilken dag är du på? :)
  • Rosen3


    Fick 3+ idag i vecka 5+2. Hoppas det går vägen med tanke på vår historik. Nu inga mer test inför ultraljud. Hur går det för er andra? 


     

  • Rosen3
    RosaAnka3 skrev 2024-07-10 01:12:15 följande:

    Varit väldigt fortsatt orolig över varför mina tester inte blivit så starka än.. men la ned att testa för några dagar sedan efter samtal med barnmorska som sa att så länge det är två streck så är du gravid. 


    Tog upp min oro kring ifall det skulle vara ett utomkveds, men det sa hon att det är så sällsynt så det ska jag inte oroa mig över.. och huruvida CB inte visar 2-3 var inget hon visste om. 


    Men tror jag ska vänta nån dag till sen se igen. Förövrigt är mina symptom kvar (ömma bröst och trött) och inte nån blödning så hoppet finns väl nånstans! 


     


    Förstår! Det kan ju verklgien vara olika för alla och svårt att förlita sig blint på testerna, tyvärr har ju alltid låg ökning av mina tester inneburit missfall för mig men behöver inte betyda något för någon annan. Dessutom kan man få missfall ändå så egentligen bör man väl inte testa. 

    Håller tummarna för dig. Vilken vecka är du i nu?

  • Rosen3

    Jag är i vecka 6 nu (5+5) och känner knappt några symtom, endast sjukt ömma bröst. Orolig då jag inte känner av något illamående. Hur mår ni andra?

  • Rosen3
    Anonym (Alla goda ting är tre) skrev 2024-07-26 22:28:01 följande:

    Hur tänker ni andra kring vul? Jag har inte gjort det tidigare graviditeter, men jag är fan nojig den här gången efter mina två missfall. Jag hatar också att må illa och vill inte göra det i onödan om det inte står rätt till där inne 🙈 Men jag känner mig lite som en sucker som låter folk tjäna pengar på mitt kontrollbehov!


    Jag ska på UL på måndag, har 5 missfall bakom mig så mina förhoppningar är små tyvärr därav vill jag kolla redan nu om det står rätt till eller inte. Jag har haft starkare test denna gången men symtomen år ganska få. Endast ömma bröst typ. 


    Håller såklart tummarna att det kan vara en liten med pickande hjärta där inne ändå. Är i vecka 7+5 idag. 

  • Rosen3
    Anonym (Alla goda ting är tre) skrev 2024-07-26 22:50:08 följande:
    Okej, ja, då är det verkligen förståeligt att du vill kika in. Hoppas att få symtom inte behöver vara nånting negativt i ditt fall 🙏 Har du fått mf efter att du sett hjärtat slå? Eller har de varit tidiga?

    Tack, hoppas 🙏🏻 
    Nej, vi har aldrig sett ett hjärta slå så det är ett stort steg för oss. Har haft tidiga kemiska missfall samt två MA (ofostrig och innan hjärtat börjar slå). 

  • Rosen3

    Var på tidigt UL idag, blev dock bakflyttad två veckor vilket oroar mig. Skulle varit i vecka 8+1 men enligt UL vecka 6+2. Såg dock ett tickande hjärta. Ska tillbaka om två veckor för att se att det växt till sig. Är dock orolig för missfall igen så jag vet när min sista mens var :(

  • Rosen3
    Anonym (Alla goda ting är tre) skrev 2024-07-29 22:25:16 följande:

    Grattis En runda till!

    Rosen3, vad jobbigt! Vet du när äl var också? Den kan ju ha kommit sent, men har man testat "tidigt" så är det ju omöjligt att den har kommit alltför sent. Hoppas det bara är en miss och att pyret vuxit till sig rejält tills nästa ul 🙏 Grattis till hjärtslag!


    Jag vet när äl var men ägget kan ju fästa senare, plussade på BIM så inte jättesent men senare än vad jag brukar göra. Hoppas så att den lille vill hålla sig vid liv och växa till sig till nästa gång <3 Tack! En milstolpe för oss med pickande hjärta i alla fall! 
  • Rosen3

    Jag hoppar ur den här tråden, fick precis reda på ultraljudet att jag fått missfall igen (6:e missfallet nu) :( 

    Lycka till ni andra!

Svar på tråden BF i mars 2025