Inlägg från: RosaAnka3 |Visa alla inlägg
  • RosaAnka3

    BF i mars 2025

    Hej!
    Jag har också nyligen plussat. Är 4+3 enligt appen, har egentligen inte så mycket symptom förutom ömma bröst emellanåt och lite tröttare än vanligt. Men känns som jag letar mer symptom hela tiden.
    Har två missfall bakom mig så hoppas verkligen på detta! Hade nog känts ännu mer verkligt om jag hade lite fler symptom.. Just nu hade jag velat må illa och allt (kommer jag säkert ångra senare)

  • RosaAnka3

    okej, vet att jag borde lägga bort testerna but here we are 😅 går in i vecka 6 nu (5+0) och tog ett CB diogital med veckovisning imorse som fortfarande visar 1-2? finns det hopp?? Orkar verkligen inte ett missfall till.. 
    i övrigt känner jag av symptom och har inte fått några bruna flytningar eller liknande 

  • RosaAnka3

    Varit väldigt fortsatt orolig över varför mina tester inte blivit så starka än.. men la ned att testa för några dagar sedan efter samtal med barnmorska som sa att så länge det är två streck så är du gravid. 


    Tog upp min oro kring ifall det skulle vara ett utomkveds, men det sa hon att det är så sällsynt så det ska jag inte oroa mig över.. och huruvida CB inte visar 2-3 var inget hon visste om. 


    Men tror jag ska vänta nån dag till sen se igen. Förövrigt är mina symptom kvar (ömma bröst och trött) och inte nån blödning så hoppet finns väl nånstans! 


     

  • RosaAnka3
    Rosen3 skrev 2024-07-10 07:40:36 följande:

    Förstår! Det kan ju verklgien vara olika för alla och svårt att förlita sig blint på testerna, tyvärr har ju alltid låg ökning av mina tester inneburit missfall för mig men behöver inte betyda något för någon annan. Dessutom kan man få missfall ändå så egentligen bör man väl inte testa. 

    Håller tummarna för dig. Vilken vecka är du i nu?


    Tack! Ne precis, när jag fick mitt missed abortion så var testen väldigt starka direkt så är ju ingen säkerhet. Är i vecka 5+6 nu 😊 Du då?
  • RosaAnka3

    Tyvärr började jag blöda idag </3 
    Så jag får hoppa ur denna grupp nu. Har hoppet uppe för att det ska gå snart igen

Svar på tråden BF i mars 2025