Inlägg från: Anonym (Plussat med barn nr 4) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Plussat med barn nr 4)

    BF i mars 2025

    Hej! Bim idag och jag fick ett pluss på graviditetstest Glad testat några dagar tillbaka och haft svaga pluss. Har sen äl+7 mått illa svagt som ej gått över, ömma och större bröst och kan inte dricka kaffe längre( jag äääälskar kaffe annars Skrattande)  började på äl+9 ha lite rosa flytningar vilket jag inser nu måste varit niditationsblödning. 
    detta blir barn nr 4 vilket vi planerat och det tog på andra försöket, jag är 39 år Glad

  • Anonym (Plussat med barn nr 4)
    Cocarillo skrev 2024-07-05 20:39:17 följande:

    Jag har också plussat tror jag. Eller ja, jag ser ju streck och har tagit flera tester, men tycker de är svaga. Det enda helt starka strecket har varit med Clearblues tidiga. Har två barn sen innan, -17 och -20, men sen två missfall efter det. Kommer ta lång tid innan jag vågar slappna av, men man lever på hoppet. 

    Eller är jag helt ute och cyklar och detta är bara spökstreck? Enligt ÄL-test så är vi i såna fall ÄL+12


    Det ser positivt ut Glad mitt har också svagt som ditt dagar innan beräknad mens. Nu några dagar efter beräknad mens är mitt plus starkare i färg
  • Anonym (Plussat med barn nr 4)

    Är 4+4 och mår smått illa hela dagarna! Stekos luktar blä, njuter inte direkt av maten och vill typ bara ha soppa. Men måste småäta ofta för att stilla illamåendet. Trött som bara den och tar 1-2 tupplurer per dag. Och mina bröst ömmar och har ändrat storlek Skrattande känner också av uppblåst mage och spänd, känner verkligen att kroppen ställer om sig totalt. Mysigt ändå Hjärta

  • Anonym (Plussat med barn nr 4)

    Har idag tagit första kontakten och bokat tid med BM om några veckor, är 5+1 och tänker boka privat UL/VUL i v 7-8 då jag och mannen vill se att det verkligen är en liten därinne och att man kan andas ut lite genom att se hjärtat slå och att den växer Skrattande  har semester nu i 3,5 v till vilket är väldigt skönt när man mår illa och är trött hela tiden. 

  • Anonym (Plussat med barn nr 4)

    Hej! Jag är 5+5 och hade igår och idag rosa flytningar dock väldigt sparsamt . Har inte ont bara lite molande som jag haft hela tiden. Det är verkligen jobbigt och man tror direkt att missfall är pågång.

    har tyvärr erfarenhet att jag fick ett MA då vi såg på vul i v 7 och bebisen slutat växa i v 4-5. Hade bara rosa flytning då . Med de andra barnen har jag också haft rosa flytningar eller liten blödning och allt varit bra. 

  • Anonym (Plussat med barn nr 4)

    Deppigt värre och jag har ett pågående missfall Rynkar på näsan för mig började det med rosa flytningar som efter ett par dagar gick över till blödningar som mens med (Ursäkta)klumpar. Många symtom har försvunnit. kontaktade MVC och ska Bara låta det ske och kontakta vården om jag får komplikationer. ska ta ett gravtest om 4 veckor för att se vad det visar!. Så trist och deppigt, blev så glad att få börja resan igen med en liten i magen. Men får se när vi orkar ta nya tag. 
    skulle vara 6+3 idag  Gråter

    lycka till med er andra Hjärta

  • Anonym (Plussat med barn nr 4)
    Anonym (Orolig) skrev 2024-07-20 19:22:27 följande:

    Blöder nu :(

    någon mer som haft blödningar än? eller tidigare erfarenheter där det ändå gått vägen?


    Jag fick blödning nu med denna graviditet ( först rosa flytning) gick sedan över till blödning och missfall tyvärr(6+3). Men med mina tre andra barn och graviditeter hade jag lite blödningar( typ rosa flytningar ) och det var ingen fara. 
Svar på tråden BF i mars 2025