Inlägg från: Anonym (Bli tråkig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bli tråkig)

    Narcissist- hur bete mig mot?

    Om det är en narcissist på riktigt får du vara glad om du kommer undan. Att tänka att du vill ha någonslags hämnd på en narcissist går inte. De älskar uppmärksamhet. Jag skulle avhandla alla möten kort och inte alltför otrevligt men inte heller för trevligt. Så att det blir tråkigt för narcissisten. Då kommer du slippa människan på riktigt.

    Om det är en narcissist på riktigt kan det bli fruktansvärda situationer snabbt. Om man ignorerar helt är det också en typ av bekräftelse. Det är oftast bäst att låtsas som ingenting (om det inte finns något att polisanmäla som faktiskt kan leda till fällande dom). Bli supertråkig (inget drama, ingen uppmärksamhet). Det är min erfarenhet.

  • Anonym (Bli tråkig)

    Om det är en riktig narcissist hade jag inte gått till den stranden överhuvudtaget. Om du mäste på grund av relationer med andra som du vill behålla. Då hade jag som jag skrivit tidigare blivit extremt tråkig. Absolut gå inte igång på pratet. Försvara dig aldrig. Om personen börjar anklaga dig för galna saker gå därifrån ursäkta dig med något annat. Anklaga aldrig en narcissist det kommer alltid sluta med en dålig historia.

Svar på tråden Narcissist- hur bete mig mot?