Inlägg från: Anonym (Jessica) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jessica)

    Mäns behov av porr

    Bättre då att vara ärliga från början. Bara ni får tjejen att känna sig vackrast och ni inte pratar öppet om erat snusk så borde det väl inte vara några större problem 

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Man2) skrev 2024-06-10 20:01:46 följande:
    Det är det du har så svårt att förstå. I fantasin får hon göra vad hon vill. Hennes privata surfande bryr jag mig inte om. Men om hon skulle ha bilder på någon som fanns i vårt umgänge eller liknande så skulle jag inte tycka att det vore ok.

    Alla har vi olika nivåer av vad vi tycker, tänker och känner.
    Då tycker vi ju likadant 
  • Anonym (Jessica)

    Jag tycker det är ok. Men egentligen tycker jag inte om det. Men vadå, man kan inte hindra någon? Tror bara det ger motsatt effekt 

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Man2) skrev 2024-06-10 20:22:42 följande:
    Ja, jag tror oftast att det leder till att man blir bättre på att dölja det.
    Om man har något att dölja så vet man ju att det är fel
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-10 21:18:45 följande:

    Ledsen, men det låter snarare som ditt ex var attraherad av din kompis och började svamla när han blev ertappad pga skammen han förmodligen kände. Det var säkert en kränkande upplevelse för dig, det skulle nog de flesta instämma i . Men den händelsen går inte att jämställas med att kolla på random porr. 


    Om det inte framgått ännu så tycks vi män ha en större sexdrift och behov. Varför är det fel och kvinnors dämpade behov det rätta? Kan kvinnor inte respektera att vi har olika behov? Vi män rättar oss efter era behov och tillfredställer oss själva. Ibland enbart med fantasin och ibland med andra hjälpmedel.

    Själv fantiserar jag om att vara på en swingerklubb och tittar på filmer från såna klubbar. Jag skulle nog inte vilja gå på en klubb och jag skulle aldrig berätta för min sambo om det.


    Nej det var det inte för jag kom inte på honom med det. Såg bara bilderna. Det har jag skrivit i tråden. Vi pratar om det fortfarande. Vi umgås med tjejen också. 
  • Anonym (Jessica)

    Vadå ni män rättar er efter tjejers behov? Vad mumlar du om? 


    Och det här är en kille som själv sagt att den tjejen är äcklig. Tåls att tänka på. Även sagt att andra män är vidriga som kollar in andra. Att han inte fattar hur man kan göra så osv. 


    Men, han har lärt sig hoppas jag efter detta. Han verkar iallafall ha tänkt till. 


    Jag antar att många killar ljuger om att de inte kollar in andra och vill måla upp att deras egen tjej är finast. Att andra killar är så äckliga som kollar på andra kvinnor. Jo tjena. Det har man ju iallafall lärt sig att inte lyssna på.

  • Anonym (Jessica)

    Men han sa att det var för vi inte hade det bra just då. 


    Därför tror jag ändå att det är därför män kollar in andra. För det faktiskt är något som saknas. 

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (biologiska skillnader) skrev 2024-06-10 23:46:26 följande:

    Män är mycket mer visuella i sin sexualitet än vad kvinnor är. Detta är en biologisk skillnad och inget som går att styra, gemensamt för många däggdjur.

    En hingst tänder på en upponervänd u-form. När man samlar sperma från en hingst har man en sk fantom som hingsten får hoppa på i kombination med att han får känna lukten av brunstig sto. Funkar varje gång.

    Kvinnor är ju inte helt ovisuella och kan också uppskatta porr. Men hos män är det mycket mer uttalat.


    Det ger ingen rätt att bete sig hur som helst. Jag har hört en del vänner som har killar som kollar på porr helt öppet inför den andre. Meme säger tex ÅÅÅÅÅH VILKEN SEXIG TJEJ 

    haha liksom hur tänker sådana?

    jag tror sådana killar inte hade blivit glada om tjejen hade gjort så. Lägg av med ett snack om att ni har drifter osv. Det har tjejer med.
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Håller med) skrev 2024-06-10 21:23:23 följande:
    Ingen tvingar dig. Du kan hitta andra kvinnor. Idiotiskt däremot om man väljer bort en bra kvinna, en bra relation till förmån för porr.

    Inte för att man tittar, för att man inte kan låta bli.
    Precis!!!!!!
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Tanken är fri!) skrev 2024-06-11 07:37:41 följande:
    Fast det du beskriver känner jag inte igen. Varken jag eller någon jag känner eller ens har hört talas om beter sig så. Tror du att det är normen, för män, att bete sig så?
    Ingen aning? 
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Flax) skrev 2024-06-11 07:43:30 följande:
    Många killar gillar inte att tjejen pratar om hur snygga andra killar är. Men det gör en del tjejer.

    Ja, köpa skor t ex.
    Nej ska såklart vara samma sak även för tjejer. Hwr väl inte sagt not annat.
  • Anonym (Jessica)
    Anders 386 skrev 2024-06-11 09:49:04 följande:
    // Skål EXAKT. 
    Inspiration kan man ha i fantasin. 
  • Anonym (Jessica)

    Dvs utan att kolla in andra. Om det bara hade varit inspiration, så hade ni inte behövt ta på er själva samtidigt. Räcker att kolla. Så det där är bara lögn.

Svar på tråden Mäns behov av porr